BMW en Porsche parkeren op invalidenparkeerplaats

Auteur: , 40 Reacties

Zouden deze invaliden hun handicap compenseren met een fors bemeten, snelle en zeer mobiele auto?

Invaliden met een mooie auto

Zo ja, dan hebben ze groot gelijk. Als er één groep mensen een wat luxere en vlottere auto verdient zijn het de mindervaliden wel. Het is toch prachtig om te zien dat die mensen op deze manier weer wat extra mobiliteit hebben? Deze Duitse Porsche Panamera en Hollandse BMW X6 met AC Schnitzer opsmuk zijn daar een goed voorbeeld van. Zij werden gespot op een invalidenparkeerplaats.

Twee forse apparaten met een ruime instap, voldoende comfort en een robuuste uitstraling. Onder de kap van de Bimmer ligt een 220 gram C02/km uitstotende zelfontbrander, of de Panamera ook op diesel loopt is niet duidelijk. Heel erg behelpen zal het in beide gevallen niet zijn, dit soort auto’s brengen je snel genoeg van A naar B.

Wat fijn voor deze mensen dat ze dicht bij hun bestemming kunnen parkeren en niet zover hoeven te lopen rollen. Of zouden deze twee bolides niet van invaliden personen zijn en hebben we hier te maken met een stelletje asociale gozers? Mensen die mindervaliden graag zien ploeteren, die te bang zijn om hun schoentjes te slijten, die een ego hebben waaraan iedereen zich stoort? In dat geval mogen de bestuurders van deze twee auto’s zich eeuwig schamen. Misschien moeten ze in plaats van een boete hun auto maar afstaan aan iemand die hem wel verdient, zal ze leren.

Check de misschien wel fout geparkeerde Porsche en BMW op autojunk.nl40 reacties

Dunno, maat van me heeft ook zo’n “ik mag lekker overal parkeren” kaart en ook altijd dikke auto’s. Aan de auto zelf zie je niet wie er in rijd.
Mag je als geestelijkgehandicapte dan niet op een invalideplek staan dan?
@tupperware: Ik denk dat als je officieel die stempel draagt dat je dan geen rijbewijs meer hebt.

Hoe dan ook hoop ik dat de bestuurders van deze auto’s hier spoedig “legaal” mogen parkeren.
Oogt altijd best apart, zo’n dikke bak met een invalide-kaart achter de voorruit.
Eindbazen die >30.000 euro aan bpm aftikken voor hun auto (en ook nog btw) hebben wat mij betreft alle recht om te parkeren waar ze willen, eventuele parkeerboetes zijn daarmee ruimschoots afgekocht imo. En het is niet Beemer maar Bimmer.
@alcantara: dit moet zowat de meest leeghoofdige reactie van de week zijn.
@dromedaris:
Dan heb je de rest van zijn reacties zeker niet gelezen, dit is nog 1 van z’n betere.!
@dromedaris: Waarom? De overheid zou een hoop geld mislopen als zulke wagens niet meer verkocht werden en in plaats daarvan alleen maar eco-wagentjes die geen rooie cent opleveren qua bpm, btw, wegenbelasting en brandstofaccijnzen. Ik heb er dan ook geen moeite mee als deze wagens dan wat meer privileges krijgen dan de Daihatsu van gehandicapte Truus (met alle respect voor Truus).
@alcantara: Mag ik zeker overal parkeren? Met zo een redenering hebben de 20% netto betalers in NL het alleenrecht om overal te parkeren en de overige 80% gaat maar op de fiets of zo. Wat een ……!
@alcantara: onzin, als je denkt dat je met een dikke auto boven de rest staat en daar mee een invalide plek bezet mag houden voor mensen die hem echt nodig hebben ben je gewoon een asociale lul die te lui is om een paar meter te lopen! Dikke auto of niet, als ik zo’n bestuurder zie zeg ik er gerust wat van.
@heri: ja, met een dikke auto sta je boven de rest en jij kent je plaats kennelijk niet. Ik pleit al jaren voor een voorkeursbehandeling van rijkaards, maar in dit land pamperen we liever de paupers.
@dromedaris: Helemaal mee eens. Wat een niveau zeg.

