Fiat-mafkees Lapo Elkann is seksueel misbruikt

Auteur: , 17 Reacties

Lapo Elkann, kleinzoon van oud Fiat-baas Gianni Agnelli zegt seksueel misbruikt te zijn. Is dat de reden van zijn nogal bijzondere levensstijl?

Lapo Elkann

De 36-jarige Lapo Elkann zei in een interview met een Italiaanse krant dat hij slachtoffers van seksueel misbruik wil gaan helpen. De cocaïne snuivende Fiat-telg zegt zelf misbruikt te zijn toen hij 13 jaar oud was. Elkann ziet zichzelf niet als slachtoffer, en wil ook niet zeggen wie hem misbruikt heeft. Wel wil hij graag een stichting opzetten om anderen te helpen. Of je dat nou echt moet willen als travestiet neukende coma-snuiver en foutparkeerder, is de vraag.

Lapo heeft zijn naam niet echt mee om een dergelijke stichting op te zetten. De Fiat-erfgenaam heeft nogal wat “opvallende zaken” in zijn leven meegemaakt, als we het zachtjes mogen uitdrukken. In 2005 overleed hij bijna toen hij op een coke feestje tussen de hoeren in coma raakte. Tevens bemoeide hij zich met een belangrijke basketbalwedstrijd, wilde hij de baas worden van Ferrari en Ducati en werd hij beroofd van 3,5 miljoen euro.

Daarmee willen we natuurlijk niet zeggen dat het niet erg voor hem is. Elkann vertelde dat zijn beste vriend ook is misbruikt en afgelopen jaar zelfmoord heeft gepleegd. Hopelijk kan Lapo het verwerken en met zijn stichting weer eens wat nuttigs toevoegen aan deze wereld.17 reacties

Dit is wat je noemt, autonieuws waar we op zitten te wachten….
@MARS: ALs we nou allemaal iets van FIAT Spa kopen dan heeft hij meer geld om zinnige dingen te doen. Bruggetje gezien? ;-)
;-) @w0o0dy:
@MARS: Kijk, Autoblog is niet rond jou geschreven. Ik vond dit artikel de moeite, ben jij er niet mee akkoord fijn, maar veralgemeen je mening niet. Interesseert de titel je niet, scroll dan gewoon door naar andere artikel.
Bedankt voor je tip @Pulizano:
Ach waarom zou de man NIET iets goeds kunnen doen? Omdat ie twijfelachtige lifestyle keuzes maakt? Tja, dat kan, maar misschien is er iets op de plek gevallen toen die vriend er een einde aan maakte en kan hij alle vage shit die hij heeft meegemaakt en gezien wel inzetten omdat hij in de wereld van afwijkend gedrag de weg weet, snapt hoe mensen in elkaar zitten… who knows.
Als hij GEEN 3,5 miljoen meer rondsleept en wegpist ergens in latijns amerika maar er iets nuttigs mee doet wordt de wereld er vast een klein beetje beter van.
Kan iemand mij uitleggen hoe je seksueel misbruik kunt maken van deze kleinzoon?
de gevolgen van een doelloos leven
Wat een autonieuws…..
Dit hoef je niet bij elk topic dat je niet aanstaat te melden. Interesseert het je niet, scroll dan door, en laat dit soort comments achterwege.
@sir_smokalot: het is Fiat en het is niveau . Audiblog !
@sir_smokalot: Dit soort topics hoeven ook niet geplaatst te worden. Verschijnen ze in je scherm. Scroll dan door ipv copy/paste te doen. Maar daar vraag ik niet om. Ik uit slechts mijn bescheiden mening. Een mooie vrijheid in dit mooie land.
Wedden dat ie helemaal niet katholiek is/was..
-edit: als je een tip hebt, kan je deze mailen-
-edit: nutteloze bijdrage-
“Sex, drugs, pimps and ho’s. Pimpin’ rides and coke in my noseee”

Zagen jullie wat ik daar deed? Volledig van toepassing op dit artikel én auto-gerelateerd :)
Kan deze idioot niet een keer fijn O.D. -en?
Deze Jan L. Is echt niet in staat zich normaal te gedragen, en dat is dan de directeur van een groot familie bedrijf! Om je kapot te schamen! Ik ben niet van de scheldwoorden etc. Maar wat deze nutteloze Lapzwans uitvreet kan echt niet, wat een enorme eikel zeg!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).