Fiat-telg Lapo Elkann steelt een zoen van Uma Thurman

Auteur: , 35 Reacties

Uma is daarna op bezoek geweest bij Hattori Hanzo om een nieuw zwaard op te halen waarmee ze wraak kan nemen. Ze was namelijk not amused.

Uma-Thurman

Lapo Elkann, erfgenaam van wijlen Fiat-eindbaas en ongekroonde koning van Italië Gianni Agnelli, is een kleurrijk man. Minstens net zo kleurrijk als de creaties die ontstaan bij zijn tuningshop Garage Italia customs, waarmee hij begon omdat hij het gevoel had dat hij zijn creativiteit niet voldoende kwijt kon als baas van Ferrari’s ‘Tailor Made‘ programma. In het verleden is hij op deze site onder meer beschreven als jetset-koning, een mafkees, een travestiet neukende coma-snuiver en als een lichtend voorbeeld voor ons allen.

Ooit dacht Lapo dat het oké was om als toeschouwer de bal aan te raken midden in een NBA-wedstrijd. Een andere keer belde hij Silvio Berlusconi even op, nadat hij in Uruguay bestolen werd van zijn juwelen ter waarde van 3,5 miljoen Euro. In Milaan legde hij een half uur het verkeer stil omdat hij zijn camo-Jeep op de tramrails parkeerde. Hadden we het al gehad over de keer dat hij in coma raakte na het gebruik van een overdosis heroïne en cocaïne in het apartement van een travestiet?

Kortom, net als de meeste leden van zijn familie leeft Lapo een bewogen leven met een tragisch randje. Het autoblog-boulevard archief puilt ervan uit. Aan deze lange reeks incidenten kan nu het volgende hoofdstuk worden toegevoegd, want bij een veiling omtrent het amfAR-gala in het Franse Cannes heeft Lapo zich vergrepen aan Kill Bill-actrice Uma Thurman. Uma speelde de veilingmeester op dit gala voor het goede doel en Lapo had onder andere een gepersonaliseerde Ferrari beschikbaar gesteld. Toen hij een bieding won voor 196.000 dollar en in de buurt kwam van Uma zag hij zijn kans schoon en gaf Uma onverwacht een dikke pakkerd op haar bevallige lippen. Uma is daar nu heel salty over. Lapo strikes again.

Bedankt @mauritsh en @dizono voor de tips :D35 reacties

Velen dromen ervan, hij doet het…
Ach, als je de kans krijgt….
Another one bites the dust😉
Ik heb dit altijd al een lelijk wijf gevonden.
@sanderm3: Ik denk dat Uma daar geen shit om geeft..;)
Haha, kerel doet wel gewoon waar ie zin in heeft, kun je wat van zeggen!
Vond het eerste stuk van het artikel beetje De Speld achtig, maar daarna snapte ik de context :)
Op de foto’s lijkt het alsof ze het niet bepaald met tegenzin doet…
Karakterloze man zonder ballen ruggengraat of enig andere vorm wat een man een man maakt !
Had, voorzien van een goed stel hersens en de nodige ontwikkeling eigenlijk op de plek horen zitten war Marchionne nu zit.
En dit soort figuren hebben immers ALLE kansen, de beste opleidingen, de beste scholen de beste relaties tot diep in de politiek en Europa toe.

Bah, ik walg van dit soort karakterloze cartoonesce clowns, nee diepe bewondering dan voor de Quandts van BMW, de Fords en de Toyota’s veel meer dan vor Elko Lapswans !
@desjonnies:
grappig om zo wat negatieve meningen te lezen over iemand die ik niet ken noch waarvan de toedracht niet echt bekend is in dit relaas en vaak ook alle andere gebeurtenissen.
Dat is ook weer mijn mening. Lijkt mij juist een creatieve en intelligente knul. Maar ja, who am I.

