Gehuurde Lamborghini heeft zin in brood, crasht

Auteur: , 28 Reacties

Tenminste, dat is wat bovenstaade foto ons doet vermoeden.

Huracan-crash

Pak de koe bij de horens zegt men weleens. In dit geval geldt dat spreekwoord echter vooral voor de schadeherstellers die misschien nog iets kunnen maken van deze gecrashte stier. Dat karweitje is zo te zien namelijk geen sinecure. Dat de Lambo in deze penibele staat verkeert, is te wijten aan een 25-jarige Brit die de auto naar verluidt gehuurd had.

Jawel! We hebben weer te maken met een gevalletje enthousiasteling huurt supercar en schrijft ‘m af. Het blijft kennelijk toch lastig om zo’n ding onder controle te houden als je er geen ervaring mee hebt. Tegelijkertijd is bij zo’n huurbak de verleiding natuurlijk groot om eens flink op het gaspedaal te trappen. Hoewel sinds eind vorig jaar de Huracan Spyder ook met achterwielaandrijving leverbaar is dit volgens ons een exemplaar met AWD. Maar dat heeft dus ook niet mogen baten.

lantaarnpaal

Tijdens het ongeval heeft de Lambo eerst een auto geraakt en daarna een lantaarnpaal, nog een auto en een vuilnisbak. Dat laatste verklaart waarschijnlijk het stukje brood op de grond voor het wrak. Volgens de Birmingham Mail is niemand ernstig gewond geraakt, hoewel de Huracan-bestuurder wel zijn neus geschonden heeft. Er is een ambulance ingezet, maar de man weigerde een opname in het ziekenhuis en is met pijnstillers naar huis gestuurd.

Image-Credit: @WardEndFire via Twitter28 reacties

Is gewoon een achterwiel aangedreven Huracan. De AWD heeft een andere set voorbumpers.
@pechweg: ik ben nog dronken zo te zien.. jullie hebben gelijk..
@pechweg: maar deze heeft wel een mee sturend achterwiel. Dat dan weer wel..
Wat gebeurt er bij zo een ongeval met een gehuurde sportwagen? Is dit gevalletje verzekering of eet die kerel voor de rest van zn leven droog brood om de schade te kunnen betalen?
@nasty: lijkt me dat er een contract is getekend voor de huur waarin waarschijnlijk iets vermeld wordt over een eigen risico van een paar duizend euro.
Niet misselijk in elk geval.
@nasty: meestal moet je bij dit soort auto’s een verzekering afsluiten om hem te mogen huren en die kunnen vrij prijzig zijn. Sommige verhuurders berekenen het direct in de prijs maar er zijn zo hier en daar wat die het toestaan zonder verzekering en dan ben je redelijk de klos.
@dmk94: ik dacht dat je een borgsom moet betalen bovenop de huurprijs die gelijk staat aan de franchise die persoonlijk betaald moet worden bij een ongeval in fout. Natuurlijk is dit afhankelijk van de verhuurder.
@nasty: heb een keer in Maranello 10min met een Ferrari ‘mogen’ sturen. Eigen risico waar daarbij 12.500e. Velgschade 1000. Daarmee kan een lollig iets ineens erg naar worden. Ik denk ook dat als er aantoonbaar onbehoorlijk gereden is, dergelijke bedragen nog wat groter worden ook…
@nasty: ik huur er op regelmatige basis en koop altijd “eigen risico” af…dit houdt in dat je volledig vrijgesteld bent in geval van schade. Eenmaal hield dit echter in dat de vrijstelling 1500€ was(aston martin V8 vantage). Daar ben ik dan ook een pak voorzichtiger mee geweest!
Gelukkig is die bestelbus er goed vanaf gekomen, dat zou pas echt een ramp zijn.
@den: allebei italiaans temparament… zou ervast iets mee te maken hebben.
@dailydriver: dan is autoblog behoorlijk trendsetter want ze doen het al jaren…
@lekbak: die was bedoelt voor hieronder. Oops
Je ziet gewoon gelijk als een artikel van jaapiyo is door die gele pijl 😅
@tomnomnom: dat is een nieuwe manier om meer clicks te krijgen. Zie je ook veel bij YouTube. Mensen worden nieuwsgierig van zo’n pijl, of iets wat in de thumbnail omcirkeld is.
@mennok: man man man…
@jaapiyo: dit is toch clickbaitblog ?
Be onhandig, it’s a rental
Typisch geval van zelfoverschatting. Lutser.
EDIT: fixed
wie zijn (gehuurde) Lamborghini schendt, schendt zijn neus.
-edit: nutteloze bijdrage-
Wel een Hoerencan, maar geen hoerenchance dus.
Engeland het land van de exotic huurbedrijven. Er zijn daar zo ontzettend veel huurbedrijven die exotic auto’s verhuren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).