George Clooney scoort Porsche 911 GT3 RS voor verjaardag

Auteur: , 27 Reacties

Wat kreeg u op uw laatste verjaardag van uw betere helft? Voor George Clooney is het antwoord: 'de meest hardcore 911 van het moment'.

Porsche 911 GT3 RS met een Clooney

Wie het breed heeft geeft leuke verjaardagscadeautjes. Amal Alamuddin, sinds vorig jaar officieel het halve trouwboek van George Clooney, besloot de acteur voor zijn 54-ste verjaardag (a.s. woensdag) te verrassen met een nieuwe Porsche. Geen laffe Carrara 2 natuurlijk, maar een snoeiharde 911 GT3 RS. Clooney heeft al een zwarte 911 in de garage staan.

Volgens een familielid is de acteur een ware petrolhead: “George loves his cars, they have to be stylish and fast. [..] Amal has been looking for the right car to replace his black Porsche 911 and the new one is much faster.”

Aan de ene kant superstoer natuurlijk, maar aan de andere kant vraag ik me af hoe vaak de auto gebruikt gaat worden waarvoor hij is gemaakt. Doesn’t matter, had GT3 RS. Daarnaast schijnt hij ook een smoothiemaker gekregen te hebben. Een Nespresso-machine had ‘ie al.

Andere high-profile verjaardagscadeautjes in de celeb-wereld zijn o.a. een Maybach voor Diddy jr., een 599 GTO voor de dochter van Kleine Wayne, Miley Cyrus’ driewieler, en een Huayra voor deze rich kid.

Bron: Mirror, dat hard faalt door een fotoserie van de 997 GT3 RS erbij te pakken.
Foto: impressie van Clooney in een 991 GT3 RS van onze huisartiest met mad fotobewerkings-skills27 reacties

Weer eens wat anders dan een koffie machine…
@gertjan2012: Wel een mooi stelletje: hij werkt voor Nespresso, zij werkte voor koffie… sorry, Kofi Annan.
@donvincenzo: en nu voor Bakkie Moon! :-)
Echt mooi man die topic foto!
@autofanaat11: Dat photoshopskillz!!!
911, what else?
De Mirror snapte de clooney
@klotskuukske: Zeg je dat nou espresso?
” Volgens een familielid is de acteur een ware petrolhead” Euh…. en hij moet z’n oude porsche er voor inlveren? Klinkt niet als een ware petrolhead.
Ach… zoveel mensen rijden porches het is niet echt heel speciaal meer, De GT3 RS is tenminste nog wel een beetje zeldzaam
Toch best een hele goede keuze!
Hij gaf haar ook een verlovingsring waar zij 6 ton aan belasting mocht aftikken.Dan mag je ook iets terug verwachten,toch?
Zou die Amal ‘alladin’ Allamudin (heb zelfs al een koosnaampje voor haar bedacht, zie je!) ook nog opzoek zijn naar een boytoy on the side? Zou namelijk al heel blij worden van een fijne A3 limousine of iets dergelijks. Call me.
@tsukuba:

Ik mag toch hopen dat je toyboy bedoelt. Een boytoy in combinatie met de door jou gestelde vraag klinkt wel heel erg ranzig!
@rhellema: Volgens mij kunnen beide variaties maar als ze me daar voor wil gebruiken is het ook prima. Dan moet er wel minstens een M3 op de stoep komen te staan.
@tsukuba:

Hahahaha slettebak!!!
Man man ben stink jaloers wat een wagen :)
Lekker hoor als je andermans geld kunt uitgeven en het doen laten lijken alsof het cadeau van jou is.

Of ben ik nu gewoon heel cynisch en een beetje best wel heel erg jaloers….
Het vestzak-broekzak-gehalte zal ongetwijfeld hoog zijn, maar aan de andere kant is deze dame als gevierd juriste prima in staat zichzelf te bedruipen.
@Rick-dos: Amal verdient volgens mij genoeg als topadvocaat hoor :))
Lekkerder bakkie dan die van nespresso.
Sjors is Eindbaas.
De foto is south parkerig, erg goed gedaan.
Was een gt3 ook niet beter bekend als widow maker? Zit ze op zijn vermogen te azen?
Zeker een heel lekkere 911 de GT3 RS hij heeft wel smaak.
@michaelcorleone: zij natuurlijk en een heel leuke cadeau.
Tja arm geboren worden kan je niks aan doen maar arm trouwen heb je zelf in de hand, hoewel het in dit geval niks uit maakt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).