Ferrari-render verwijdert virtueel de camouflage van F150

Auteur: , 65 Reacties

Het blijft koffiedik kijken, maar mag de Ferrari Enzo-opvolger er van jou zo uitzien?

Met nog drie weken te gaan tot de onthulling blijft Ferrari’s F150 de gemoederen bezig houden. We waarderen de stap van Ferrari’s PR-machine om niet elke tweede dag een nieuwe nietszeggende teaser te lanceren, zoals een zekere andere fabrikant dat wel doet. In Maranello snappen ze dat genoeg genoeg is, en dat te veel hyperij de uiteindelijke interesse in het eindproduct alleen maar verwatert.

In plaats van officiële informatie hebben we daarom vandaag twee renders van een handige photoshopper. Josiah LaColla besloot gebruik te maken van de nieuwhonger omtrent de 950 pk sterke hybride hypercar, en stuurde ons boven- en onderstaande afbeeldingen toe, onder andere op basis van de beelden die Ferrari zelf heeft vrijgegeven. Dit perspectief biedt een hoop meer ‘zicht’ op de auto dan het neusje dat we eerder zagen.

Maken of kraken? Wil je nog even checken hoe de V12 in de F150 klinkt? Check dan deze video, gemaakt bij de testfaciliteit in Fiorano.65 reacties

WOW! heel bruut, maar ook heel lelijk!
@4x4wheels: opzich wel bruut, maar wel teveel lijnen! Vind de enzo er indrukwekkender uitzien
@label89:
Die vind ik er ook niet uitzien….
@label89: Net als de Enzo heeft er iemand in het magazijn van ferrari iemand een trap tegen een rek gegeven en een auto gebouwd met alles dat er per ongeluk uit kwam vallen. En het daarna in een enigsinds aerodynamisch vorm geslagen.
Dit ziet er niet uit.
@MrSkyline:
Maakt niet uit of het mooi is, er staat een stijgerend paardje op dus kunnen ze er vast meer verkopen dan ze gaan maken.
En daar is wat voor te zeggen, ik vind het ook belangrijker hoe een auto rijdt dan hoe hij eruit ziet. Wel binnen bepaalde grenzen natuurlijk, als het echt blaartrekkend lelijk is hoef ik het ook niet.
Als hij er zo uit zou zien is ferrari het echt verleerd.. het maken van mooie auto’s
Knap gedaan! Zo mag de F150 er van mij wel uit zien.
OMG i just wet myself, hupsakee op mijn verlanglijstje.
Tuurlijk mag hij er zo uit zien!!

Mag ik hem dan lelijk vinden!?
De achterzijde is nog te open, voor de rest is het wel oké.
Wat een bak!! Mag er zeker zo uitzien!! Weer een droomauto erbij.
dichtbij maar geen sigaar…
Ziet er gewoon nog nie zo realistisch uit. De voorkant, maar ook de te rechte achterkant. Gewoon enzo wielen, vouwen in de deur. Josiah wil er te graag zijn eigen ontwerp van maken.
Mooie shop maar de voorkant lijkt niet te kloppen
Eindelijk nog eens een mooie Ferrari.
Mooi hoe er een F1 in het design verwerkt zit .Ik vind hem bruut .
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@darkpluisje: Als je dan toch de nazi uithangt, doe het dan goed, en schrijf niet ‘is’ als je ‘eens’ bedoelt… En volgens mij is de spelling van Smoke correct.
@camber24: ahahahahah
@camber24: Daarnaast is spellingsnazi één woord. :)
@pieterveer: Dank!! ;-)
@camber24: die is/eens heb je gelijk in.. Maar een meervoud is nog altijd stam + s als het zelfstandig naamwoord dat op een medeklinker eindigt een niet-beklemtoonde e bevat. Dus render -> renders. Achter een -ing uitgang krijg je nooit een -s.
@darkpluisje: Wat de renders betreft denk ik dat je inderdaad gelijk hebt.
@camber24: Mja, hij heeft wel een punt dat renderings iets te veel 1-op-1 vertaald is uit het Engels. Weet ook niet of het mag, en heb ook helemaal geen zin om dat opm te zoeken. Less=more, dus doe maar ‘renders’ dan :)
@sir_smokalot: Renderings is in het engels eigenlijk ook niet goed hoewel het meer gebruikt word, ook daar is het meervoud renders ;)
@darkpluisje: *wordt (sorry, kon t niet laten. Ben melig. Zal stoppen en niet meer zeiken)
@camber24: haha nou vooruit :P Bij mij kan je er wel meer vinden, spelling is zeker niet mijn sterkste kant maar over dit soort woorden die ik dagelijks gebruik kan ik dan erg vallen. Net als het verkeerde gebruik van het woord photoshop of render wat hier vaak nog voorkomt :P
@sir_smokalot:
Ik heb wel even gezocht; volgens wat ik gevonden heb kan het allebei!!

Allebei dus ongelijk, Darkpluisje. Excuus..

