Gelekt: het eisenlijstje van Jeremy Clarkson

Auteur: , 50 Reacties

Van een strijkbout tot een paar pakjes Marlboro Light. Als Jezza op bezoek komt dien je dit voor te schotelen.

Gelekt: het eisenlijstje van Jeremy Clarkson

Sinds Clarkson in onmin raakte met de BBC, wat uiteindelijk tot zijn vertrek bij Top Gear leidde, zitten Britse tabloidmakers al klem onder hun bureau, terwijl ze de gevallen presentator door de molen te halen. Vandaag scoopt de Daily Mail met het eisenlijstje dat de drie Top Gear-presentatoren indienen als ze ergens neerstrijken met hun liveshows.

Een greep uit de selectie

Kleedkamers van het olijke trio moeten onder meer uitgerust zijn met minimaal 20 flessen wijn (champagne, rood, wit), Peroni biertjes, DVD’s + DVD-speler, een dockingstation voor hun iPods (incluis afstandsbediening), sigaretten, een Nespresso-machine, scrabble, 2 kaartsetjes en – hoe ironisch – steakmessen.

Gelekt: het eisenlijstje van Jeremy Clarkson

Nu zouden we dit als opgeklopte stemmingsmakerij van een sensatieblad kunnen wegwuiven, maar toevallig deed mediabaas Derk Sauer dit weekend in het Parool () een soortgelijk boekje open over het wensenlijstje van Jezza toen TGL in Rusland neerstreek. Van Xboxen tot Playstations en Newcastle brown ale dat nergens in Rusland te verkrijgen is. Ook maakte hij assistentes aan het huilen toen het uitgebreide ontbijtbuffet niet in goede aarde viel, aldus Sauer.

Waar komen Clarkson en Co. terecht?

Ondertussen meld The Mirror dat de voormalig Top Gear-presentator een carrière bij een Britse commerciële zender wel kan vergeten. Zowel Sky, ITV en Channel 4 zouden volgens de krant hebben gezegd dat ze Jezza geen contract zullen aanbieden. Er gaan nog wel geruchten dat er iets in het vat zit met Netflix, maar daar valt nog weinig tot niet concreets over te zeggen. Afwachten dus.50 reacties

Vind het wel meevallen.
@ghost: nee inderdaad! Hij wil zelfs equipment zodat hij zelf zijn overhemden kan strijken! Zo gewoon gebleven.
@thijsj: dat strijkijzer is om z’n steak mee te bakken
@ghost: Het zijn gewoon the comforts of home, niets vreemds aan. Ik heb ze een stuk gekker langs zien komen.
Geen hele gekke dingen toch? Snap wel dat ze overal hun voorzieningen willen hebben. Mariah Carey wil geloof ik altijd een rode loper als ze ergens komt, dat vind ik toch een tikkie gestoorder.
@granlusso: Geen hele gekke dingen, maar als ik naar me werk ga neem ik toch ook gewoon me broodtrommeltje mee? Wat betreft die TV zenders, kunnen ze niet bij AB gaan werken?
@dutchdriftking: ik denk dat als jij jouw werkgever jaarlijks €92.000.000,00 oplevert dat jij ook geen broodtrommeltje hoeft mee te nemen.
A McDonalds Nearby… Dan vraag ik me toch wel af hoe slecht dat eten waar Jezza zo kwaad om werd wel niet moet zijn geweest.
@Frux:
Wel eens in England gegeten?

“Ik bewonder jullie chefs, ze weten zelfs een doperwt te verpesten ” – de IJzeren man (vriend van me tijdens een reis door Engeland)
Ik vind het allemaal best meevallen. Dit soort lijstjes komen vaker naar buiten. Madonna wilde bijvoorbeeld geloof ik dat ze geen oranje M&Ms kreeg ofzo. Of mensen die alleen water willen uit een speciale bron. Dit snap ik best nog wel.
@lemster: ja of Axl Rose, van Guns ‘N Roses, wil per sé Japanse vierkante watermeloenen als hij ergens komt optreden
Alles bij elkaar een paar honderd euro… nou nou wat doen ze gek zeg.
Inderdaad niks geks aan. Alleen die mac in de buurt. Beetje kaarten en knallen op de playstation. Lijken wel gewoon mannen…….
En geen Melk/almond/honing bad :)

20 flessen wijn :) en dan dronken iemand een pak rammel geven :)
Iron and ironing Board……Die mannnen zijn gewoon…..Gewoon?
Ik heb een hekel aan mensen die light-sigaretten roken.
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Ik heb een hekel aan mensen die een hekel hebben aan mensen die light sigaretten roken..
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel:
@norge:

