Een garage bomvol nieuwe supercars, met kekke kleurtjes

Auteur: , 33 Reacties

Ja, ook de inhoud van deze supercargarage mag er wezen! Weliswaar ontbreken de klassiekers, de aparte kleurstellingen zorgen toch voor een mooi schouwspel. En tegen twee Veyrons zeggen we nooit nee.

Nelson zit goed in zijn supercars!

Er zijn een paar hubs in de wereld waar je onevenredig veel supercars tegenkomt, en Florida is daar een van. Deze collectie van ene ‘Nelson’ bevat onder andere een Bugatti Veyron Grand Sport Sang Grey Carbon, een spierwitte SL65 Black Series, maar ook een babyblauwe Lamborghini Gallardo LP560-4, met bijpassende remklauwen, en… een heel bijzondere en pimped-out BMW M3, die de kleur Atlantic Blue meekreeg. De volledige achtergrond van deze M3 kan je HIER lezen.

Wat zien we verder? Een knalrode Rolls-Royce ValHoofd coupé, een Maserati GranCabrio, en natuurlijk mogen de merken Ferrari en Aston Martin ook niet ontbreken. Onder wat doekjes zitten ook nog een Ducati-brommer, en nog meer speelgoed, dat niet op het eerste oog herkenbaar is.

Kortom: geile Sachen! Of de SLR, Flying Spur en derde Veyron op deze foto er ook bij horen, of slechts van zijn bezoek zijn, is ons niet bekend. Welke auto is jouw persoonlijke favoriet? Scroll door de gallery en laat het ons weten!

Hieronder nog een tweetal ‘achter de schermen’ video’s van de fotoshoot.

33 reacties

Velgen van de M3
@prettyflaco: Ja, standaard waren ze mooier.
Die lambo!
eerste buggati die bij mij in de smaak valt (chroome)
@sandervolvo:
Ook de eerste Veyron die mij verblindt, helaas echter niet door schoonheid…
@sandervolvo: ik vind hem ook niet verkeerd.
Klinkt misschien vreemd, maar zie niets écht bijzonders.
@SimonMc: kijk
Nog maar eens better
@mercedessls:
Inderdaad, nu je het zegt… tegels uit de Gamma!
Epische lamborghini.
Maar waarom die M3 4 deurs is mij ook een raadsel.
@ferrari94tr: Is ie ook niet.
In Miami hebben heel veel cafe/hotel eigenaren een garage zoals deze. Er zijn veel spots voor dit soort auto’s; Florida, the State of Supercars;) Daarnaast hebben ze ook nog veel klassiekers voor de liefhebbers, zelf vind ik de 70’s wel leuk.
Van welke BMW-wagen trekt Rolls eigenlijk die afschuwelijke zijspiegels af?
2 M3’s in dezelfde kleur, 1 sedan en een coupe. kon die niet kiezen ofso? :Z
Doe mij de LP560 zonder spoiler maar.
Serieus impressionante collectie heeft die vent, en die kleuren zijn schitterend gekozen. Bugatti heeft overigens aardig aan deze kerel verdiend, met 3 Veyrons…
Hmm.. Precies wat @SimonMc zegt… Er is niet echt iets bijzonders… Het zijn allemaal auto’s die in de gemiddelde supercargarages staan.
Ik vind het overigens wel opvallend hoeveel mensen hier dit niet echt bijzonder vinden.. die vent heeft meer dan 10-15 supercars. Het feit alleen al dat hij er zo veel heeft maakt het voor mij toch al bijzonder. Ik doe het lang niet zo goed met mijn ene auto die ik elke dag moet gebruiken…
@xilver: Ik snap je punt. Het zijn bijzondere auto’s voor ons. Maar voor een gemiddelde supercar collectie beetje standaart auto’s. Ik zou deze collectie nog steeds graag willen hebben.
De M3
2 Veyrons? Is zijn portemonnee gemuteerd ofzo?
Als de SLR van hem is lijkt me dat toch zeker een bijzondere auto tussen de supercars
Meneer heeft smaak! Wat een prachtige gallardo ook!!
Bepaalde auto’s van de collectie komen vaak terug in de foto’s. Ik had de andere auto’s ook wel willen zien. De veyron op foto’s ben ik wel op uitgekeken.
Wat ik me afvraag: in amerika is het verplicht om reflectoren op de zijkant van de auto te hebben. (Voor zover ik weet).

Waarom heeft bugatti dit dan niet?
Die M3 is echt FANTASTISCH !!!!!!!!!!!!!!
Is dat Ocala Florida?
Wow, wat een kleur al niet met een auto doet! Zo’n SL65 AMG Black Series vind ik echt prachtig in een donkere kleur, maar door dit wit lijkt het wel een of andere tupperwareboer erop los is gegaan met allerlei aftermarket troep.
Ik gok dat dit de eigenaar van IND is? je weet wel die tuner? :P die M3 is echt wel master met die open velgen <3
een man met smaak, en gelukkig geen oude meuk.
@maseratizzzzzzzz: Idd, gelukkig blijft de gele-remklauwen-brigade met zijn poten van de auto’s die echt iets betekenen.
Die link van die M3 is hilarisch. Als je wil zien dat er dan toch iets is als te veel geld hebben -ik had het nooit geloofd- moet hier eens kijken.
Veel foto’s van de minst aantrekkelijke. Mercedes met Sjonnie Gay soiler en tupperware plakpakket. Je kunt veel geld hebben, maar dat zegt niks over of die gene ook echt smaak heeft.
Prachtige wagens hoor

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).