Peugeot 308 BlueHDi (14% bijtelling) nu ook als Executive

Auteur: , Geen reacties

Peugeot heeft met de vijfdeurs 308 BlueLease 1.6 BlueHDi 120 een ijzersterke lease-aanbieding dankzij slechts 14%-bijtelling. Vanaf heden is deze gunstige bijteller ook als luxere Blue Lease Executive leverbaar.

Peugeot 308 BLueHDi

Afgelopen jaar was de Peugeot 308 SW een van de populairste leaseauto’s, dit jaar gaat de vijfdeurs dat stokje ongetwijfeld overnemen. Hoewel de stationwagen niet langer in aanmerking komt, valt de vijfdeurs 308 nog wél in de gunstige 14%-categorie. Dat lijkt een uitdaging in stationwagenminnend Nederland, maar de concurrentie heeft überhaupt nauwelijks aanbod met 14%-bijtelling in het C-segment. Daarmee lijkt succes voor de 308 BlueHDI 120 onvermijdelijk.

Om nog meer kopers over de streep te trekken is de 308 nu ook als nog luxere Blue Lease Executive te bestellen. Deze heeft standaard touchscreennavigatie, connect SOS, glazen panoramadak, parkeerhulp voor en achter, elektrisch inklapbare spiegels en extra getinte achterste zijruiten afgewerkt met een chroomomlijsting.

Wie geen moeite heeft met 20%-bijtelling kan nog altijd bij Peugeot terecht voor de 308 SW of een vijfdeurs 308 met iets potentere dieselmotor en/of automaat. Ook is er de nieuwe 308 Blue Lease met driecilinder 1.2 PureTech-benzinemotor met 130 pk, eveneens met 20%-bijtelling.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).