Dit verdienen beursbabes per dag

Auteur: , 49 Reacties

Schuift dat wat, de hele dag lachen en blijven herhalen dat-ie "remklauwen en supercoole knopjes in het interieur heeft"?

Dag meisje, wat verdien jij?

Da’s een beetje kort door de bocht, want beursbabes voegen wel degelijk iets toe. Op autobeurzen zul je immers niet al teveel vrouwelijk schoon onder het publiek treffen en al helemaal niet op persdagen, dus de promobabes bieden wel degelijk een welkome afwisseling.

De verschillende bureaus die de dames “leveren” hebben dat ook in de gaten en tasten aardig diep in de buidel voor beginnende actrices en modellen. Zo kan het zomaar zijn dat een babe maar liefst 1000 dollar per dag mee naar huis krijgt! Bovendien worden ze, sinds de crisis z’n einde naderde, weer wat uitdagender gekleed, al willen ze daar in China niks van weten.

Daar staat wel tegenover dat fabrikanten meer van de meisjes verwachten dan simpelweg mooi zijn en lief lachen. Zo worden ze tegenwoordig ingezet als marktonderzoekers en dienen ze de reacties van het publiek te peilen. Tip voor de volgende keer dat je een vette conceptcar op een autoshow tegenkomt: blijf tegen het meisje herhalen hoe vet dit ding is en dat-ie ongewijzigd in productie moet. Het kan zomaar helpen.

Product specialists

Worden de vragen en opmerkingen wat gerichter dan “als ik die auto bestel, krijg ik jou er dan bij?”, is het natuurlijk wel de bedoeling dat de babe in kwestie cool blijft en weet waar ze over babbelt. Gedegen kennis van de auto en het merk is dan natuurlijk onontbeerlijk. Het zal je dan ook niet verbazen dat de meeste meiden langere tijd voor één en hetzelfde automerk blijven werken.

Buiten de vereiste autokennis en het verplichte lachen, krijgen de dames natuurlijk regelmatig te maken met vervelende en nét iets te handtastelijke heerschappen. Afijn, de overige voor- en nadelen die aan het leven als beursmeisje kleven kun je eventueel hier nalezen, maar houd in je achterhoofd: 1000 dollar per dag.

Foto: Skoda-meisje op de beurs van Parijs49 reacties

Ik ga me om laten bouwen.
ik ga me terug laten bouwen ..
@lincoln: ik wordt transgender ;)
@lincoln @smadb: Jullie moeten samen een klusprogramma beginnen :)
@c-ad: “Klussen met corkies”, een mog niet-gevuld gat in de overvolle TV-markt…
@lincoln: ik ga €1000 opsparen
@lincoln: Ze zoeken “knappe” babes… Dus alleen ombouwen gaat voor jullie niet op…
@lincoln: verbaasd me niets, je zeurt als een wijf ;)
@smadb: de kans dat je een mooie vrouw word en hier voor in aanmerking kom t is niehiel.
1 rug per dag vind ik een hoop geld voor een plaspop….
@jrk68:

Als jij een pruik en een jurkje aandoet mag je voor mij komen werken;)
@jrk68: dat verdienen sommige “op hun rug”…
Dat heb ik niet per dag….
Tja… Is 125euro/uur… Niet zo schokkend als ik eerlijk ben en het gros krijgt dat echt niet… Die zitten waarschijnlijk op hooguit de helft. Bruto…
@w0o0dy: beter dan je kontje verkopen achter het station…
@smadb: tja ik heb geen idee van dat soort praktijken… Ik heb gewoon een baan…
@w0o0dy: ik wil je wel introduceren in het “circuit” hahahaha
@smadb: op zich heb ik best wel wat met “circuit” en met “rijden”… Maar deze “circuit- experience” sla ik even over.
@w0o0dy: Dan nog. Zeg eens even 50 euro per uur om daar met je tietjes en je mooie koppie wat te staan. Ik wist het wel als ik een lekker wijf was.
@berlinetta: dan werd je advocaat of accountant, vang je nog meer en kun je er bij zitten.
@mashell: Ja alleen moet je dan ipv een mooi koppie een goed functionerend koppie hebben.
Krijgen ze ook eerst lessen zelfverdediging, weet ng wel op de vrachtauto rai met die truckers het niet heel makkelijk hebt
veelte weinig natuurlijk ..
en dan zit de belasting nog op je nek en een modellenbureau ..

