Vastgelopen container veroorzaakt megafile op A28

Auteur: , 15 Reacties

Die vervelend lage viaducten ook altijd...

F tot de ail

Een vrachtwagenchauffeur die zijn heldere momentje vanochtend even miste zorgt voor veel vertraging op de A28 vanuit Zwolle richting Amersfoort. De container die hij vervoerde was veel te hoog, met als gevolg een mooie vastloper onder een viaduct. Tussen Strand Horst en Strand Nulde is de rechterrijstrook afgesloten, de file is al 7 kilometer en groeit snel, zo meldt de VID.

Naar verwachting is de situatie rond 09:30 uur afgehandeld, en kan de faalknuppel zijn weg met zijn beschadigde lading vervolgen, mits er zich niet nog een viaduct voor de volgende afslag bevindt. De mensen die achteraan de file staan moeten iets meer geduld hebben. (foto via FB)15 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Die is aan vakantie toe.
Je zou er maar achter rijden, dan schrik je je toch ook helemaal het apelazarus?
@motoragent: Het lijkt me trouwens geen high cube container, dus de kans is groter dat de trailer te hoog was of dat de chauffeur de luchtvering nog niet had laten zakken.
@motoragent: Deze trailer is voor bulk containers. Die kan kiepen om bulk goederen te lossen / storten. Wellicht was deze nog niet helemaal gezakt. De hydraulische cilinder staat ook krom.
Ik snap niet zo goed hoe die combinatie nu achter de container staat. Logica zou zeggen dat hij er voor zou moeten staan. Zijn kiep installatie staat ook goed krom.
via Android app
Kun je ook mooi zien hoe ongelofelijk sterk een viaduct is, geen schade terwijl die container toch met 80 km/u erop geklapt is
Mooi spul, die wapening :)
vastlopertje?? volgens mij kent de container na jaren nog steeds de welbekende cntrl+alt+delete combinatie niet
@arashrsf: Het wordt hoog tijd dat je weer eens achter je computer vandaan komt geloof ik ;)
Trukker zat natuurlijk weer porno te kijken
Is een collega van een vriend van mij, hij is gewoon weer achteruit terug gereden. Bestuurder alleen btj last van z’n rug.
Hoe kan je eigenlijk zoiets tegenkomen brug kleiner dan 3.90 m niet opgelet naar de borden of ???????
Teveel naar rusland gekeken?
De Nederlandse viaducten zijn erg vaak krap op de hoogte gemaakt. Het is nogal eens (ogenschijnlijk) millimeterwerk aan de bovenkant – zeker op de snelwegen. Bijvoorbeeld dat nieuwe fietsviaduct bij Maarssen op de A2 laat niet bepaald ruimte over aan de bovenkant. Valt zeker op als je een keer uit de VS komt waar over het algemeen de doorrijhoogtes zeeeer royaal zijn.
Op de schroothoop ermee!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).