Ford Edge Concept is bijna klaar voor productie?

Auteur: , 5 Reacties

Liever een wat nettere offroader dan de Citroen C4 Aventure uit de vorige post? Een nieuwe luxe SUV voor Europa staat op stapel bij Ford, dit is de Edge Concept!

Ford Edge Concept in Geneve

Uit je auto stappen, op een knop op je sleutel drukken en je auto parkeert automagisch in. De Ford Edge Concept is niet alleen qua design maar zeker ook qua techniek een voorbode voor wat Ford ons te bieden heeft de komende jaren. Andere belangrijke technieken in deze auto zijn onder meer Obstacle Avoidance, Lane-keeping Assist en Adaptive Cruise Control maar we focussen (haha, hij zei “focus“) nu even op het uiterlijk.

Dikke en goed gevulde wielkasten, een imposante neus en een strak gelijnde bilpartij. Weinig poespas rondom, het is eigenlijk een redelijk sober en eenvoudig ontwerp en het oogt allemaal redelijk klaar om in productie te gaan. Ik ben er wel van gecharmeerd eigenlijk, wat vinden jullie ervan?
5 reacties

Ik had hem graag wat langer gezien maar het is idd een mooi ogende auto. Het design van de snuit vind ik beter gelukt dan de AM ripoff van de Europese Ford’s.
Ik vind het een hele mooie auto. Zal ook wel lekker sturen.
Niet bepaald mooi. Kijk eens naar het zijaanzicht, lijkt wel alsof ie is opgeblazen van binnenuit.
Weer een lelijk hok van ford vooral de achterkant
Zeker niet verkeerd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).