minimaal 1000 euro cash per dag lijkt me redelijker ..
Ik begreep dat de gemiddelde “babe” op de Essen Motorshow zelf bijlegt om er te mogen staan…
@davelepeef: Dat is toch die tuningbeurs waar je alleen mag staan als je al kraters en groeistriemen in je bovenbenen hebt?
@davelepeef: tja hahah essen is dan ook wel weer even anders met die plamuur grietjes daar
Ik heb twee mokkels voor een beurs ingehuurd om beetje te lachen, flyers uit te delen, koffie te zetten, en mijn klanten te vermaken…….EUR 50 per dag per mokkel…..en ze waren nog lekker ook
@slickrick:
50 euro per dag, dus €6,25 p/uur bij 8 uur. Das unne goeie deal.
@Stylez: Tjah, studentjes…
@Stylez: hij is vergeten erbij te zeggen dat het mokkels waren die net de cito-toets achter de rug hadden
Ze horen erbij en het moet zo blijven, maar tot nog toe is me wel altijd opgevallen dat ze vaak wel wat weten en “de rijtjes” uit hun hoofd hebben geleerd, echt verstand van de markt hebben ze niet…..
@mrdjm:

gewoon ordinaire autoblog.nlers dus ..
1.000 per dag???? Ik heb meerdere malen voor Peugeot op de AutoRai gestaan, en die dames verdienen gewoon keurig geld, maar geen 1.000 per dag :-) Denk meer aan 15 euro per uur.
Ik ga m’n bestelling bij BMW annuleren en misschien bij SKODA gaan shoppen. Hoewel, wat is de slogan van SKODA ook weer? “Simply Clever” zeker? Dan misschien toch eerder “Freude am Fahren” of het meisje? ##**?!!€€€!!!!8888 pfff
als ze 1k per dag krijgen lijkt dat mooi, maar als je niet 220 dagen per jaar de beurbabe kan uithangen, dan moet je het maar met pakweg 14k stellen per jaar (stel dat je twee weken op een beurs kan staan)

doe daar dan nog wat belastingen en onkosten af en dan is het helemaal geen vette soep meer hoor…
@tjorque: daarna zijn weer gewoon de paspop voor de hemafolder or mogen ze zeer inefficient drankjes rondbrengen op de zuid-as voor feestjes die models-at-work inhuren.
Beurshunk is toch steeds populairder? Moet me ook eens in dat wereldje gaan begeven.
@thijsj: same here. Ik laat al een Dan Bilzerian baard staan. Nu de body nog…
@awesome: shit die baard hb ik net getrimd.. voor die body mag ik ook nog wel ff trainen haha!
Volgens mij is dit een hint om Aimée weer terug te krijgen! Aimée, WE MISSEN JE!
http://www.autoblog.nl/archive/2007/04/27/zoektocht-naar-onze-alfa-babe
@lacker: Aimee was dus van die generatie ervoor: leuk lachen maar begreep er geen pepernoot van.
@gregorius: ze werkt inmiddels bij PON op de marketingafdeling van Bentley, Bugatti en Lamborghini. Ze verdient iets meer credits.
@lacker: Ze wist toen geen pepernoot, maar ze bracht t leuk. Daarom werd ze toch ook ingehuurd om terug gezien te worden?
Dat ze nu op de marketing afdeling werkt van deze merken hoeft weinig te zeggen: over het algemeen is het een spannende race om de wedstrijd: welke afdeling weet t minste van hoe het product dat in het bedrijf wordt geproduceerd, werkt: Receptie (sorry, office management) HR of Marketing.
De absolute top zal die 1000,- per dag wel halen. Maar de meerderheid zit gewoon op 100 tot 170 dollar per dag en moet daarvoor 8 uur op hoge hakken staan, de hele dag lachen en af en toe nog seksistische opmerkingen aanhoren zonder een klap te mogen uitdelen.

Vrouwen voor dit beroep zijn er zat te vinden dus meer dan een redelijk loon betalen is nergens voor nodig. Het is gewoon promotiewerk maar dan voor auto’s.

Trouwens zo lekker zijn die beursbabes helemaal niet, een middagje door Utrecht wandelen en je ziet meer moois.
Die dame van het interview is volgens mij echt zo’n zelfingenomen broos huppelkutje dat denkt dat ze iets weet en er ook voor uit durft te komen. Ik heb ook wel eens zo’n supermodelletje omgeploegd die zei dat ze van computers wist en niet wilde geloven dat ik een Pentium 4 had omdat dat ding zo traag was (te weinig RAM geheugen).
@dutchcourage86:

laat me raden .. dat zelfingenomen huppelkutje ben jij ..
@lincoln: Was het maar zo. Lekker hoor €1000,- per dag.
De meisjes van het autosalon in Brussel zullen daar wel ver van af zitten.
via Android app
Bij Skoda hadden ze ook wel Miss Tjechie ingehuurd he. Dat is wat anders dan een gemiddeld beursmeisje die heel de dag, in de hitte op veel te hoge hakken moeten staan.

Ik moest ooit plaatjes schieten op een beurs en dus ook van de babes. Ik loop naar een superleuk en mooi meisje af en zeg in het engels of ze bij de auto wil poseren. Zegt ze: “I’m the PR manager”. Dus heb maar gezegd dat ze er heel leuk uitzag. Vond ze wel leuk. Ik vond overigens de vloermeisjes 10x leuker dan de ingehuurde modellen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).