Dit kost de Skoda Octavia RS 230 business Combi

Auteur: , 2 Reacties

Onderhuids is het praktisch een Golf GTI Performance, maar dat zien je zakenrelaties niet...

Voor 42.390 Euro ben je de man of vrouw. Onder de kap huist 230 pk en je blaast op de Autobahn lekker mee naar de top van bijna 250 kilometer per uur. In je vrije tijd kan je zelfs een petje opzetten achter het stuur en ach, als je er zin in hebt zou je die zelfs achterstevoren op je dome kunnen zetten.

Tegelijkertijd zien zakenrelaties waarbij je voor de deur parkeert slechts een kloeke station van een no-nonsense merk en volgen ze de Skoda-rijder naar waar jij ze hebben wilt. Tenminste dat hoop je dan. Maar degenen die aan de velgen of andere subtiele details zien dat er iets meer aan de hand is zijn medeliefhebbers van pk’s, dus dat komt ook wel goed.

Enfin, de Skoda Octavia RS 230 is al een tijdje op de markt, maar nu is vanaf nu ook verkrijgbaar met de voordelig geprijsde ‘Business’-uitvoering. Standaard krijg je in deze uitvoering bijvoorbeeld de ‘Navigatie Columbus’-unit met WiFi, de Mijn ŠKODA module met Mijn ŠKODA app en tweejarig data-abonnement, airconditioning met twee klimaatzones, Keyless entry en start, lichtassistent, vermoeidheidsassistent en een geluidsinstallatie met 10 speakers. Veelgevraagde opties als een Panorama-dak en de DSG-versnellingsbak zijn verkrijgbaar voor respectievelijk 590 Euro en 990 Euro.2 reacties

Zo in rood is het een weinig subtiele maar dikke bak
Ook hier weer: al geef je een aap een gouden ring…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).