Dit is de nieuwe garage van Joel Beukers

Auteur: , 60 Reacties

Een nieuwe aflevering van huizenblog.

Begin deze week maakte ondernemer en fitnessmodel Joel Beukers bekend een nieuw huis te hebben gekocht. De man mag dan wel een Maserati, Lamborghini én Rolls-Royce rijden, hij en zijn vriendin huurden nog gewoon een appartementje in Hilversum, Noord-Holland.

Een ouderwetse babyboomer zou adviseren eerst in stenen te investeren en dan al het andere spul. Beukers deed het echter andersom en niet zonder succes. Met onder meer een gouden Huracán en gouden gym werd zijn merk pas echt op de kaart gezet en daar plukt hij nu de vruchten van. Met de komst van een kindje in het gezin Beukers is het tijd voor de volgende stap en dat is een nieuwe woning.

Beukers wilde niet kwijt waar hij het huis heeft gekocht. Echter, sprak de fitnessman in een YouTube video over een oppervlakte van 4000m2, betreft het een woonboerderij van de 19de eeuw, geniet hij straks van een vrij uitzicht op een weiland en is de nieuwe woning te vinden in t’ Gooi.

Eén en één is twee, water is nat en dit is het huis waar Beukers het over heeft. Het gaat om een woonboerderij uit 1880 in Eemnes met een vraagprijs van 1.150.000 euro. Het huis heeft bijna twee jaar te koop gestaan met een oorspronkelijke vraagprijs van 1.425.000 euro. Er is een vrijstaande stenen garage met een capaciteit voor 5 auto’s.60 reacties

Aardig optrekje. Vraag me wel af hoeveel hij verdient met die scoopies van hem, want zo een groot bedrijf is het ook niet echt denk ik?
@eirmakk: groot genoeg voor 1.150.000 eckies dus dat is best groot
@mvdborn: en een Rolls en een lambo . Niet slecht gedaan van hem.
@eirmakk: De jaarrekening hebben we niet gezien, maar feit is wel dat er een gezonde marge zit op de fitnesspoeders. Ik vermoed dat hij ook een cryptoklappertje heeft gemaakt. Immers, zo veel cash uit je jonge onderneming trekken lijkt me onwaarschijnlijk. Hypotheek is natuurlijk ook mogelijk, maar dan heeft die wel flink vertrouwen dat de scoopies geen hype zijn.
@amg65: Volgens de jaarrekening is het eigen vermogen bijna 700.000 euro en kort lopende schuld van ca 200K. Bezittingen lijken vooral op potentie van het bedrijf te zijn gekocht.
@feline: Ah oke. Ja sowieso zijn die auto’s puur marketing. De lambo lease. En ik gok cryptoknallertje voor dat huis.
@amg65: aan die fitnesspoeders word ook bakken geld aan verdiend. Dat whey is gewoon een overblijfsel uit de kaasindustrie. Niks meer niks minder. Smakie er aan toevoegen en in duur uitziende potten stoppen.
@eirmakk: als je ziet voor hoeveel geld hij dat poeder en z’n afslank pakketten / trajecten verkoopt dan spreek je over winstmarges van rond de 70%, dan kun je aardig wat winst maken met die grote groep groepies die alles van hem kopen.
@Rice09: WINST marge 70%? Zal toch zeker niet.

Dan stop ik a-la-minute met werken en ga ik die zooi verkopen.
@olivier420:los van de marketing en onderzoekskosten zullen de grondstoffen en het verpakken van die pre workout hooguit 3-10 euro is per kilo zijn. Halve kg verkoopt voor 40 euro dus ja
@olivier420: op veel artikelen die in de winkels liggen zitten marges van 30 tot 60% dus 70% voor een “luxe” artikel is niet eens zo gek. Grote vestigingen van merkdealers bijvoorbeeld pakken veelal 60 tot 80% marge op motorolie omdat ze dat groot inkopen en zo de maximale korting ontvangen. En als kledingwinkels de uitverkoop hebben met kortingen van soms wel 60% pakken ze nog steeds winst ;)
@Rice09: Ja.. marge als in het verschil tussen de verkoopprijs en de inkoopprijs.. zit nog wat tussen voordat je bij pure winst (en dus winstmarge) komt.

