DJ Afrojack’s Ghost krijgt de parelmoer-behandeling

Auteur: , 24 Reacties

Toen Afrojack zijn Ghost in ontvangst nam was deze stemmig zwart, maar met de zomer in aantocht werd het tijd voor iets lichters op het V12-slagschip. Is parelmoerwit en zwart-chroom een goede combo?

Afroghost bij de Afrojet

De Afroghost werd een tijdje terug bij het vaste wrapadresje JD Customs langsgereden. Zij voorzagen de auto van een Avery White Pearlscent-velletje, met de motorkap in contrasterend zwart chroom. We weten dat er wel vaker vermakelijke resultaten komen wanneer dj/producers en wrappers de handen ineen slaan, is dat hier wederom het geval?

De Ghost, die nu mooi bij de RS6 kleurt, staat er al een paar weekjes zo bij, maar toen Nick deze week bovenstaand kiekje instagramde kwam hij hier weer boven borrelen. Ook dit is een manier om je Ghost BeSpook te maken.24 reacties

Beetje jammer van die Duitse (?) platen, al had ik waarschijnlijk hetzelfde gedaan als ik de mogelijkheid zou hebben..
@rijbewijzer: De hoeveelheid tax die bij die gele platen komen kijken; dat is pas een “beetje” jammer
@jerone: -en +t editknop-request #817236
@jerone: En toch vraag ik me wel eens af hoe mensen het voor elkaar krijgen open en bloot rond te rijden op Duitse platen zonder last te krijgen met de belastingdienst. In theorie zou als ik even snel naar de supermarkt zou gaan in de auto van Duitse vrienden een mega naheffing en boete krijgen, ook al ben je dan alleen 5 minuten de bestuurder van de auto. Zitten hier vage huurconstructies achter? Dat was toch dichtgetimmerd?
@st170: je mag gewoon een auto van iemand lenen hoor, zolang je maar geen hoofd gebruiker bent. Zie dat maar is aan te tonen. Het is sowieso allemaal EU dus die onzin slaat nergens op.
@kraakensmaak: als je niet weet waar je het over hebt, dan moet je misschien maar je mond houden. Belastingen zijn juist niet Europees geregeld, dus elk land kan hier hoofdzakelijk zijn eigen regels volgen. Je mag niet in een auto met buitenlandse platen in Nederland rijden, tenzij … (vul hier de afspraak die je met de fiscus hebt gemaakt in) …

Dus ofwel Nick heeft een mooie constructie laten ontwikkelen waardoor hij met de auto kan rijden zonder gele platen, of hij neemt gewoon het risico dat hij niet tegen de douane/fiscus aanloopt.
@valetparker: Ik denk dat ie een Duitse BV heeft en de auto’s eigendom van die BV zijn.
@Jochempie: hij had volgens mij een autobedrijf in Duitsland
@valetparker: Hier wat info http://www.belastingtips.nl/zakelijk/auto_van_de_zaak/buitenlands_kenteken_in_nederland/ Dus als ik het goed begrijp kan het wel, maar max duur drie jaar waarbij de BPM over de periode, max drie jaar, moet worden voldaan. Wordt geacht dat tijdens die periode er dus gebruik gemaakt wordt van de auto in NL.

Maargoed, wel interessant dit soort constructies altijd.
@valetparker: Je bedoelt dat deze Ghost op iemand anders zijn naam staat en dan doorverkoopt?
Ziet er erg netjes uit, ongetwijfeld kun je ‘m op die manier ook bij RR bestellen.
Over zijn muziek kan je discussiĆ«ren, maar de beste man heeft smaak qua auto’s.
@viezefreddyw: Over de muziek discussieren kan, maar dat is nutteloos, iedereen zijn eigen mening, ben zelf groot fan van ze en ook van zijn auto’s, maar vind de Ghost wel de minste. Hoop dat binnenkort zijn Veyron komt.
Wanneer zal Autoblog veranderen in Afroblog?

OT: Zeer mooie kleurencombinatie!
De RS6 had hij toch te koop gezet volgens ab?

Verder geen fan van wraps, op deze foto’s ziet het er nog wel ok uit maar van dichtbij kan je vaak toch zien dat het niet gewoon verf is en dat vind ik jammer. Weet dat ik daarmee in de minderheid ben hier maar ach…call me oldfashioned…
@jaapiyo: Ben t wel met je eens hoor, zeker bij een Rolls is de echte met zorg gespoten en gepolijste lak zoveel mooier dan zo’n wrap. Maar bekijk ’t van de positieve kant: hij had m ook door Henk de Beun kunnen laten spuiten met alle gevolgen van dien. De wrap kan er over een jaar weer af. En de echte lak beschadigd zo niet.
@dondeboer: beschadigt…
@dondeboer: mjah of Beun de Haas natuurlijk ;)

Hier in de buurt staat een S8 met een matzwarte wrap die eruit ziet alsof die van Beun komt, geen gezicht.

Misschien is het ook wel goed om de lak te beschermen inderdaad, hoe dan ook zou ik dat plastic er in ieder geval meteen af pellen als ik de volgende eigenaar zou zijn.
jammer dat iedereen denkt dat je bespoke uitspreekt als “bi-spook” terwijl je het als “bes-pook” hoort uit te spreken
Totaal nieuws onwaardig, wat een pauper om zo met je rijkdom te koop te lopen.
@bofkont: en bij rent a plane plakken ze voor die bedragen je logo voor de vlucht op het vliegtuig en dan maar doen of je een private jet heb
@bofkont: Wat een (jaloerse) pauper reactie ……..als je geen auto liefhebber bent moet je hier ook niet wezen vriend.

Van mij mag hij de aller duurste bakken kopen, en wrappen wat ie wilt……dan zien we tenminste wat moois op de weg..
@slickrick: nee stel je voor een eigen mening, ben absoluut een autoliefhebber, maar dit soort pauper acties van jackie boy vind ik totaal onzinnig, ach het zal de leeftijd zijn, de jeugd vind het allemaal geweldig wat jackie boy doet.
toch in en in triest dat je dit soort foto’s van jezelf maakt, vraag me af wat en voor wie hij zich nog moet bewijzen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).