Vierdeurs Rolls-Royce Phantom cabrio van Stack$

Auteur: , 26 Reacties

Voordat je bij Rolls-Royce een Phantom zonder dak kon kopen reed de Amerikaanse rapper Yannique Barker (aka Stack$) al in een open Rolls. Eentje met vier deuren zelfs.

Rolls-Royce Phantom Cabrio Genaddi

Ergens in 2005/2006 liet Stack$ door Genaddi Design een zwarte Phantom met beige interieur verbouwen tot een cabriolet. Je moet immers iets doen om een beetje op te vallen in Miami. Zelfs autofanaat Shaquille O’Neal scheen onder de indruk geweest te zijn van deze auto:

The second we got it to Miami, Shaquille O’Neal saw it and wanted to write me a check for it straight away, but I told him, ‘I can’t sell it; I need it for my video!’

Voor de verandering heeft deze rapper eens geen slechte jeugd gehad. Zijn vader is rijk geworden in onder andere de muziekindustrie en de garage van de familie Barker schijnt gevuld te zijn met 50 tot 100 auto’s. Er was dus best ruimte voor een verbouwde Phantom, naast een normale Phantom, Corniche, Bentley Azure, Mercedes SLR McLaren, Ferrari 575 Superamerica en meer.

Heel succesvol is Stack$ niet als rapper, maar hij had wel een relatie met Brooke Hogan, dochter van Hulk Hogan, mede omdat zijn vader rijk is en een platenmaatschappij heeft hoeft hij zich verder geen zorgen te maken.

In de clip van MIA is de Phantom cabrio te zien samen met Stack$ en P. Diddy.

Rolls-Royce Phantom Cabrio Genaddi

Rolls-Royce Phantom Cabrio Genaddi

Rolls-Royce Phantom Cabrio Genaddi

Rolls-Royce Phantom Cabrio Genaddi26 reacties

Ziet er niet verkeerd uit zo met vier deuren.
Stoer doen met Papa’s geld ..
@barryb: maakt niet uit. Zou ieder ander doen.. geld is geld ;)
En het mooiste is nog dat er geen lelijke halfords velgen onderzitten.
@pand: wel halfords schroefset?
@jweelden: dat is waar. Maar velgen vind ik persoonlijk lelijker dan zo’n verlagings setje
@pand: vind het ook wel een snoepje. Ook met iets grotere nigga wielen haha. Mja smaak he. Daar valt niet over te twisten.
Dat weet ik dan ook weer: Altijd wangetjes naar binnen zuigen bij fotoshoot om zo afgetraind streetface te faken. Ik zou deze verkopen aan pa en bij Bentley gaan zeuren om toch die Mulsanne Cabrio te gaan bouwen.
Zou dat volk niet immer kansloos voor hun bolides lopen te instagrammen met een uitdrukking van superioriteit op hun gezicht, dan zou ik het ze misschien wel gunnen..
Geen 84 inch chroom eronder. +1.
En als die omrolt heb je 2,6 ton op je nek. Lijkt me niet dat er popup roll bars of verstevigingen aan de Astijl aanwezig zijn.
@Captain: Zou jij de slachtoffers missen?
@Captain: Als je het voor elkaar krijgt om 2.6 ton te flippen dan verdien je het ook wel.
En dan die een-na-laatste foto… Verlaagde RR. Je mag er van mij chrome velgen onder leggen, er een cabrio van maken, hem pimpelpaars met geel spuiten etc. maar verlagen? Dude..
@roberto: Zijn die dingen niet voorzien van luchtvering? andere foto staat ie namelijk wel normaal op de pootjes. Laatste foto ziet er zorgwekkender uit naar mijn mening.
@roberto: Waarom niet, maar verlagen zonder op te lossen dat je velgen dan onwijs naar binnen vallen is wel heel jammer imho…
En vooral niet te hard over de drempels heen vlammen.
Waarom moeten bepaalde bevolkingsgroepen bijna liggend een auto besturen. Als ze opzij kijken kijken ze bijna door het raam van de achterportier.
Zonde van de auto, een beetje jammer dit.
Liever een 4-deurs Lincoln Continental cabrio.
Als je je rechter voorwiel op de stoep parkeert krijg je je portier niet meer open dunkt me
Ze kijken er wel heel moeilijk bij…
Volgens mij was deze van die blanke dude op die laatste foto. Heb hem vroeger wel eens in een MTV cribs carspecial gezien. Hij is een of andere producer en had een gewone phantom en een met een afgeknipt dak omdat toen de drophead nog niet verkrijgbaar was. Hij had ook nog paar ontzettend mooie Engelse klassiekers in de garage staan, oude bentley’s enzo. Zou t zelf nooit doen maar als je toch geld zat hebt, who gives a fuck?!
@str8six: Scott storch dacht ik zo
Wie het BREEED heeft laat het breed hangen,aaaaaaaaaaaaaaaight Big PLimp’n Big Rollers
Is dat negertje nou zo klein of is die Rolls gewoon groot??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).