Laat ik het anders zeggen: Jaarverslag van de heer Beukers zegt niet zoveel, anders dan dat die 700k winstreserves heeft over 2017. Er even vanuit gaande dat dat over de afgelopen 2 jaar (sindsdien bekend) is opgebouwd is het dus ~ 500k per jaar omzet (350 / 0.7), das weinig.

Ter illustratie: een Body&Fit ( grote in NL, dus meer schaalvoordelen) draait alleen al 12 mln BRUTO marge, 5 mln netto winst. Volgen we jouw redenering, dan zou een Body&Fit 7 mln omzet hebben (5mln / 0.7) en das lastig als je bruto marge al 12 mln is.
@olivier420: omzet zegt ook geen flikker

Draai met mijn bedrijf veel omzet (autobedrijf), maar dat is inherent aan product. Vermoedelijk houdt Joël meer over met 500k omzet dan ik bij wijze van met 5.000k ;)

Omzet is dus relatief en nietszeggend
@peke: Nouja omzet zegt wel degelijk wat over je bedrijf, dat het voor jou als ondernemer wat minder belangrijk is dan wat er aan de strijkstok blijft hangen is een ander verhaal.

Verder gebruikte ik de omzet alleen om de beoogde winstmarge in perspectief te zetten. 500k omzet voor iemand die naast Body&Fit de meest bekende sportpoedert leverancier is, is gewoon weinig.
@eirmakk: behoorlijk goed. Ik weet niet of je weleens in een sportschool komt, maar in bijna iedere sportschool zitten klanten van Joel. Opgeteld dus heel wat tienduizenden of meer denk ik.
@weetikveel: de klanten van Joël zitten in tokkie sportscholen (zoals Fit for free) waar kids of volwassenen (tot 21 jaar) trainen.
@e550: …voel me lichtjes aangesproken met fitforfree!
In wat voor sportschool train jij?
En nu is hij een Scoopboer
Is er iemand die hierop zit te wachten?
Is er iemand die Joël Beukers volgt/aanhangt hier? En waarom?

Pure interesse omdat ik het oprecht niet begrijp (misschien mis ik echt iets en moet ik me daar mee in verdiepen) dat naar mijn beleving iedereen die een of meer bijzondere auto’s rijdt bij elke scheet breed uit te meten.
@bischero: @bischero: ik ken heel die gast verder niet en z’n doen en laten boeit me evenmin.

En voor de mensen die het wel boeit, je kunt hem ook vast wel volgen op Instagram of Facebook of whatever…
@bischero: Terecht, en in dit geval kan je niet eens zeggen “klik dan niet op het artikel”.

Ik verwacht met dit soort dingen dan toch wel eeven een mooi gevulde garage te zien.
De link met auto’s is nu echt wel wat te ver gezocht.
@bischero:
Velen hebben gewoon geen leven.
Moeten fillempjes uploaden als iemand verongelukt is of als iemand van een gebouw afspringt.
Geestelijke armoede.
By the way, geen idee wie die knakker is.
@desjonnies:

Echt een aanrader ..
Heeft wat filmpjes op YouTube om zijn product te promoten ..
Een soort van Jiskefet ..

