Kanariegele Ford GT in LA. Racer & Focus RS zijn er ook

Auteur: , 22 Reacties

Links bruin glas. Rechts het groene spul alstublieft.

Ford GT

De Amerikaanse autofabrikant is natuurlijk in thuisland ‘Murica aanwezig op de LA Autoshow. Op de beursvloer staan verschillende modellen te shinen. Waaronder bovenstaande GT. Met zijn, toch wel bijzondere uitlaatconstructie, die mij beelden van een glasbak doen oproepen.

Naast de straatvariant nam Ford ook de raceversie mee. Waar functionele aerodynamica de overhand hebben. Tevens is de Focus RS aanwezig op de beurs. In mijn ogen de braafste RS ooit, wanneer je het zijaanzicht bekijkt. De drie modellen check je in de galleries hieronder.22 reacties

Ford is goed bezig
@meneer: nu nog mensen die het kopen, anders is het snel klaar
@meneer: Die ‘LaFord’ zal binnen no-time uitverkocht zijn, al is het maar omdat mensen ze gaan kopen om een quick profit te scoren.

Maar ik neem aan dat je de RS bedoelt, of in nog bredere zin Ford’s in het algemeen.
Ze zijn lekker bezig daar. Wat een heerlijke wagens.
Wat een onzin, over dat de de focus braaf oogt. De MK1 zal een niet-kenner totaal niet opvallen…
@davelepeef: goed punt! De achterkant van de nieuwe is ook wel lekker over de top, ik vind m voor wel een tikkie tam. Gelukkig hebben rs eigenaren vaak wel de ballen om een knalkleur te bestellen. Het vorige model zie je relatief vaak in gifgroen, fantastisch.
Toch had ik als Ford zijnde, bij zo’n terugkomst naar Le Mans, met de knietjes voor de deur van Gulf gestaan om weer een geweldige Gulf-trim over de GT-racer te krijgen. Ik vind dat ecoboost gedoe maar niks…
@Audiboy: mwah, het zou wel leuk zijn, maar vroegah hadden ook lang niet alle GT40’s die livery. Er mag ook nog wel eens een nieuw hoofdstuk opengeslagen worden IMO.
@Audiboy: Waarom? Als ze nu een nieuwe livery nemen en daaraan vasthouden, spreken we over een jaar of 40 van die “iconische Ecoboost livery” of zo. Tuurlijk, retro-liveries zijn leuk, maar je kunt ook eens iets nieuws proberen en dat net zo iconisch maken.
Hele dikke auto en de RS ook. Alleen hadden ze de schermen wat breder mogen maken bij de RS. Zoals bij de vorige twee. Had er nog veel beter uitgezien.
Flinke diffuser op die racer. Logisch want diffusers zijn de nieuwe spoilers. Ford is trouwens lekker bezig hoor. Zou maar al te graag de nieuwe focus rs willen hebben.
Pfrrr, die difuser op die raceversie. Functioneel ongetwijfeld maar wat een lelijkheid. Eigenlijk een beetje een aanwijzing dat de oorspronkelijke GT waar de racer van is afgeleid niet de aerodynamica van een racer heeft…
@pomoek: Dus je wil zeggen dat de straatauto meer geschikt gemaakt is voor normaal weggebruik. Belachelijk inderdaad! 😉✌
Echt een mooie auto geworden, lijkt op een proto type maar is gewoon snel te koop.
Misschien toch maar voor de Ford dealer gaan slapen als die te bestellen is hier, wanneer is dat eigenlijk ?
Hij gaat iig weer zorgen voor een berg overwinningen, kijk naar dat aanzicht van achter pff de snelheid straalt ervan af. Nou nog waarmaken snel een beetje graag.
Prachtige auto!
Wat een sexy wagen is de GT toch!
Zeer geile Ford GT.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).