Duitser blockt uitgang met z’n Audi TT-RS

Auteur: , 39 Reacties

Geen plek vinden in een Maastrichtse parkeergarage. De horror! Maar wacht eens, zo'n uitgang voor voetgangers, daar past toch ook makkelijk een TT-RS?

Audi Can't Park

Deze Duitser besloot zijn matgroen gewrapte TT-RS Roadster pontificaal voor de uitgang te parkeren. Waarom niet, zo’n auto koop je om gezien te worden. Niet in de eerste plaats om het uiterlijk, want die vijfcilinder TFSI met 250 kW (340 pk) onder de kap wil ook wel. Ik bedoel, in 4,7 seconden naar de 100. En met S-tronic bak nog rapper. Pas ook op de uitlaatjes: ‘Do Not Cover’.

Al heb je best een toffe TT-RS in legeroutfit, dan nog snap je ook als Oosterbuurman/vrouw prima dat je niet mag parkeren waar de nummertjes op de vloer ophouden, het voetpad begint en een exit-bordje boven je dak hangt. Heb je nog geluk dat de deur naar buiten open gaat, anders had je zelf ook mooi op zoek kunnen gaan naar een andere uitgang. Nee, dit is niet per ongeluk.

Wat is dat toch met die Audirijders. Ze staan ook graag met hun RS4 op een laadplek voor een groene collega, die sowieso vaak zat gedwarsboomd worden (ook letterlijk). Blokkeren de Audi’s de laadpalen niet, dan zijn er altijd nog andere idioten die de invalideparkeerplaats annexeren. Of twee.

Meer foto’s van deze dikke TT-RS die mensen opsluit vind je op Autojunk.39 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Correct me if i’m wrong, maar de TTRS heeft toch een andere spoiler? Niet zo’n kleine iig. Dus geen TTRS lijkt me. Verder behoorlijk lui en aso.
@gforce: De spoiler op een TT-RS is een optie en dus niet standaard ;)
@gforce: wel een TTRS, die spoiler is een optie.
@thomcarspotter @wolfssjrd oké thanks… Weer wat geleerd!
Ik zou die wrap er af gepeuterd hebben. Kan die Duitser als ie terugkomt ineens z’n auto niet meer vinden. Das pas camouflage…
Misschien leuk om er bij te vermelden dat deze garage, Vrijthof parking te Maastricht, momenteel in onderhoud is, waardoor 25% van de parkeerplekken zijn weggevallen. En dat sinds 1 januari 2014 de parkeertarieven in Maastricht fors gestegen zijn van 2.40 naar 3.55 per uur. Dus voor de mensen die Maastricht gaan bezoeken bekijk deze lijst met parkeertarieven in en rondom de stad: http://www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/auto/parkeren/parkeerplaatsen
@wolfssjrd: Het bovenstaande genoemde parkeertarief heeft wel alleen betrekking op het Vrijthof, maar dat neemt niet weg dat de andere parkeergelegenheden niet minder duur zijn.
@wolfssjrd: Lekker goedkoop, ik ben jaloers!
Parkeren voor een prikje daar, kunnen andere gemeenten nog wat van leren.
@faalhaas: voor deze regio is het duur ;)
@wolfssjrd: Goede tip :)
@wolfssjrd: Die €1 per 17 minuten en max €35 per dag is toch wel inclusief autowassen en stofzuigen? Dat staat niet op hun site maar met die prijzen kan dat toch eigenlijk niet anders.
@mashell: nee jammer, daarentegen krijg je onbelemmerd toegang tot de garage, te voet.
Haha, lol met die @carmiggelt.
Maastricht is een nachtmerrie om te parkeren, zeker bij die oplichters van Q-park. Je rijdt een parkeerterrein op, maar deze is vol dus na lang zoeken vertrek je weer. En dan moet je 1,50 betalen omdat je het terrein op geweest bent. Lekker makkelijk cashen zo.
@gop1: waar heb je dit probleem dan? Ik kan je helpen met het zoeken naar de meeste ruimte, ik weet met mijn spotervaring in de garages precies hoe de massa’s zich ‘ophopen’
@wolfssjrd: Verkeerde tag gebruikt, was voor jou bedoeld.
@gop1: Ik woon niet in Maastricht, ik was daar voor een uitje, dus verder kom ik er niet. Het ging om de parkeerplaats ten noordwesten van het centrum bij de een tankstation.
Maar bedankt voor je aanbod :)
@gop1: Sow! Als daar geen plaats is is het extreem druk. Dan had je hem gewoon aso moeten parkeren. Deze parking is altijd het laatste die gevuld word. Dit zou mijn allerlaatste alternatief zijn!
Weer zo’n lekker Audi bash artikeltje. Bah, te veel de laatste paar jaar.
@quattromeister: niks aan de hand vriend… Als het een BMW M3 was, stond hier waarschijnlijk net zo’n verhaal.

Is het probleem niet het volk dat inmiddels Audi rijd?
@quattromeister: Net zoals de Porsche Cayenne en Panamera hier bijna standaard de grond ingeboord worden, terwijl ik durf te wedden dat als je deze grappenmakers de sleutels van een Audi of Porsche voorhoudt ze spontaan beginnen te kwijlen.
@moveyourmind: Van een Porsche wil ik wel kwijlen van een Audi niet.
@moveyourmind:
Als het nou sleutels van een 964 of een 993 waren zou ik misschien gaan kwijlen, van de rest wordt ik niet warm noch koud.
@quattromeister: Als je goed leest, wordt er helemaal niks slechts over Audi gezegd.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Neanderthaler! Om een ban te verhinderen: Kreis Mettmann (waar die ME voor staat) ligt in/bij het Neanderthal.
Tja, ie moet wat om op te vallen.
@meneer omdat het een machtig apparaat is, mede door die geweldige 5-cilinder.

Maak van die “4.7” uit het artikel maar “onder de vier seconden” als het er eentje is met S-tronic (DSG).
Wat? Een eikel in een Audi?!?
Hij staat toch in een parkeervak? Het lijkt mij dus (op basis van de header) een fout van de exploitant.
@phaeton: En die arceringen zijn gewoon een leuk motiefje?
Vind het een beetje zielig voor de Audi, de asobestuurder,.. hmpf
De uitgang is nog bereikbaar hoor, hij staat gewoon in een parkeervak!
Voor Autobloggers die ook dit soort foto’s maken, het leuk vinden dit te zien en op Instagram zitten…er is een Instagram pagina voor: LIKEAGLOVE_OFFICIAL
“People cannot park…I like to remind them of that.”

Er staan af en toe juweeltjes tussen!
Weer zo’n type van ‘ik bepaal zelf wel wat ik doe,heb overal lak aan’,Audi rijder.
Ach veel mensen met een Audi denken dat ze wat meer zijn dan anderen. Ze denken van ik heb €20.000,- te veel uitgegeven aan mijn auto dus ik mag alles.
@Kvgorp: okie wijs mij maar een auto aan die 20k goedkoper is dan de TT-RS en hetzelfde/meer kan…
@mevipp: lol “meer kan”.

Kan ie dan de afwas doen ofzo?
Ik stond net buiten te wijzen. Zag je me?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).