maar dan voor NLers die gebruik maken van hun stemrecht ..
Ik heb onlangs ook een nieuw huis aangeschaft. Ook rij ik in een auto. Kijk nu al met smart uit naar het artikel hierover!
@larini: dat je daar nog over durft te denken nu het zo dichtbij komt!
@larini: misschien wel een leuk idee om inplaats van mijn auto, mijn huis ook gelijk erbij te doen😜
Nou AutoBlog, schrijf dan maar liever weer iets over Max Verstappen…
Ik vind het best een mooie keet.
@berlinetta: Ga maar naar Funda dan. Daar kun je er nog veel meer bekijken.
@venividivici: Ik kijk liever naar auto’s of naar porno.
@berlinetta: wel in willekeurige volgorde mag ik hopen?!😁
@rhellema: Soms zit er weinig verschil tussen ;)
@berlinetta: daar heb je wel een punt! 🤣
@berlinetta: Haha ja, en vervolgens gaan ze langzaam in bij de autosport de gridgirls in de ban doen… :-(
Respect voor wat die doet en bereikt, echter kan ik nie langer dan een minuut kijken naar hem.
Joel wie? Wel een aardig optrekje.
Wat voor smaak heb je als je enerzijds een gouden Rolls Royce rijdt en anderzijds een woonboerderij koopt?🤔
@2wheeler: die gouden Rolls is puur voor de marketing, die boerderij niet : )
Fraai wonen hoor, jaloers zeker weten. Maar goed dat die gouden wagens in een schuur weggestopt kunnen worden.
Leuk om zn filmpjes te zien op Facebook, alles over the top en met genoeg zelfspot :) Gun m zeker zn succes maar idd waarom op autoblog?
Hij lijkt wel de nieuwe Ratelband.
@simppa: sowieso dat hij ook zo eindigd!
Geen idee wie het is maar dat is een prachtig huis. Daar zou ik mijn auto’s ook wel neer zetten.
Ik sla even over ook al kan ik er 5 auto’s kwijt. Je loopt leeg op onderhoud en gas met zo’n donker hok. En echt heel lekker wonen is het niet met al die lage deuren en balken. ’s Winters steenkoud en ’s zomers is het niet te harden op dat zolderkamertje.
Heb nou al medelijden met z’n vriendin. Dat arme kind zal me een bevalling hebben. Eerst staat er voor je 1 te schreeuwen in de bevallingskamer en dan knal je die kleine eruit, heb je 2 van die schreeuwers… Zal me benieuwen of Wutru er ook bij is.
@E34M5Touring: Dat is al gebeurd, zo te zien in die video.
Volgens mij is zijn maserati ondertussen niet meer goud, maar gewoon zwart.

Bijzondere gast, maar geeft zelf ook aan dat er achter de schreeuwer gewoon een normale gast zit.

Is image en marketing en dat doet hij bijster goed. Als je ziet hoeveel filmpjes er online komen is hij volgens mij continue aan het filmen man. Gewoon goed gedaan dus, of het nu je ding is of niet.
Ab?,Funda what else?
“kindJE” ? Barrrrf, hoe Hart van Nederland / Telegraaf Media Groep e.d., zoiets heet gewoon een “kind”.

OT : leuk huis en prima entourage voor de liefhebber van een wagenpark, dus kan me voorstellen, dat ze dit gekocht hebben.
Nja, leuk voor die kerel. Ken hem verder niet.

Wel een mooi optrekje, dat dan weer wel.
Is bekende buren een concurrent aan het worden ofzo?
Zei hij nou dat ze Gin hebben gekregen?
Wie is Joel Beukers in godsnaam? Is dat weer zo’n nietszeggende vlogger?
Wie is Joel Beukers? Eemnes is steenworp hier vandaan, maar ik zou hem echt niet herkennen als ik hem tegen zou komen.
Only in NL ..
Wie is die Jo?
Wat een lariekoekartikel met een hoog privé gehalte….zonde
Wat voor gouden grasmaaier gaat hij rijden. Daar zit je wel een paar uurtjes op wekelijks.
Man met auto’s koopt waarschijnlijk huis waar auto’s in kunnen. Genoeg reden om een artikel te starten dunkt me.
Heb ooit eens een filmpje van hem gezien. Ik lust dergelijke types niet. Niets met jaloezie te maken. Wat ik niet begrijp, is dat hij die te dure producten aan de man kan brengen. In tijden dat je gelijkaardige kwaliteit aan een scherpere prijs kan kopen bij een XXL of B&F…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).