Ferrari bevestigt onthulling F150 over enkele dagen [updated]

Auteur: , 38 Reacties

We hadden het nog niet uit de mond van Ferrari zelf gehoord, maar vandaag bevestigde 'Maranello' wat we eigenlijk allemaal al wisten: nog een paar dagen, en dan krijgen we dé knaller van Genève, de hybride Enzo-opvolger (codenaam F150), te zien. En ze gooiden er meteen ook maar een laffe teaser in.

Ferrari F150-teaser. De neus?

Kort samengevat: we kennen (waarschijnlijk) de specs, we weten hoe de F150 klinkt, en we hebben een aantal teasers, die we hieronder nog even op een rijtje zetten. Het enige dat ontbreekt is de uiteindelijke naam, en het volledige uiterlijk van Ferrari’s hypercar, en tegenhanger van de McLaren P1. Hoe dicht zit deze render er bij?

De komende dagen zal Ferrari ‘intriguing hints at what lies in store from Ferrari at Geneva‘ bekend maken, welke wij braaf in dit artikel zullen koppie-peesten. Vergeet hem dus niet te bookmarken!

Neusje van de..

Ferrari F70

Update: Volgende teaser – de uitlaat:

Uitlaten Ferrari

38 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Lijkt op de F70 foto’s als geplaastst op Autojunk, d.d. 21 feb 2013.
@betonstaal: geplaatst
Niet te hopen dat het ook een tractor is;-)

Zal wel een fantastische auto zijn.
hybride komt me strot zo’n beetje uit.
@v12biturbo: Eigenlijk is het sinds de trekschuit allemaal de verkeerde kant op gegaan.
Alhoewel – de stoommachine had wel wat!
Ken je die mop van die vrouw met een clitoris als een augurk (“Wat, zo groot?” “Nee, zo zuur!”)? Deze Ferrari heeft er een als een steigerend paard. Ik schat hem/haar al gauw zo controversieel in als Caligula, misschien wel niveau Caligula II.
Laat Afrojack het maar niet horen…
Ben benieuuuwd!
Dat wordt ongetwijfeld een fantastische strijd tussen de McLaren P1 en de Ferrari F70.
Tijd voor een Top Gear duel!
@Carreza:

Goh jah want die kerels gaan ons laten zien wat het verschil is tussen die 2 wagens en welke de beste is.
Nu al beter als een Veeron….
@norge: Ik zal maar niet de taalnazi uithangen en zeggen dat het ‘beter dan’ moet zijn zeker?
@kapiteinaudi: uit principe zegt hij ‘als’ ;)
@chuck12: Principe of geen principe, hier komt hij toch niet onderuit hoor;)
Jipppppiiieeee!! Niet dat ik hem kan betalen.
Heeft er al eens iemand nagedacht over de F150 of F70XX (Evo?)? Hybridespul dr uit, 900 pk V12 dr in(hopelijk). Dat wordt echt een raket! Wat zeg ik? Een waterstofbom op wielen:-DDDD
Ik volg nu al een tijdje de thread van de F70/F150, en volgens de klanten die de auto al hebben gezien lijkt die render niet op het echte model. Er zijn veel (aero-)elementen die de echte auto heeft die niet op de render terugkomen. Ook is hij lager dan daarop voorgesteld.
@rotjeknor: Volgens de geruchten (en eerder genoemde klanten) komt er een tweede model F150 als er genoeg interesse voor is, waarschijnlijk in de vorm van een extremer model of zelfs een XX-versie, maar waarschijnlijk nog altijd met de elektromotor.
Ik weet 1 ding, hij gaat vreselijk lelijk zijn, dat is mede omdat hij zo duur zal zijn. De olie-delvers die hem gaan kopen houden immers niet van vormen die wij als mooi beschouwen.