Je zou ook eens een vraagteken kunnen zetten bij alle negatieve gedachten die we allemaal genereren bij dit soort berichtgeving.
Ik krijg dan altijd zin om iets nuttigs te doen.
@giulio:
Ik ben blij dat er mensen zijn die de gedragingen van dit soort figurten normaal vinden, tenminste dat is de indruk die ik uit joui betoog krijg.
Ik ben niet zo van de coke snuivende travestieten n$$%#ende mens die op vakantie wordt beroofd van 3 en een half miljoen Euries.
Maar goed, dat zal dan allemaal wel aan mij liggen en ik zal ongetwijfeld niet begrijpen wat de mores is in deze kringen.
Mijn excuses
Ik moge hopen dat u uit een net zo gefortuneerd nest komt en dit soort gedrag daardoor wellicht zult begrijpen, ik begrijp het absoluut niet.
Misschien ben ik te dom maar zeker en vast niet gefortuneerd genoeg !
@giulio: mijn hemel die Lapo heeft totaal niets gepresteerd wat een ontzettende nietsnut , zijn geluk is dat hij uit een rijk nest komt, coke snuiven en travestieten pakken verder komt hij niet.
@desjonnies: dus omdat Lapo niet zo geniaal/slim is als meneer Ford en Toyota enz walg jij van hem. Er zijn maar heel heeeeel weinig mensen zo slim & geniaal, dat ze een wereldmerk verzinnen en uit de grond pompen.

Die Lapo doet echt super veel voor goede doelen, en staat bekend als een van de meest stijlvolle mensen ter wereld volgens velen.
@rovadepo: mijn hemel noem je aanstellen stijlvol , omdat sommige mensen dat zeggen ???
Die clown zijn enige geluk is dat hij uit een rijk nest komt, die goede doelen zijn enkel pr en belasting technisch.
@desjonnies: Henry Ford was anders ook niet zo gezellig (in z’n politieke opvattingen). Beter een doorgesnoven clown dan een nazi.
@bussie88:
Leer begrijpend lezen !!!
Ik heb het over de Ford familie en NERGENS over Henry J de eerste !
Ik weet dat de man met de Nazi’s sympathiseerde , dat de man professionele gangsters huurde om stakingen te breken.
Ik weet ook uit eerste hand dat de Ford fabrieken in Keulen nauwelijks gebombardeerd zijn door de gealieerden in de twede wereldoorlog.
@desjonnies: there is no need to be upset
@bussie88:
Was niet zo bedoeld hoor !
@desjonnies: volledig eens +1
Tot zover autoboulevard…
Altijd een grafhekel gehad aan dit soort type mannetjes. Popie Jopie gaan doen over de rug van een ander. Vooral als de ander er niet van gediend is beginnen mijn handen te jeuken.

Hij heeft z’n 15 minutes of fame maar Uma’s avond of dag is vergald. Egoïstisch noemen we dat.
Mwah, raar verhaal… zag gisteren al wat voorbij komen en daar zie ik haar naar mijn idee gezellig meedoen op de foto’s.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3599548/Uma-Thurman-puckers-help-raise-money-amfAR-s-23rd-Gala.html
Lapo houdt van travestieten dus.
Ach ja, gezien het extravagante leven van Lapo -mooi samengevat trouwens!- kijk ik er niet van op, maar voor Uma is het natuurlijk niet prettig.

Overigens zou ik dat zelf niet doen, en al helemaal niet bij Uma Thurman. Ik waardeer haar acteerwerk, maar het is nou niet een dame waar ik warm of koud van wordt.
@edge:dacht ik dacht ook dat zij het niet prettig zou vinden maar na de foto’s bekeken te hebben denk ik juist wel dat er van genoten heeft.
Get yourself a tattoo
Don’t think twice
You show it off in the disco, at school
Around the corner, ain’t no lie

http://1.citynews-today.stgy.it/~media/41495228167761/lapo-7-2.jpg
Volgens mij hebben jullie zijn naam verkeerd gespeld…Leipo past ‘m veel beter.
Raar, in deze blog staat 3,5 miljoen aan contanten terwijl in het bericht achter het linkje wordt gesproken over juwelen…
Als een vrouw niet wil dan legt ze haar handen niet teder op gezicht van de man.

De kus wilde ze wel, wellicht kwam de grootste spier van die Italiaan wat sneller dan gedacht. Franse zoen van een Italiaan.

Aan de andere kant het is ook wel naïef van Uma. Het is en blijft tenslotte een Italiaan……
Hij leeft nog, dus het is vast meegevallen. Anders had ze hem wel bewerkt met haar five-point-palm exploding heart technique.
Voor mij hoeft dit soort nieuws niet op AB, eerder in de sectie onzinnig nieuws ergens in de Story ofzo.
@pinut187:
Idem hier.
Totaal geen nieuwswaarde, het interesseert me geen hol wat die man uitvreet.
Blijf eens on topic Jaapiyo…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).