Gespot: vuurrode BMW M5 sedan

Auteur: , 20 Reacties

Normaal gesproken zie je deze kleur rood eigenlijk vooral op sportauto's en dan met name raspaardjes uit Maranello. Toch staat deze frisse tint rood helemaal niet verkeerd op een vierdeurs BMW M5.

Knalrode BMW M5 F10

Het mooie is ook dat het knallende rood in contrast staat met de diverse blauwe details zoals de remklauwen, BMW badges en zelfs een deel van de kentekenplaat.

En naast twee tinten blauw is rood uiteraard de derde kleur uit het BMW M logo. Nog een reden waarom knalrood eigenlijk best kan. Deze kleur is standaard niet leverbaar, maar als je het lief vraagt aan BMW Individual willen ze het best voor je regelen. Of je brengt je auto natuurlijk naar een wrapper.

Alle foto’s van deze opvallende Tsjechische BMW kan je bekijken op Autojunk.20 reacties

Hij kan het prima hebben naar mijn mening.
Mooi! Ik kwam laatst in Duitsland een 5 serie Touring tegen in zulk rood. Dat staat gewoon erg goed. Zo goed dat je je afvraagt waarom BMW toch zo moeilijk doet en voor de 5 serie alleen bejaarden kleuren in het standaard aanbod heeft en als je iets vrolijks/moderns/smaakvols wilt je gelijk flink moet bijbetalen.
@mashell: ze moeten toch ergens op verdienen;)
@LJ: onder premium wordt ook verstaan het bieden van veel keuze. Dus gewoon veel kleuren in de catalogus is premium. Onder een “individual” kleur met flinke bijbetaling versta ik dat je daar zelf een kleurstaal voor moet aanleveren. Niet dat er een 2e keuze boek met wat extra maar gewonen normale kleuren open gaat waar je flink extra moet betalen.
@mashell: hebben alle Duitse merken. Soms kun je alleen kiezen uit wit, grijs, zwart en als je geluk hebt nog een donkerblauw kleurtje.
@mashell: Iets met vraag en aanbod. Als je eens verder kijkt naar andere fabrikanten is dat daar niet anders.
@kaasboerin: ben ik het niet helemaal mee eens, als je bijvoorbeeld kijkt naar Volvo, daar zijn heel wat meer en minder opvallende kleuren standaard leverbaar op bijv de v40
@kaasboerin: ik heb meerdere E klasse coupe’s in het rood gezien, ook als eens een courante A6 in het rood (waar het ook een kleur op de persfoto’s was). BMW heeft of wil blijkbaar heeft de meest conservatieve keurslijf cliënten van de dure Duitse drie. Gemiste kans zoals de foto hierboven bewijst.
@mashell: Scheelt ook per land geloof ik, misschien niet voor de M5 maar bij aanschaffen van mijn golf zat ik op duitse vw sites te kijken en daar is de Golf in alle kleuren van de regenboog te bestellen en hier maar in een paar tinten
Wauw dit is echt prachtig!
Wel mooi hoor!
Liever in het midnight blue
meen deze gezien te hebben, verleden zondag, waar? euh ja, op de Nordschleife :P
Super mooi! M5 F10 is sowieso prachtig.
@jrmpower24: Nog even de VF10 uit de e60 erin en dan is hij perfect.
Maar volgens mij ben ik nog maar 1 van de weinige die geen turboblok in zo’n auto wilt, als ik het artikel van laatst mag geloven.
@kakhead: De F moest doorgestreept zijn. Helaas werken niet alle html tags :(
Naar mijn mening toch de mooiste auto die er is! Man wat een prachtige lijnen en uitstraling heeft de F10 niet normaal gewoon capeau!
Ik vrees, dat je het gauw moe bent.
Imola rood geloof ik, TOP!
Staat zeer goed zo in het rood!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).