Als die onthult word zullen er nochtans 1000en mensen gaan roepen dat die (en ze zullen het een ‘zij’ noemen) wondermooi is. En ze gaan er posters van kopen en andere marchandise (ferrari moet toch op 1 manier de investering terug verdienen -> olé herverdeling) omdat een hele wagen te duur is.
Die mensen noemen fanboys en die zullen niet durven toegeven dat de wagen lelijk is.
@Hupke: volgens mij zeg je hiermee dat Ferrari precies weet wat hun doelgroep wilt…een compliment dus voor Ferrari, dat bedoel je toch ;)?
@niex:

Ja klopt, op het gebied van marketing staan ze ongelofelijk sterk daar in Maranello.
@Hupke: ongelooflijk hoeveel bagger je in je (overigens ook grammaticaal waardeloze) bericht schrijft. Zeg dan niks. Ik ben wel een fanboy trouwens :)
@Hupke: De gelukkigen die door Ferrari uitgenodigd werden om de wagen al te gaan bekijken waren er allemaal uitermate positief over, maar je kunt geen simpele en mooie lijn zonder scherpe vouwen creëren als je ook nog eens hoogstaande aerodynamica in je ontwerp moet integreren. En Ferrari kiest echt niet alleen olierijken uit voor deze wagen, meer liefhebbers zie al jaren trouw zijn aan het merk en ook al een aantal Ferrari’s hebben gehad.
@Yeelen: hier zit hupKUL op te wachten, hij zoekt vrienden!
@Hupke: jij WEET niks, en al helemaal niet zeker, net zo min als ik, want wat is mooi? Bepaal jij wat wij hier mooi vinden! Wat kom je over als een zelf ingenomen braakballen spugende puisten uitknijpende puber op een anonieme plek diep weggestopt in een hol ver weg van de realiteit. Wacht nou gewoon eens af, krijsende halsbandparkiet. Of zoek je vrienden op AB? ……..SW
@tuscan:

Ik vind jouw ook lief, spijtig genoeg ben ik iets minder creatief met koosnaampjes, dus zal ik je gewoon @tuscan noemen als dat voor jouw goed is.

Eventueel kan ik nog wel iets verzinnen met lange tenen erin, als je er echt op staat.
@Hupke: is jou nooit geleerd dat men zijn grammatica op orde moet hebben om serieus genomen te worden? Leer eerst eens schrijven.
@Forza:

Waarom, begrijp je niet wat ik schrijf? Taal is een communicatie middel, geen doel, als de boodschap duidelijk is dan werkt het.

Grammar-nazi’s gaan natuurlijke evolutie van de taal tegen. Ik durf tenminste nog te experimenteren met m’n taal. Dat wij niet meer ‘des avonds’ en ‘ten huize’ etc. schrijven is dankzij taalpioniers zoals ik.
@Hupke: soort van generatie-kloof..
@Hupke: Zie je? Je kunt ’t best.
@Hupke: Ik hang vaak de taalnazi uit. Wat je nu zegt is echter een erg sterk argument. Jammer dat die jochies die tegen je benen aantrappen niet de ballen hebben om er inhoudelijk op in te gaan.
@camber24: kijk gupje weer een vriend erbij. Weet je @camber24 het probleem of uitdaging is dat er niks inhoudelijks inzit. Waar moet je op ingaan?
@camber24: haha, taalnazi, het woord van 2013.
@Hupke: hahaha je communiceert helemaal NIKS. Dat is de uitdaging. Er valt niets te snappen en dus ook niet inhoudelijk te reageren. Maaaar, het is heerlijk om HUPJES te hebben. Dat merk je wel hè!? Aandacht
@tuscan:

Jij bent anders wel goed bezig iets bij te dragen.
Je bent echter vermoeiend voor m’n overwerkte brein, ik ga vanaf nu er dus vanuitgaan dat je nietmeer op deze planeet rondloopt totdat je nog eens iets zinnigs te melden hebt.
Veel plezier met je spelingsvauden en je lelijke soon to be lelijke ferrari poster.
@Hupke: nou laat je creativiteit eens gaan…… Ik vind je iig moedig
@Hupke: ik lees het nog eens na, maar sorry ik snap er niks van. Je weet nog niks. Je neemt aan. Je veroordeeld fanboys. Ik vind je eigenlijk best moedig.
ik ben heel benieuwd,lijkt me geweldig……..beter als beter dan we weten toch wat er bedoeld wordt ……
De titel zegt alleen maar dat Ferrari over enkele dagen bevestigd dat de F150 onthuld gaat worden.. Dat weten we allang.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).