Doe de Suzuki Swift quiz!

Branded content, 6 Reacties

De quizzzzz is bijna net zo leuk als de Swift zelf...

Suzuki Swift

Ben jij naast een een petrolhead in hart en nieren ook een liefhebber van een leuk spelletje op zijn tijd? Hang je elk weekend in het lokale café om de pubquiz te winnen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Suzuki heeft een quiz opgesteld die jouw kennis over de splinternieuwe Suzuki Swift op de proef stelt. Net als de nieuwe Swift (rijtest) zelf, is de quiz fun, snel én beloont ‘ie je rijkelijk als je de juiste input geeft.

Je weet genoeg? Oké rap een beetje, treuzel niet en klik HIER om de quiz te starten. Succes!6 reacties

Hmm.. Ik had eerder een voorstel omvattende coke, hoeren, zonnetje, 25 graden en een zuid-Spaans strand verwacht bij de dag van je leven..
@jochempie: Nee, dat is een dag UIT je leven ;)
Welk Nederlands TV programma wordt door Suzuki gesponsord? En dan 4 programma’s tonen die voor 35+ en IQ <100 bedoelt zijn.
Maar leuke reclame zo met die quiz; weer eens wat anders.
Als het nou op Zandvoort of Assen was….. Mickey mouse slipbaan in Rosmalen
Echt, wat doen die gasten die bovenaan staan? Je kan nooit maar 14 punten missen, ik zit zelfs met het antwoord wetende en met mn muis toevallig op het goede vakje staand telkens tussen de 90 en 95 punten per vraag. Snel rekensommetje met alle keren toevallig geluk hebben, maakt het dan max 950 punten. Hoe kan je dan nu al daar boven staan? (P.S. leer mij die truc ook haha)
@teerdz: Net even een paar keer geprobeerd en kom op 880, dus 900-950 is wel mogelijk, maar 986? no way..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).