Eén man koopt vijfmaal Fenyr voor 6,5 miljoen euro

Auteur: , 21 Reacties

Net als met boodschappen moet je soms grote inkopen doen.

Eén man koopt vijfmaal Fenyr voor 6,5 miljoen euro

Vijf van hetzelfde. Als het om een pak sap in de supermarkt gaat is dat nog wel te overzien, maar vijf dezelfde supercars? Een Japanse autoverzamelaar was van mening dat dit wel een goed idee was. W Motors uit Dubai heeft bekendgemaakt dat de laatste vijf geproduceerde exemplaren van de Fenyr SuperSport Launch Editions zijn verkocht aan één en dezelfde zakenman. In totaal komen er 10 stuks van deze Launch Edition.

Het gaat hier om Tetsumi Shinchi. Met een prijskaartje van ruim 1,3 miljoen euro per stuk harkt W Motors in één klap 6,5 miljoen euro binnen. In welke geuren en kleuren Shinchi de auto’s heeft gekocht is niet bekendgemaakt. De reden waarom is tevens een vraagteken.

Vermoedelijk wil de zakenman een unieke garage hebben in vergelijking met andere vermogenden die de zoveelste Ferrari of Lamborghini in de collectie hebben. Het is niet het eerste product die hij kocht van W Motors. Shinchi beschikt eveneens over een Devel Sixteen.

Jaarlijks toont de Japanner zijn supercars aan genodigden tijdens de ‘Mega Supercar Motor Show’ in Fukuoka. De bedoeling is dat de vijf Fenyrs onderdeel uitmaken van de show in 2021. Overigens is Shinchi goede matties met de oprichter van W Motors, Ralph R. Debbas. De topman was aanwezig tijdens de laatste editie van de Mega Supercar Motor Show, afgelopen maand.

We are glad to announce that the last 5 Fenyr SuperSport Launch Editions have been purchased by a Japanese Businessman…

Geplaatst door W Motors op Dinsdag 30 juli 201921 reacties

Japanner met slechte verbinding op mobiel belt autodealer: “I want a testdrive!”

Dealer: “Say, what? You want 5? Consider it done, sir!”
@stephane8200: italiaanse hotelbezoeker belt de receptie: i wanna sheet on my bed. Receptie: You better not shit on the bed, you son of a b!tch
Dikke matties met W motors maar hij heeft geen Lykan Hypersport, wat een pauper🤣
Dan neem ik toch aan dat hij van elke kleur 1 heeft, zou ik doen tenminste als je er dan toch 5 koopt
Zegt wel iets over de betrouwbaarheid van het merk, als je er alvast vier als reserve neerzet.
@dondeboer: Als de samenwerking met RUF en Magna -Steyr een goede indicatie is van de kwaliteit zal dat wel meevallen. Beide bedrijven zijn geen Pipo’s.

Ik hou niet zo van dit soort projectjes noch van te drukke vormgeving, maar tot mijn eigen verbazing spreekt dit me wel aan.
@dracae: Het was bedoeld als geintje, maar er zit natuurlijk wel een leen van waarheid in. Een met de hand in kleine series gemaakte auto met complexe techniek zal nooit zo betrouwbaar zijn als we vandaag de dag verwachten van een auto.
@dondeboer: leen=kern, lang leve autocorrect.
Tja, er zijn ergere dingen int leven…
hzr via Android app
Is die Devel Sixteen al te koop? Ik dacht dat ie nog ontwikkeld werd met z’n 5.000.000 pk?
@hzr: Hier een leuk artikel met achtergrond-info. Lijkt geen broodje aap te zijn:
https://www.roadandtrack.com/new-cars/a27580/devel-sixteen-5000-hp-quad-turbo-v16-steve-morris-engines/
@JanJansen: de ambitie dan misschien niet, maar ik ben heel benieuwd hoe ze dit voor elkaar gaan krijgen. Een vermogen van 5.000pk gaat zo bizar veel hitte creëren, dat krijg je in een auto nooit fatsoenlijk gekoeld.
@poes: Ziet er redelijk goed uit zo. Ja dat koelen gaat nog wel een dingetje zijn. Zeker na heftig gebruik de file van Dubai in.
Lekker gewerkt. Ach nu kan hij er nog eentje kapot rijden.
Er worden er 10 van gemaakt.Deze man koopt er 5. Wil iemand anders er straks 1 dan kost hem dat gewoon zus en zoveel meer. Gewoon investering dus.
@Alfarobert: slechte investering want storm liep het niet…
@stefje: hij heeft grotendeels de macht over het aanbod. Iemand die vraagt zal dan vrij snel bij hem
uitkomen.

Ik zou het ook niet zo snel doen (kan het niet eens) maar als je 1.3 miljoen (of 6.5 in dit geval) niet eens merkt, who cares
Dit ding verhoudt zicht tot een Toyota CH-R als een 911 tot een kever.
Waarom 1 kopen als je voor 5x zoveel er 5 kan kopen
Hij begint een dealership

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).