Floyd Mayweather flasht Koenigsegg. Zijn exclusiefste auto?

Auteur: , 26 Reacties

Naast boksen is er nog een ding dat Floyd 'Mr. Money' Mayweather heel graag doet, en dat is zijn welvaart tonen. Van zijn nieuwste Koenigsegg-aanwinst zijn slechts 3 exemplaren gemaakt, bragging rights gegarandeerd dus.

Oplettende lezers hadden het nieuws eind juni al geconsumeerd, maar nu heeft Floyd de sleutels daadwerkelijk in ontvangst genomen (‘het duurde even voordat hij het koopcontract gelezen had’, zou 50 skeer Cent zeggen).

De bokser, die na zijn laatste partij later dit jaar met zijn 38 jaar een bokser in ruste is, postte op zijn Facebookpagina een foto waarop hij op de CCXR Trevita (wat zich laat vertalen als ‘three whites’) poseert. De supercar is een low-drag meesterwerkje met een body die uit een speciale witte carbon fiberstructuur is opgebouwd, en Mayweather naar eigen zeggen 4,8 miljoen USD kostte. Chump change voor de man natuurlijk. Overigens maakt hij hem iets exclusiever door te stellen dat er maar 2 zijn gemaakt. Wiskunde was nooit zijn beste vak.

Over de Trevita: Chrstian von Koenigsegg ging 8 jaar geleden bij Jay Leno op bezoek om de auto in een video van 18 minuten lang uit te leggen. Zeker de moeite waard om (nog een keer) te kijken.26 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Ik mis even het nut van dit artikel.. Waar precies ‘flasht’ Mr. Money nou Koenigsegg?
@Brutus: Ik denk flasht in de zin van “hij laat hem even zien”.
@emilio89: net zoals boobs flashen
@shifo: upskirt flash
@emilio89: Ah.. op die Koenigsegg. Ik dacht dat hij Mr. Koenigsegg “in de maling nam”
@brutus: Instagram
Wat zijn koenigseggs toch gave bakken, altijd een tikkeltje extremer dan andere merken
Damn, een ccxr blijft ook echt lekker ogen
Is het nou echt nodig, meneer Mayweather, om tweemaal -achter elkaar- te vermelden hoeveel het beestje kostte? En hoe exclusief die is?

Wel leuke keuze though.
@olivier420:
Zo succesvol in je sport.
Op het juiste moment management in eigen stal genomen.
En dan nog is dat onzekere compensatie-gedrag nodig.

Foto’tje van Pacquiao ernaast die een school opent; en je hebt een facebook knaller.
@gregorius: Waarom nou zo doen ?

Vent heeft honderden miljoenen dollars en hij is toevallig een liefhebber van supersport wagens, waarom zou hij dit dan niet doen ?

Wie is hier nou de patser ? Jan Kaas met 25mille aan daadwerkelijk vermogen die daarvoor een nieuwe Polo koopt en verder dan eigenlijk voorlopig geen cent meer ff te makken heeft of een Bokser die maar een fractie van zijn vermogen uitgeeft aan een auto die ook nog eens niets meer in waarde zal dalen ???

Ja precies ja … Typisch Oud Hollandse afgunst en bekrompenheid.
@turbobrick: Je hebt m niet helemaal begrepen.

Met wat ie professioneel doet, staat hij in de picture. Dat is zn werk en hopelijk voor hem zijn passie. Goed.
Dus hij heeft aandacht. Hij kan er niks mee doen en lekker met zijn eigen vrienden leuk leven. Circuit kopen, racen met zijn race auto’s. Prima, leuk. Wieweet dat we er een keer een foto van zien en daarmee is het klaar.
Of kan zijn aandacht gebruiken om iets goed voor de wereld te doen: heleboel mensen in Amerika die hij met die 4.8 mio kan helpen.
Wat doet hij, hij kiest er voor om in de aandacht te staan door dure dingetjes om hem heen; door zichzelf ‘Money’ te noemen.
Dat doe je alleen voor je eigen ego. Aanbid-gedrag.

Heeft weinig met bekrompenheid te maken.
@gregorius: Houd toch op … Hij staat niet op de New York times of adverteerd op billboards.
Mensen kiezen er zelf voor om zijn social Media te volgen en nu is hij voor ons Nederlanders opeens een patser.

Als hij een Oer Quatro had gekocht dan was hij opeens de man hier op het forum. Nu koopt hij dit ding en is het een patser.

Ik hoor die reacties niet als Perridon zijn 3e (!!) Veyron koopt hier in NLD, en ook niet toen er een 918 bij kwam en die weken later te koop stond.
Die kan ook een kleine stad helpen met al dat geld.

Zag je ook niet reageren als de zoveelste Nederlandse DJ met net zijn rijbewijs een auto koopt ter waarde van een gemiddeld huis en die vervolgens laat wrappen en tunen en wederom een aantal modale maand salarissen uitgeeft om die dood leuk naast zijn Ferrari te zetten waar hij toch al niet in rijd.

Bekrompenheid ten top !
@olivier420: Simpel… Een patser die patsen geeft…
Eerlijk is eerlijk, voor een Koenigsegg is dit best wel een mooie wagen. En dat hoor je mij niet snel zeggen, dus het is toch wel een beetje een presentatie.
@dutchdriftking: Voor de rest zijn het natuurlijk ook verschrikkelijke wagens waar ik nooit in gezien zou willen worden.
@emilio89: het zijn technisch gezien geniale wagens, maar ik vind ze nou eenmaal niet zo mooi.
@dutchdriftking: ik ook niet. Het design had ook zomaar uit een engelse schuur kunnen komen…iets als Noble of zo.

De techniek is wel ‘mooi’ maar mijn keuze zou het niet zijn zo’n Koenigsegg.
Zijn enzo is in ieder geval nog niet verkocht. Logisch met een vraagprijs van 3 miljoen!
Wat een dikke bak!
Mayweather, dat is toch dat lulletje dat alleen maar knuffelt en wegrent? Jammer dat dit soort auto’s niet bij echte liefhebbers/kenners terechtkomt. Nu staat dat ding stof te happen bij een patser die zijn eigen naam niet eens kan schrijven/lezen. Daarnaast ga je als liefhebber ook niet met je spijkerbroek op de mooie lak van je karretje zitten. Mooie wagen, dat wel.
Was dit ding niet bij Jay Leno’s garage?
@terrorizer: ik weet het jongen, lezen IS moeilijk.
Wat rijd jij? Een ei van Koen
@schellekens006: een koningsei
Floyd heeft trouwens gelijk. Er zijn maar twee Trevita’s. De derde is nooit gemaakt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).