Een Fisker Karma met Gulf livery

Auteur: , 15 Reacties

Het comateuze Fisker is niet officieel aanwezig op de Autoshows van Frankfurt, maar we struikelden wel haast over de oplaadstekker van deze blauw/oranje Karma.

De toekomst van Fisker is nog immer onzeker, maar aan overnamekandidaten om het Amerikaanse bedrijf over te nemen geen gebrek. Bob Lutz bijvoorbeeld. Of de Chinese Wanxiang Group. Een andere kanshebber is Karma-rijder en advocaat Ingo Voigt, die met de Duitse investeringsgroep Fritz Nol AG recent een bod van 25 miljoen dollar bij het Amerikaanse Department of Energy heeft neergelegd en het merk naar zijn thuisland wil halen.

Op Facebook laat Voigt weten dat ze nu het uitgebreide bod samen met een letter of intent en een bedrijfsplan hebben doorgezet naar de Amerikaanse overheid. (via)

“I am proud to tell you that we just sent our detailed offer including a signed LOI and short presentation of our restructing plan to the DoE on fax and mail. Now it’s time to pray!”

En nu is het wachten op een eventuele goedkeuring, waarna er misschien weer leven in de stekkerbrouwerij komt. Want het zou toch zonde zijn als HIER geen vervolg op kwam. Hieronder een Karma met de bekende kleurstellingen van Gulf op een klein standje. Ook al heeft Fisker letterlijk niets met de racerij te maken (op een EV-rally na dan), sexy is het wel.15 reacties

Zal vast indruk maken, zo’n herstructingsplan. ;-)
Het design spreekt me niet aan… Ik vermoed dat ik wat dat betreft niet de enige ben, anders zou het bedrijf er wel beter voor staan…
Zo zie je maar weer: vrijwel wordt cooler met Gulf kleuren.
@6cylinder: alles*
Heeft AB eigenlijk ooit een goede reden gegeven voor het ontbreken van een edit-knop? Niet ze dat verplicht zijn maar ik ben nieuwsgierig.
@6cylinder:

Meen je dit serieus?
Heeft VAG geen interesse?
Als je het dan toch doet, doe het dan goed. Dit is het verkeerde blauw.
@fejjie: Vind dit vetter op deze bak, het originele blauw is zo hard.
Bah lelijk hok. Alleen peutverbranders in Gulf livery graag!
Het staat hem goed! T is niet helemaal de ‘juiste’ kleurstelling, maar mooier wordt het er zeker op!
Grappig, een elektrowagen volledig in de kleuren van Gulf Oil :D
Gulf, het mat-zwart onder de livery’s…
Ja kijk, dit mag dus niet he. De Gulf livery is niet toegestaan op elektrische auto’s. Dat ze dan ook nog eens de verkeerde kleur pakken is helemaal kansloos.

Jammer dit, jammer.
@Cantago: waarom is het niet toegestaan gulf doet namelijk ook gewoon aan elektriciteit

http://gulfelectricity.com/
@nicktexel: omdat Gulf voor mij synoniem staat aan grommende, brandstof verstokende machines en dat past compleet niet bij de Fisker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).