Deze loft in Amsterdam biedt plaats aan vier auto’s

Auteur: , 36 Reacties

Als je behalve van rubber verbranden ook van koffiebonen branden houdt, hebben we goed nieuws voor je.

Stel, je bent een hipster. In tegenstelling tot de meeste van je soortgenoten is jouw filmscript wel opgepakt door Hollywood en inmiddels bulk je van het geld. Dat is een voordeel, want je kan daardoor nu de torenhoge kosten die het rijden van je oude auto’s in Amsterdam met zich meebrengen dragen. Het brengt echter ook de nodige problemen met zich mee. Als je nu namelijk een huis koopt dat past bij je nieuwe inkomstenniveau, zit je vast aan zo’n vadsig grachtenpand. Dan ben je net als stoffige lieden waar je totaal niet mee geassocieerd wil worden. Jij wil een loft.

Gelukkig biedt autoblog wederom de oplossing voor dit serieuze issue. We hebben namelijk een loft gevonden dat 5.000.000 Euro moet kosten. Maar wacht! Er is meer! Je verzint het niet, maar zoals de subtitel van dit bericht al aangeeft is deze loft gesitueerd in…een oude koffiebranderij. Dus als je je hipsterige reukorgaan goed aan het werk zet, kan je al die fijne aroma’s vast nog in de verte waarnemen. Vooral als je ondertussen stiekem je peperdure koffieapparaat aanzet. Beter dan dit wordt het simpelweg niet. Of wel?

Jazeker wel! Als de wereld je even teveel wordt en je een safe space nodig hebt, kan je je terugtrekken in een heuse Panic Room. Niemand die je dan nog kan vertellen dat je fixed gear fiets een lelijke kleur heeft. Als klap op de vuurpijl is een aangrenzend gastenappartement ook nog eens bij de prijs inbegrepen. Ideaal voor als je je vrienden wil uitnodigen, maar ze tegelijkertijd liever ook een beetje uit de weg gaat.

garage

Oh, als extra klap op de vuurpijl krijg je naast de inpandige garage in het pand zelf ook nog een garage voor drie auto’s, op loopafstand van je nieuwe huis in de hoofdstad. Als we zo vrij mogen zijn een suggestie voor een wagenpark te doen: wat denk je van een Saab 96, een Volvo 240 Estate, een klassieke MV Agusta scooter en een foodtruck.36 reacties

Hmm woon je voor dat geld op een plek waar je altijd een uur in de auto zit voor je ergens bent. Drama dat Amsterdam.
@dutchdriftking: ben ik dan ook in een uur in Lissabon oid??
@dutchdriftking: Het staat dan ook al maanden te koop. Heb de advertentie al vaak voorbij zien komen op Funda.
@donvincenzo: Fundamentalist?
@rovadepo: LOL… goed gevonden!
@donvincenzo: ik heb zo’n vrouw die hele avonden op Funda zit. En ik vervolgens op Marktplaats auto’s kijken die ik nooit ga kopen… en t is nog gezellig ook lol
Echt heerlijk geschreven!
Mag je daar ook gaan wonen als je Matthijs van Nieuwkerk, Apple, biologische meuk en Tesla niets byzonders vindt ?
@amghans: Met mijn onderstaande reactie doelde ik op jouw reactie..
@amghans: JUIST dan, allemaal geijkte establishmentmeuk wat je daar opnoemt
Ja, dat mag. Maar alleen als je Humberto Tan leuk vindt, Samsung aanbidt en vegan bent.
@viezefreddyw:
Zie me in dat geval genoodzaakt af te haken :-)
@amghans: Je bent niet de enige.
En nog een tweede appartement erbij! :)

Ik mis een beetje allure aan de voorkant bij een pand van deze prijsklasse, maar dat is persoonlijk :)
5 miljoen euronen???
Leuk geschreven!
Gekke Amsterdammers! Ik woon er zelf vlakbij maar weet wel wat mooiers te koop voor minder waar meer auto’s kunnen staan en weer je ten minste rust aan je kop heb!
@ghost: rust aan je kop, en dan in de buurt van dit? Gaat je echt niet lukken.
@lekbak: ik zeg ook niet dat het in Amsterdam is, er zijn genoeg kleine dorpjes om Amsterdam heen waar je prima rust hebt.
@ghost: ’t Is maar net hoe ruim je ‘vlakbij’ uitlegt, als je ‘rustige dorpjes’ meetelt.
Haha, een foodtruck. Prachtig
Amsterdam is gebouwd op een moeras en daarboven zie je dat ook nog…
Het huis zelf vind ik wel gaaf, maar voor 5 miljoen zou ik liever net buiten de stad gaan wonen. Krijg je meer ruimte, een mooie tuin erbij en daar kun je tenminste gebruik maken van je 4 speeltjes.
But wait, there’s more!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@ehnl: Geen idee, maar ik weet wel dat de azijn in de aanbieding was.
Ik moet zeggen dat het interieur mij wel heel erg aanstaat op basis van deze foto’s Mooie combinatie van oud en nieuw. Van buiten vind ik het pand niet zo mooi en ook de ligging vind ik niet zo geslaagd, vooral vanwege de hoge prijs die daaraan gekoppeld is. Ik zou dan ook het voorbeeld van @Berlinetta volgen en voor datzelfde bedrag liever net buiten de stad gaan wonen.
Die foto lijkt wel gemaakt door M.C. Escher. Het duurde een paar tellen voor ik doorhad waar ik naar keek
Een inpandige garage in het pand zelf…ja, waar zat ie anders?…
Er is een lampje kapot in de kamer.
Of uit. Waarschijnlijk uit…
Als ik het goed heb kom je uit op € 7.812 per vierkante meter. Volgens mij is dat voor de Jordaan niet eens zo’n slechte deal.

Buiten de stad kun je ook gaan wonen maar de vraag is of dat net zo’n goede investering is als het centrum van Amsterdam 🤔. Er is nog steeds veel meer vraag dan aanbod. Ik weet alleen niet of dat ook van toepassing is op deze prijscategorie
Noem me hipster, maar dit is toch wel fraai. Volgens mij zit je op de Lijnbaansgracht ook nog relatief rustig. De bereikbaarheid per auto of OV is wel weer helemaal kut.
@r3fl3x: Busstation elandsgracht is op loopafstand. Verder rijden er super veel trams daar. Lijn 10 7 17 en nog wel meer. Nassaukade/overtoom uitgaande routes naar de a10 ook vrij makkelijk te bereiken. Met de auto duurt het gewoon 20 minuten of meer om de stad uit te zijn. Ik houd daar altijd gewoon rekening mee. Ik ben opgegroeid in een Dorp niet ver hier vandaan, maar daar had je één bus in het half uur voor Utrecht of Amsterdam. Dus met het OV zit het wel snor daar. Maar voor 5 Miljoen koop ik liever Veendam of een andere plaats in Groningen en bouw daar zelf iets.
Geweldig! Ik heb die man dat tapijt in de woonkamer verkocht, ook stom toevallig. Was een auto en zeil liefhebber kan ik me herinneren.
639 m2 schoonmaakster inclusief?!?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).