Ecco qua, dit is de Lamborghini Aventador SVJ

Auteur: , 30 Reacties

Stiertje!

SVJ

Lamborghini is de laatste dagen al flink aan het teasen geweest met de Aventador SVJ, maar over het algemeen laten we dit soort foto’s van ventieldopjes en dergelijke gaan. Nu is er echter een plaatje van de SVJ uitgelekt waarop de hele auto te zien is. Althans, je ziet ‘m van voren, dus de zijkant en achterkant zijn nog altijd een ‘mysterie’, maar je begrijpt wat we bedoelen.

De spirituele opvolger van de Miura SV Jota is op het web terechtgekomen via de Unica App, die alleen voor Lambo-eigenaren toegankelijk is. Een paar redactieleden hebben in het verleden al voorgesteld om als autoblog zijnde een Urraco te kopen zodat we direct toegang hebben tot deze hete nieuwsbron, maar volgens de spoilsports op de afdeling financiën wogen de voordelen daarvan niet op tegen de kosten. Stelletje beancounters.

Feitelijk kent de SVJ nu vrijwel geen geheimen meer. We weten zelfs al hoe snel het ding is op de ‘Ring. We verwachten dan ook spoedig een persberichtje met een paar stijlvolle foto’s van de SVJ in onze mailbox.

UPDATE: En hij is officieel! Meer info en foto’s check je HIER.30 reacties

Vind t niet echt een verbetering..
Na alle gedrochten die Lamborghini de afgelopen jaren de fabriekspoorten heeft uitgejaagd, vind ik dit er nog goed uit zien.
die neusgaten…
@deeberton: zo begon het bij BMW ook…
Lelijk verouderd hok met een hangneus. Extreme styling maakt auto’s niet mooier
@rike: hok….jongetje heeft ook iets gelezen
@deeberton: Mijn welgemeende excuses dat ik op mijn nagenoeg bejaarde leeftijd van 31 jaar nog praat in de algemene taal van de werkenden i.p.v. perfect ABN op het niveau van de elite en/of gepensioneerden.
Ecco is een dolfijn.
@karhengst: wat een top spel is dat
Aventador SVJakkes..
Kneitervet!
Hij is in ieder geval groener dan m’n Prius
@lompey: ik zit te wachten op een reactie van @ToyotaPrius nu. 😉
EDIT:fixed

OT : fraaie kar, mooi ontworden achtervleugel. Bij de GT3RS lijkt het er altijd op alsof ze voor de achtervleugel een strijkplank uit de bezemkast hebben getrokken.
En dan moet er straks zo`n grote geel bord op aan de voorzijde. Dan maar een subtiel stickertje en de bekeuringen aftikken.
@bluetiger99: autism level over 9000
@deeberton: nee, de autist zou juist hoe dan ook die plaat erop schroeven…
@bluetiger99: Wat kost dan nou…zo’n SVJ?
Is gewoon lillek, word tijd voor een compleet nieuw model!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ecco ontgaat me ook, moet dat “Ecce” zijn? Dat is latijn voor ‘kijk’, tenminste zo is mij ooit geleerd.
@markie123: is Italiaans. Gewoon ff google translate ecco qua is “kijk hier is het”
@benja01: Er stond eerder alleen Ecco ;)
@markie123: word
@jaapiyo: Thnx. De beste stuurlui staan aan wal zeggen ze hè…
@ markie123 : AB had moeten schrijven “ecco qua” als ze daarmee “alsjeblieft” bedoelen, of “guarda” als ze “kijk” bedoelen. “Ecce” is inderdaad Latijn, zoals in de uitdrukking “ecce homo” ofwel “zie de mens”. Voor zover ik weet afkomstig uit de bijbel.
@joosstra: maar dat bedoelen ze niet. Ze pakken vaak uitdrukkingen in de taal waar het lijdend voorwerp van het artikel vandaan komt. Dus in dit geval is het een Lamborghini dat uit Italië komt, dus is het vanzelfsprekend dat Ecco qua Italiaans is. En geen Latijns.
Vindt hem wel mooi
Ik hou meer van less is more, de eerste Lambo uit de serie is meestal de meest puurgelijnde, dan komen de spoilertjes en andere tierelantijntjes, gebeurde bij de Miura, Countach, Diablo, Murcielago en nu op de Aventador
Eerste generatie aventador blijft de mooiste.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).