Ik heb een hekel aan mensen die roken ;)
@bofkont: Ik heb een….Ach laat ook maar…
@norge: Goedzo, dat siert je ;)
@bofkont: ik heb gewoon een hekel aan rokers als niet rokers.
Getekend: een roker
@g40freak: Was een geintje ;)
Laat vooral iedereen voor zichzelf bepalen wat ze doen.
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Ik heb een hekel aan mensen…
Ik sluit me bij de rest aan. Uit ervaring weet ik dat veel reizen voor werk behoorlijk gaat vervelen en wat als acceptabel gezien wordt sterk verschilt per locatie. Ik vind het dan ook niet zo gek dat je dan om een aantal dingen vraagt om prettig te voelen. Waarschijnlijk zijn ze door schade en schande wijs geworden. Zelf ben ik niet in een situatie waarin ik dit soort eisen kan stellen maar vroeger verbleef ik met plezier in elk hotel nu heeft mij p.a. strikte instructies iets dergelijks te vinden of te vragen als het voor ons geboekt wordt.
Vraag me alleen wel af hoelang ze nou helemaal in de green room verblijven,maar goed.
Een beetje knallen op call of duty met champagne terwijl je je overhemd aan het strijken bent. Prima hoor.
Deze lijstjes worden vaak vermengd mrt eisen over veiligheid e.d. als er dus een oranje zitzak staat ( niet over het hoofd re zien) dan kun je er van uit gaan dat het hele lijstje is doorgenomen en dat het met de veiligheid (ook voor het publiek) wel snor zit.

Ik meen dat AC DC wel eens wegliepen vanwege blauwe m&m’s. Daar werd schande van gesproken maar de band vond dit een indicatie dat het met de veiligheid niet in orde was…
@pomoek: Zo had ik er nog niet eerder over nagedacht! Gewoon een ogenschijnlijk belachelijek (maar wel eenvoudig in te willigen) eis stellen om te zien hoe zorgvuldig ze daar zijn.
…door de molen halen.
Ondertussen meldt The Mirror …
… weinig tot niets concreets …
(niet om te muggenziften, gewoon om te helpen)

OT: Ik vind het ook nog best meevallen.
Volgens mij was dat mijn lijstje hoor, maar mis de whiskey…
Ach, al die bekende gasten hebben zo’n lijstje. Dan valt Clarkson nog mee. Kanye west bijv. die wil een spiegel ter grootte van zichzelf een een spiegel voor voor zijn bakkus, dan kan die zien hoe die praat… Geef de optreder dan toch liever een Ps3 met een spelletje.
Valt wel mee
Op die McDonalds na heb je dit toch gewoon allemaal in je tourbus?
Jezza gaat hoop ik gewoon lekker schrijven. Doet ie heel leuk. Hij is financieel onafhankelijk, so who cares?
Hoe zou het lijstje van Stiggie eruit zien… ?
@Esprit_de_Flandre: een lijst met alleen puntjes
Een asbak, erg vreemd ja..
De muze dez huises haalt voor mij ook altijd de blauwe m-m’s eruit en vervangt ze voor blauwe Smarties.Lijkt mij niet meer dan normaal.
Tsja, als je weken lang van huis bent kan ik me voorstellen dat je het zo eigen mogelijk wilt maken.
Marlboro menthol?! Gaaay
@philipf: is aan een staaf(je) zuigen niet per definitie gay?
Lijstje lijkt me alleszins redelijk, maar als je gastvrouwen aan het huilen maakt omdat het ontbijt je niet zint ben je gewoon een botte lul.
Ik vraag me af hoe het met de stig gaat..
@bmw7: die is tankchauffeur geworden
Ik dacht er al eerder aan. Misschien heeft Jeremy zijn eigen carrière om zeep gebracht.
Ook zij gaan op de verwaande Tour. Doe gewoon lekker normaal!
he, mijn dagelijkse boodschappen lijstje, op de ps4 na.
Oh nee de ps3, dat is pas echt bescheiden.
Nespresso? MIETJE! Echte mannen drinken elk soort koffie!
Valt echt wel mee dit.

Byonce bv moet een nieuwe pleebril hebben en speciaal plee papier.
Ik ga voor mijn werk wel eens naar het buitenland. Ik ben altijd blij wanneer ik een fijn bed heb en warm eten. Verder heb ik weinig eisen. Eigenlijk is het dus altijd dik in orde. Als een doodnormaal bedrijf dat al voor een doodnormale werknemer regelt, dan zal de BBC of elke andere gastheer dat voor een ster als Jeremy Clarkson wel helemaal voor elkaar hebben, nietwaar? Dus dat eisenlijstje kan zó de prullenbak in!
volgens mij is dit maar een deels serieus te nemen lijstje hoor. dit is typische top gear humor. maargoed.. (new castle brown ale in rusland haha!)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).