Dit is het resultaat van ernstige Rolls-Royce-mishandeling

Auteur: , 32 Reacties

Auw. Auwauwauw. AUW.

Dit is het resultaat van een ernstige Rolls-Royce-mishandeling

De zwarte Rolls-Royce Phantom in kwestie was tot voor kort in handen van een man uit New Jersey, die drie jaar lang heeft geweigerd om de luxeslee af te betalen. Uiteindelijk liep de financiële schade zo hoog op, dat de bank de auto liet ophalen. Repo style. Wat werd aangetroffen is haast onvoorstelbaar. Het heeft er alles van weg dat de negen jaar oude Roller jarenlang niet is onderhouden.

De mankementen? Rob Ferretti van Youtube-kanaal superspeedersRob laat het zien: lekke banden voor en achter, parkeerdeuken rondom, een kapotte koplamp, rechtsvoor valt de ophanging uit elkaar en loopt er iets aan, de chique deurparaplu is vervangen door een Spidermanexemplaar (schande!) en het afgeleefde interieur is langzaam aan het desintegreren. Alsof een vijftal tieners een week lang een Llorret de Mar-zuipvakantie in de Brit heeft gevierd. Het meest wrange is waarschijnlijk nog het onheilspellende geluid dat uit de 6.75L V12 komt. Iets dat klinkt alsof ‘ie jarenlang met het olieniveau onder het minimum heeft gereden.

Iemand die een gooi naar het schadebedrag van deze Roller, met nog maar 95.000 mijlen op de teller, durft te doen?32 reacties

Zonde…
De Phantom: Nu ook als diesel..
Waarom zou er zo n geluid uit komen
Zucht :-/ dit is een van mijn droomauto’s en het is niet te geloven hoe sommigen ermee omgaan. Van mijn part mogen zulke mensen 10 kilometer aan hun ballen achter een auto gesleept worden.
@house: Just Add Zero… 100 km.
@krizus: Add another 0..
@house:
Je wilt mensen 10km aan hun ballen laten afslepen omdat ze toevallig jouw droomauto verwaarlozen…?
Op zijn minst opmerkelijk te noemen….
Rolls royces worden tegenwoordig dus op afbetaling gekocht. Crisis much?
@nvn1993: financiering noemen we dat, niks vreemds aan, hoeveel % van de de auto’s denk jij dat cash betaald word dan? Zal niet meer zijn dan een enkel of paar procentjes
@thierryvth: ja ik ben er uiteraard van op de hoogte dat veel mensen een te dure auto kopen die zij zich niet kunnen veroorloven. Maar ik vind het wel te ver gaan om een phantom te financieren.
De spiderman paraplu gewoon wauw
via Android app
Lijkt me nog niet eens zo’n ernstig geval, maar dat interieur zag er echt niet meer uit en dat na pas 9 jaar. Een echt hopeloos geval is een Rolls-Royce Silver Shadow in Schotland, ding had tijden onder de garage van een verlaten huis gestaan, eeuwig zonde.
Goed genoeg voor Target-Cars..,,,
@marussia: Wat is er eigenlijk mis met Target cars? ik zie de naam hier en daar vallen en dan nooit positief. Zelfde soort troep als auto’s die bij Jet Cars vandaan komen of wat anders?
@house:

Target cars importeert exclusieve auto’s uit de UK. Allemaal RHD en niet de mooiste exemplaren. De prijzen zijn er laag, maar de onkosten die volgen hoogstwaarschijnlijk niet.
@topless: Want jij hebt bewijs?
@schellekens006: bewijs genoeg hoor. Er staan op lotusforum genoeg negatieve reviews. Ook zitten alle auto’s bij elkaar gepropt in een Loods (en niet in een showroom) en hebben meeste geen onderhouds historie, en dat zegt volgens mij wel genoeg….
@schellekens006:

Als je er je spaarvarken stuk wilt slaan,ga je gang. Ik zal je niet tegen houden.
@house:
Niet zo erg als bij Jetcars, het probleem ligt hem in het feit dat een proefrit onmogelijk is.
Het is dus “what you see is what you get”, als je weet waar je op moet letten is het mogelijk om er iets fatsoenlijks van te maken.
Weet je dat niet blijf er dan gewoon weg en geef iets meer uit.
Oké, het ding is amper van z’n plek geweest begrijp ik, maar er wordt gehint naar een te laag olieniveau? In nog geen 10 jaar?? En sinds wanneer vallen deuken onder onderhoud??
Pfffff dood en dood zonde!!
Wil het van hem wel aflossen voor 500 usd.
Valt toch wel mee. Dat de luchtvering pomp defect is jammer maar niet schokkend. Rest is toch repareren. Ken wel ergere gevallen.
@schellekens006: volgens mij zegt ie in het filmpje dat dat ding verlaagd is
@thierryvth: hij zegt dat ie juist niet verlaagd is, op het dashboard staat ook duidelijk dat het onderstel defect is
Volgende week te koop bij jet cars.
Wat een typische Amerikaanse idioot. Als de motor zo klinkt, gebruik je toch dat je hem niet meer tot na een grondig nazicht.. En sleep hem fatsoenlijk af zonder de bumper te verkloten! Nee, we rijden hem verder in de prak en maken er een ‘cool’ filmpje van over hoe de banden plat zijn.
@goofr:
Waarom? Dit ding wordt waarschijnlijk toch niet meer gerepareerd.
Gaat naar de sloop, waar het in onderdelen verkocht wordt. En of ie daar nou ietsje minder naar de kloten aankomt of niet maakt geen zak uit.
It’s a Jersey thing..
Negen jaar oude auto met deukjes……volgende…
Sowieso schroot rolls royce
Lelijke lijkenwagens
Dat krijg je als een armoedezaaier een lening aangaat om zo’n auto te kopen. Die hebben dan geen geld om hem (fatsoenlijk) te onderhouden en verder af te betalen dus maken ze hem maar verder kapot want eigenlijk is het toch hun auto niet maar die van de bank….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).