Foto’s: de nieuwe Ferrari 812 Superfast van Afrojack

Auteur: , 26 Reacties

Wat een geluk.

Foto's: de nieuwe Ferrari 812 Superfast van Afrojack

Ferrari’s nieuwste prijkt op de oprit van de nummer 8 DJ van de wereld. Althans, op dit moment staat de auto bij de vrienden van Carlink. Afrojack spendeert jaarlijks weinig tijd in ons land, maar als hij er is kan de DJ genieten van zijn snelle vierwielers.

Foto's: de nieuwe Ferrari 812 Superfast van Afrojack

De kersverse 812 Superfast werd notabene ingereden tijdens de Gumball 3000. Toen de groep halverwege de rally naar Japan vertrok, ging de 812 Superfast terug naar Nederland. De populaire plaatjesdraaier deed dit jaar slechts gedeeltelijk mee aan de rally en moest weer aan het werk. Zijn maatje Jeroen van den Berg zit overigens nog in Tokio. De Nederlandse ondernemer spendeert zijn tijd met saké, robot bars, drinken van doorzichtige cola en het spelen met treintjes.

Foto's: de nieuwe Ferrari 812 Superfast van Afrojack

Naar goed gebruik staat de Ferrari op Duits kenteken. Het scheelt een slok BPM én je kan de plaat personaliseren. In het geval van Afrojack prijkt het woord ‘geluk’ op de kentekens van zijn auto. In dit geval ‘Geluk 812’, maar eerder werd bijvoorbeeld ‘Geluk 458‘ gebruikt. Op zijn huidige Aventador SV prijkt het kenteken ‘Geluk 750’.

Fotocredit: Carlink op Instagram26 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Man man man
Het wordt er allemaal niet beter op..

Wederom Afrojekko in een Ferrari. Hoe lang zal deze heel blijven?
@ghost: hahah jezus wat sneu dit! Hoelang ja dat nou al wel niet geleden? Pauper.
@josxkrs: ja man onwijs, idd lang geleden maar daarna is het nog een keer gebeurd. Get your facts right. Afrojack en Ferrari gaan gewoon niet samen.
@ghost: 2014 niet lang geleden dan?
@ghost: onzin, in 2013 duwde hij er zelf een tegen een vangrail. In 2014 zat ie ernaast en daarna is er nooit meer iets gebeurd. Dus als hier iemand is die zijn ‘facts right’ moet krijgen ben jij het wel. Maar goed; even met dat vingertje naar jezelf wijzen is lastig.
@josxkrs: van die mensen die het opnemen voor AfroJack….
@deeberton: heeft 0,0 met verdedigen te maken. Probeer alleen te laten zien dat ‘Ghost’ zijn ietwat domme mening probeert te verkondigen als een feit.
@josxkrs: calm ur tits!

ernaast of niet, hij en Ferrari gaan doorgaans niet goed samen. Dat is mijn punt, jij zeurt alleen maar dat het oude koeien zijn, maar gebeurd is gebeurd. Verder wens ik hem het beste met zijn 812, maar mijn vertrouwen in hem in combo met een Ferrari is gewoon compleet weg.

@ghost: Als hij hem doodkapotstuk rijdt, koopt hij gewoon een nieuwe. Niemand die een fuck geeft, maar jij moet er weer wat van zeggen/vinden.
Moet heerlijk zijn. Zal wel balen dat ie Japan heeft moeten missen!
@n0zem: gezellig met Shmee een cola’tje drinken ? De tijd dat de gumball nog wat was is minimaal 10 jaar geleden
Ik hoop eigenlijk dat hij deze, geheel volgens zijn reputatie, zo snel mogelijk plat rijd…de tering wat een gedrocht zeg!!!
Prachtig apparaat die 812! Al reed er eentje mee in een speciale groene kleur en dat stond hem een stukje beter dan deze grijze kleur.
@daantjeds: Ja inderdaad! Hele gave kleur, kost maar 49.000 dollar en 2 jaar om Ferrari om te praten om die kleur op de auto te mogen hebben! Was de introductie kleur voor de 599 met de technologie voor de LaFerrari. De eigenaar van die 812 heeft die ook in ontvangst genomen op de grid van Gumball! Voor meer info zie deze video van MrJww: https://www.youtube.com/watch?v=bsK8VHd6Lhk
Mooiste Corvette ooit gemaakt! Andere kleuren staan de auto vast beter. Wat is dat toch met al die grijze sportwagens in Nederland?
@harald111: ik ben er zeker van deze af fabriek meteen naar de Gumball stickerboer is gegaan. Hij zal deze wel van een wrapje voorzien als hij terug in het land is.
Was UL 812 niet meer beschikbaar in het betreffende Kreis?
Off Topic: Ik vind dat zo fout he, je auto’s met je hond op de foto..
Hebben ze hun Chiron nou al binnen? Tijdens de levertijd van je Bugatti kun je blijkbaar meerdere andere dikbolides bestellen en af laten leveren
@gulli: nee nog niet binnen.
Tja, waar ik de F12 Berlinetta echt een tijdloze schoonheid vind ben ik hier niet echt kapot van. Natuurlijk is het een dik apparaat, maar zelfs een grijze Audi ziet er beter uit….. (voor bewijs, kijk maar naar de plaatjes)
Ik had ze allebei weggedaan en 1 blubberdikke pana st voor teruggenomen.

Heb je goede rij eigenschappen en een station. Dat beest past vast ook wel achterin
Een voordeeltje voor mij. Zijn USB stick muziek heeft mijn speakers nooit bevuild, dus er zit geen cent van mij in zijn bolide. :-)
Waarom eigenlijk al die reclame erop? Lijnenspel verpest!
Wat dramatisch allemaal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).