Gallery: zo ziet een dakloze met 900 pk eruit

Auteur: , 13 Reacties

900 pk, een stealthy uiterlijk en geen dak.

Gallery: zo ziet een dakloze met 800 pk eruit

Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die in een S65 AMG Cabrio rijden en denken “mwoh, daar had meer in gezeten”. Brabus denkt echter dat er een markt is voor een dakloze S-klasse met V12 die nóg meer vermogen levert en dus presenteert de veredelaar de Rocket 900 Cabrio. Inderdaad, met 900 pk. De vermogenswinst werd niet alleen softwarematig behaald. De cilinderinhoud van de V12 werd namelijk iets vergroot.

De V12 onder de kap levert nu 1.500 Nm. Zoveel? Dat kan de transmissie toch helemaal niet aan? Klopt. Daarom werd het koppel begrensd op een miezerige 1.200 Nm. 0-100 km/u duurt 3,9 seconden en dat valt je wellicht een beetje tegen. Aan de andere kant: het is snel zat en waarschijnlijk zijn er amper auto’s verkrijgbaar waarmee je sneller en met meer comfort enorme afstanden aflegt.

Het uiterlijk is zoals gezegd vrij stealthy met veel carbon en zwart lak. De velgen zijn met hun 21 of 22 inch iets minder onopvallend, maar ze vullen de wielkasten behoorlijk efficiënt op. Als ik mocht kiezen (mag ik niet) had ik echter toch liever een S500 Coupé. Iets minder opvallend, nog steeds genoeg power en je kapsel blijft tenminste in model. Dat is belangrijk.
13 reacties

Heeft ie nou 800 of 900 pk? Sta op t punt om m’n order te verzenden dus moet wel even zeker zijn…
Dat logo in die stoelen, zou je dat niet voelen in je rug?
@audihenkie: dat dacht ik ook in het begin, maar hij is voldoende verzonken dat je het nooit voelt…
rs4 schoentjes staan hem niet slecht
Gelukkig staat er op elk onderdeel, ‘Brabus’ anders zou je zweren,dat je in een AMG zat.
Is deze dan alleen op de achterwielen aangedreven? Je zou zeggen met 4 wiel aandrijving dst het iets sneller kan. Niet dat ik klaag. Doe hem maar in mooo blauwe kleur met wit leer mooie hout afwerking van binnen en witte kap en maybach putdeksel velgen.
@gerjan: vierwielaandrijving past niet in combinatie met een V12, helaas ;).
@falcon: Nu staat ie op de beurs koekert.
Dakloos, dus roadster, geen cabrio?
Zet maar neer!
Op transport naar een oliestaatje….
Ik vind ‘m heel dik én heel mooi! In een mooie donkere kleur met donkerbruin leer… Enkel een gewoon Mercedes logo in de grille en op het kofferdeksel. Als dit geen autoporno is…
Een echte NICE BOAT dus. Hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).