Gespot: SLR übercombo tijdens de Mille Miglia

Auteur: , 12 Reacties

De heren van de SLR-club moeten niets van trailerqueens hebben en sturen hun kostbare bolides liever zelf richting de Mille Miglia. Respect!

Gespot: SLR ubercombo tijdens de Mille Miglia

Het evenement dat eens een echte rally over de openbare weg was, is nu een rustige tourrit geworden waarbij de snelheid van minder belang is. Misschien maar goed ook, want in het hedendaagse verkeer zit een ongeluk in een nog kleiner hoekje.

Ook al is de charme van het racen er een beetje af, de Mille Miglia staat toch elk jaar garant voor een hoop exclusiviteit op wielen. Wie zijn of haar kostbare bezit graag meeneemt, kiest voor een veilig transport per trailer of rijdt de auto er zelf heen.

De laatste manier is hoe deze SLR-boys rollen. In een konvooi met diverse andere AMG-broeders reed de club richting Italië. Mooi om te zien dat er verschillende Stirling Moss-edities aanwezig waren. De oud-coureur gaf in 1955 het goede voorbeeld toen hij de Mille Miglia met een gemiddelde snelheid van 160 km/u afsloot.

Met dank aan joaker voor de foto’s. Bekijk ze op Autojunk!12 reacties

Heerlijke combo!! Meer is er niet over te zeggen.
Gebroedelijk met G AMG CLUB op stap? De Stirling Moss SLR is wel echt een klassieker voor de toekomst! Wat een wagen!
Ik snap echt niet waarom mensen zo weg zijn van die slr sm. Ik begrijp wel dat het hard haat en exclusief is enzo, maar dat maakt een auto nog niet mooi
@arii: klopt. Het is het design dat de wagen mooi maakt.
@arii: Ik heb er ook helemaal niks mee. De normale vind ik zo bruut dat het design en exclusiviteit van de Stirling mij geen bal uitmaakt. Vind het ook jammer dat het van de SLR afgeleid is..
Superbruut gaaf maar idd Arii echt mooi vind ik ze ook niet.
:o Wat een wagens! Zoals Jorden al zegt, die stirling Moss is echt heel erg cool.
Ben vorig jaar wezen kijken, reed er ook een aardige groep SLR Moss mee. Had ik totaal niet verwacht natuurlijk, bizar om die dingen dan tussen de klassiekers door te zien komen. Overigens wordt er aardig gas gegeven hoor, zo tam gaat het volgens mij ook niet. Je weet hoe Italianen en auto’s zijn…
Daar staat een partij kapitaal, allemachtig! Zal wel gaaf zijn om van deze club lid te zijn!
Supercombo, ik had twee f430 spidernuit de miglia gespot In duitsland
Er wordt in het artikel geschreven alsof het niet gebruiken van trailers afzien betekend. Welnu de heren doen niets anders dan gas geven en sturen, de rest zoals tanken etc. wordt door “helpers” gedaan. Maaltijden worden genoten bij restaurants met Michellin ster, overnacht in 5 of meer sterren hotels. Toen deze club SternAuto Amsterdam ZO aandeed mocht niemand iets op facebook/twitter oid plaatsen tot ze vertrokken waren op straffe van ontslag. Welnu geen ontzag van mijn kant voor dit millionairs clubje.
Best mooie wagens maar de Mille Miglia Is toch een race voor klassiekers? Ik meen te herrinneren dat je klassieke bak zelfs al een keer eerder mee gedaan moet hebben om uberhaupt te mogen starten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).