DS 7 Crossback: een SUV met bekende trekjes

Auteur: , 10 Reacties

De eerste DS die er niet uitspringt als 'typische Fransoos'. Een gemis?

DS heeft de eerste SUV van het merk meegenomen naar Genève. In tegenstelling tot eerdere modellen van de Fransen heeft deze 7 Crossback nu niet bepaald een eigen smoel. Dat gezegd hebbende is de Fransoos geen lelijk auto, integendeel. De SUV ziet er gewoon goed uit en qua motoren is er voldoende keuze.

De 7 Crossback zal te bestellen zijn met diverse benzine- en dieselmotoren. Vermogens variëren van 130 tot 225 pk. Geïnteresseerden moeten nog wel even geduld hebben. De SUV verschijnt pas in 2018 op de markt.10 reacties

Geen verkeerde looks hoor.
Lekker rustig interieur ook wel.
Er is al zoveel “premium” in dit segment dat ik niet denk dat dit een succes gaat worden. Of ze moeten heel erg onder de rest gaan zitten met prijs. Desondanks wel een mooie wagen
Ik vind hem wel fraai geworden hoor. Ja, de neus heeft heel veel weg van de Q7 maar ik vind dit ding een stuk mooier gevormd. Strakke auto met dito interieur.
@viezefreddyw: eens, echter was de ds 3 de eerdere naar mijn weten met dit grote type gril waarvan het chroomwerk doorloopt naar de koplampen. Snap in dat opzicht wel dat ze eraan vast houden.
Front lijkt op dat van de Q7, de raampartij lijkt van Lexus af te komen en de achterlichten zouden zo binnen de nieuwe designtaal van Renault passen. Desondanks is het gewoon een hele nette wagen geworden, met als grootste pluspunt dat gave interieur.
Ook best leuk een rood leder interieur zonder dat het direct een pornobak wordt.
Een schitterende auto! Als ze qua prijs flink onder het zg premium spul gaan zitten dan kan dit wel een succes worden. Interieur ziet er heel goed uit!
Doet mij denken aan infinity. Maar zeker niet verkeerd
Ze gaan Lexus achterna met die gril

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).