Gaaf! Een Rolls-Royce in badass politiepak

Auteur: , 17 Reacties

Misschien niet superpraktisch, maar het ziet er geweldig uit!

Gaaf! Een Rolls-Royce in badass politiepak

Heerlijke uitvinding, dat Photoshop. Volstrekt absurde zaken tover je zo op je scherm en deze Rolls-Royce Wraith met politie-uitrusting is daar een fraai voorbeeld van. RainPrisk nam deze voor de rekening en de designer leverde een puik werkje af.

De wielkasten werden op alle vier de hoeken stevig uitgeklopt en de broodnodige/gevreesde verlichting werd ondergebracht in de gigagrille. Ook kreeg de Wraith een bodykit die er na het trotseren van de eerste de beste drempel waarschijnlijk af ligt.

Uiteraard kun je je ook afvragen of het zo eenvoudig is om één of meer verdachten achterin de Wraith te proppen, maar het blijft een shopje. In Dubai deden ze het trouwens met een Phantom.17 reacties

Echt een lelijke naam voor een auto, in de volksmond rij je gewoon in een Wrat.
@alcantara: en nog 2 likes hebben ook, wrat is wart (correct me if im wrong) weet niet precies hoe je het schrijft.
Al die photoshoppert, is dat nou gewoon een hobby voor mensen met te veel tijd. Of zouden deze mensen hopen dat ze met dit soort creaties een baan kunnen versieren. En als dat laatste het geval is werkt dat dan ook?
@kilum: Photoshopperts*
@kilum: De hoop is dat iemand jouw idee oppakt en ermee aan de slag gaat.
Maarrr…er zijn maar weinig mensen die een rendering kunnen omzetten in een echt product. Dat kost veel meer tijd en energie. Diegenen die dat wel kunnen, die redden het vaak wel.
@kilum: veelal omdat men het leuk vindt en om hun skills te oefenen/verbeteren. De één gaat naar een voetbaltraining de ander zit achter photoshop.
@potjak: nog een toevoeging. Veelal werken deze mensen al in een creative branche (reclame, fashion, film etc.).
@kilum: ja, ja en ja. Maar niet altijd.
@kilum: beter dan met tien andere debielen achter een rond stuk nep leer aan hollen, tegen nog elf malloten.
@kilum: Het is een hobby en er valt redelijk mee te verdienen. Iemand die dit kan, kan ook speculatieve renders maken, race bestickering ontwerpen, bestaande foto’s bijwerken en dergelijke. Als een klant 2 tientjes kan betalen om z’n auto in een andere kleur te zien voordat ie daadwerkelijk gespoten wordt, is dat een koopje. Idem met velgen of andere onderdelen.
Dus een ‘normale’ rolls met bodykit is heiligschennis, verpest de charme van de auto etc etc, maar als er zwaailampjes op zitten is het opeens geoorloofd… Photoshop of niet, een rolls is standaard het mooist.
Ik heb veel beroerdere Rollers voorbij zien komen.
Tikkie overdreven wellicht… Maar Ik zag gisteren een rijtje NL politie Tourans met sirene ergens naartoe ‘racen’ en dat is toch ook kansloos hoor! Met 30 zwaar ondersturend een bochtje door…
@svenska_aeroplan_ab: dus volgens jou moet de politie met RR gaan rijden omdat doe wel goed de bocht omgaan? De vag-haat zit diep hier op Autoblog
@fouadski: doe = die
@fouadski: nee maar toch minimaal een ford focus of iets in die trant. Die tourans is gewoon underpowered en de rijeigenschappen zijn niet ideaal om even snel de achtervolging in te zetten/snel ter plaatse te zijn. Dan kan de politieagent in kwestie nog zoveel rijtraining krijgen, sneller gaat het toch niet.
@peug206: 180 pk in zo’n touran? vriend, ga er maar naast staan met je 206je. je bent gewoon nergens.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).