En nu maar wachten op de eerste reaguurder die valt over deze discussie ;-)
@camber24: haha sommige mensen hechten teveel waarde aan spellings discussies ;) Toch vreemd dat het beide mag, ben 4e jaars 3D artist en wij kregen altijd (van engelse en amerikaanse docenten) geleerd dat renders de enige juiste optie is… Guess they were wrong :P
@darkpluisje: Nou, ik moet je bekennen dat ik jouw info wat betrouwbaarder vind dan de mijne hoor… Denk dat jij dan ook gelijk hebt, nadat ik lees wat je net geschreven hebt. Dus excuus :-)
@darkpluisje: Gaaf trouwens dat je 3D artist bent!! Ik hou mij bezig met films, en soms ook met special effects. Als je belangstelling hebt voor een leuk project, je kan me altijd contacten.

Gr.
Camiel
Ziet er heel goed uit maar de achterkant heeft nog wat werk nodig.
Eigenlijk zouden ze gewoon de Ferrari P4-5 moeten gebruiken als opvolger….
Al gezien op Jalopnik. Over een nieuwe layout gesproken. Leest heerlijk op een iPad die nieuwe Jalopnik site. Kan ik van AB niet zeggen helaas. Enige nadeel van Jalopnik is het commentsysteem. Maar dat is minder erg dat de zooi op de rechterhelft van mijn scherm op Autoblog…
Een nieuw karakter voor Cars 3? Hij heeft al een blij bekkie!
@MARS: blij bekkie? Ik vind het meer een pedo grijns.
@wantthegreen: rare gedachten heb jij, bah!
Laten we het zo stellen: Als dit het wordt dan hebben ze grote stappen vooruit gezet qua design op de Enzo. Maar dat was niet zo moeilijk.

Ziet er in ieder geval goed uit.
Neigt te veel naar de 458, maakt ‘m qua design niet uniek bij de huidige Ferrari line-up.
Beetje subtieler mag wel, maar hij is wel vet.
Moet dit gaan concurren met de Koenigsegg Agera en Pagai Huayra of de Veyron? Niet mooi had meer verwacht, al denk ik ook dat dit hem NIET is.
Gelukkig weet ik van de klantenpreview dat ie er anders uitziet. Anders had ik m afbesteld!
Lelijk. Echt wat een gedrocht… veel te veel lijnen. Dit klopt nergens!
De McLaren P1 zal zo te zien de schoonheidswedstrijd nog winnen…
De achterkant ziet er wat vreemd uit. Het zit hem in die achterlichten, die zijn net een tikje te groot en/of te ver naar buiten geplaatst. Beetje uitpuilend, so to speak.
LOL .. “hypercar” ..
@lincoln:
Je kan je inderdaad afvragen wat hypercar in dit geval betekent… Is het een “hype-r-car”? Is het een car die hyper is (gezien het veel te drukke lijnenspel) en dus een pilletje ritalin kan gebruiken? Is het een hyper dure car? Of is het een hypercar in de zin van supercar overtreffend?

Beetje van alle omschrijvingen wat, denk ik. En in alle gevallen ‘not my cup of tea’. Ook vooral vanwege het cavallino rampante.
@Original_Arnoud:

o.k. .. ordinaire straathandel dus ..
Als dit hem wordt dan hoop ik dat ene James Glickenhaus er ook een koopt, hem vervolgens naar Pininfarina brengt en er echt iets moois van laat maken.
@Original_Arnoud: Ferrari zou gewoon die Glickenhaus superduper veel geld moeten betalen om het ontwerp van de P4/5 te mogen gebruiken, want wat een prachtmachine is dat toch wel niet.
Misselijkmakend lelijk. Maar daar schijnt Ferrari zoiezo patent op te hebben met hun overgestileerde modellenrange. Laten we hopen dat de fotosjopper er helemaal naast zit.
De voorkant ziet er goed uit maar die achterkant echt afgrijselijk!
Mmeh.. ben nooit zo onder de indruk van Ferrari’s. Doe mij maar een Aston
@vluggejapie:
Mmeh… Ik ben nooit zo onder de indruk van Astons. Doe mij maar een Porsche.
@Original_Arnoud: Mmeh… Ik ben nooit zo onder de indruk van Porsches. Doe mij maar een Maserati.
@kapiteinaudi: Mmeh…Ik ben nooit zo onder de indruk van Maseratis. Doe mij maar een Lamborghini.
Ranzig.
Zo gaat hij er niet uit zien.
super tof! laat maar komen!
Interessant, maar een beetje rommelig van lijnenspel. Zal wel iets strakker worden aan de zijkanten.
Lijkt een beetje op een extreme versie van de nieuwe corvette, vin m nie echt geslaagd t is gelukkig maar een impressie en hopelijk blijft dat ook zo..
Super! Zo mag die er zeker uit gaan zien! Mensen die dit niet mooi vinden hebben een smaak-probleem.
Onder de mensen van Ferrarichat die de F150 al in het echt gezien hebben is de algemene consensus dat deze render er wel op lijkt, maar eigenlijk nog te conservatief en terughoudend is. Het werkelijke design van de F150 zou nog een stuk agressiever zijn.
dit kan hem nooit zijn. ferrari zou dit nooit doen
Het word steeds meer Star Trek, niet echt elegant of gewoon mooi meer maar vooral Extreme!
hoef hem niet thanx

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).