Dus als je een huis van 7 ton hebt mag je 10 keer in de week door rood rijden?
wat een simpele gedachte van je alcantara. Erg naïef.
@dromedaris: Verwijzing naar de p1 die hem pijn heeft gedaan vanwege de Duitse platen.
@dromedaris: don’t feed the trolls
@alcantara: Tja u bent wel een heel erg simpele denker in deze.
Dit soort plaatsen zijn bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn!
Heeft niets met geld of wat dan ook van doen.
@bofkont: Weet je hoeveel er zo’n kaart hebben zonder ze slecht te been zijn. En mensen die wel heel slecht ter been zijn zijn zogenaamd aanstellers en krijgen er geen een. Ik vraag me soms af hoeveel die kaarten kosten. Want het lijkt wel of ze te koop zijn als je kijk wie er wel 1 heeft en wie niet. :-(((
@autogek123: Tja misbruik zal er altijd zijn, maar voor de mensen die er echt afhankelijk van zijn is het maar goed dat ze er zijn.
@bofkont: Het feit is dat een aantal die hem nodig hebben hem niet krijgen en diverse “vriendjes” blijkbaar wel. :-(
@bofkont: als jij je benen niet (volledig) kunt gebruiken, kun je ook niet rijden in een (onaangepaste) auto. Punt.
@Emile_Benz: Kortzichtige denkwijze, in een aangepaste auto kan men zich prima verplaatsen.
@bofkont: Lezen is moeilijk he… Ik had het over een ONaangepaste auto…
@Emile_Benz: Sorry idd niet goed gelezen.
€720,-
@Kvgorp: €734,-
@escort77: ow ja administratie kosten.
Ideaal die vakken bij de super, lekker breed en altijd plaats…
Als ik die auto’s zo zie denk ik dat de kans erg groot is dat de bestuurders invalide zijn geworden als gevolg van een voetbal blessure.
@gv93: of in een vuurgevecht met politie dan wel concurrerende wapen, mensen, steroiden of drugshandelaren…
maar deze 2 hebben zo’n fucking lelijk mongool design dat ze daar horen te parkeren.
@w211: goh, mooie woordkeuze joh.
@w211: Print deze reactie uit en ga naar de gemeente. Jij krijgt oprecht z’n kaart.
Geef die X6 een stel treinwielen en hij kan zo mee in het programma van Thomas het Stoomlocomotiefje, al kan het ook liggen door het tijdstip en de borrel dat ik zaken verkeerd beoordeel. In dat geval, welterusten!
Aanvullend Audi rijders ; gebruiken zelden hun richtingaanwijzer . Klaarblijkelijk verandert er dan toch iets in de hoofd van , veelal , de man in kwestie.
in mijn opinie rijden er helemaal geen invaliden, zie namelijk echt nooit een invalide op een invalide parkeer plek, heb er 1 pal voor mijn studio en daar heeft ook echt nog nooit ene invalide gestaan,,,,,,,,,,,en richtingaanwijzers zie ik veel meer mensen niet gebruiken dan alleen maar mensen in een audi ; ) zowat heel nederland schijnt de knipperhendel niet te kunnen vinden,,, of de achteruitkijkspiegel (1 van de drie),,,of het vermogen om vooruit te denken
Maar heeft de “spotter” gekeken of ook invalidenkaarten in de auto’s lagen? Wellicht zijn de bestuurders ook werkelijk invalide. Of kan dat niet? Invalide en een dikke auto onder je kont?
@erce: Ik ken toevallig iemand die een been heeft verloren aan kanker, maar verder wel een goed lopende zaak runt en een Volvo xc90 rijd (is geen probleem met een automaat) ;)

Maar de kans dat de bestuurders van deze auto’s allebei een been missen is wel erg klein :P
Alsof dit de eerste keer is dat iemand een exclusieve auto spot die of op een invalidenplek staat, of dubbel geparkeerd staat. Is gewoon iemand die als de dood is dat iemand anders een krasje op zijn dure auto maakt.
Ik kwam van de week de über baas tegen echt diep diep respect voor deze man, Stel je dit voor:
Avond donker dus, stromen van de regen, zicht nul komma nul, onverlicht landweggetje dikke blubberlaag op de weg ik glijen met me Fiatje doemt er een voor me op een auto, ik herkende de auto in eerste instantie niet om (ik had wel een vermoeden :
A Hij splinternieuw was
B ik deze nog nooit in het echt gezien had/heb/ of ooit weer zal zien gezien de exclusiviteit van deze automobiel.
C het donker was en regenachtig en zeer modderig.
Ik zal je niet langer in spanning houden helaas kon ik er geen foto van maken zo beduusd was ik er van.
Een Aston Martin Rapide een hele echte op zeker stond op zijn badge een echte liefhebber die genoten heeft van zijn AM op een modderig weggetje achter Barendrecht….. ge wel dig.


Beter dan een BMW of Audi die ergens anders parkeren omdat ze bang zijn voor een krasje de prutsers, tis een auto een vervoermiddel, geen gouden diadeem of een Rembrandt waarmee je over straat moet.

Toevallig loopt mijn vrouw achter me langs en leest dit die vraagt mij of die 2 “kuch” bestuurders geestelijk gehandicapt zijn, en deze plaatsen voor lichamelijk gehandicapten,ik zei haar dat staat er al dus helaas kan ik je niet quoten nu.
Indien het invaliden zijn is er niets aan de hand ook die mogen in zulke auto,s rijden echter zijn ze dat niet dan zouden ze zoals in sommige landen de boete moeten krijgen die ongeveer 10% van de nieuw waarde van deze auto,s is. En in ieder geval de auto wegslepen naar een bergings bedrijf buiten de plaats.Dus Boet ,wegsleepkosten en stallingskosten en de reiskosten naar het bergings bedrijf.
Mindervalide mensen zijn ook gewoon mensen! Toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).