GP van Brazilië krijgt grid boys en grid girls

Auteur: , 44 Reacties

Het nukkige mannenbolwerk der Formule 1 zwicht voor feminazi's.

Raad maar!

Het nobele beroep van de grid girl is in rap tempo aan het uitsterven binnen de autosport. Nadat de organisatie van het World Endurance Championship besloot om geen prettig ogende dames meer bij de start van de 24 uur van Le Mans te tonen, gevolgd door een totale uitbanning van pitspoezen bij de GP van Monaco (we voelen je pijn, Sebastian) is het nu de organisatie van de Braziliaanse GP die zijn beleid wijzigt.

De organisatie heeft besloten dat er dit weekend op Interlagos een mix van zowel mannen als vrouwen de borden met racenummers zal vasthouden. Aangezien het Brazilië betreft zullen we dit even verduidelijken: er wordt hier niet gedoeld op shemales/tranny’s, er komen gewoon én mannen én vrouwen bij de F1-auto’s te staan.

Tegen ieders verwachting in laat Bernie Ecclestone weten het er volledig mee eens te zijn:

“I’m not for democracy (lol, -red.), but it’s good to have both men and women on the grid.”

Wij vragen ons vooral af: waarom denkt de organisatie zo in hokjes, en worden er naast de bekende geslachten niet meteen genderneutrale alsook gender fluid personen neergezet? Zo komen we natuurlijk nooit van dat male chauvinist pig (m/v) stigma in de autosport af.44 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik kan me hier eigenlijk wel in vinden, vrouwen als lustobject in strakke pakjes neerzetten slaat eigenlijk nergens op. Alhoewel, ze kiezen er zelf voor en worden ook gewoon betaald. De oplossing in de F1 vind ik dan weer minder, ik heb écht absoluut geen behoefte aan kerels in strakke pakjes.
@knipperlichtje: Ik ook niet, maar bekijk het van de positieve kant. Ze zullen waarschijnlijk geen full Horner gaan:
https://i.imgur.com/Gte1QwK.jpg
@Edge: Je bent de de NSFW vergeten.
@knipperlichtje:
Het slaat nergens op, maar geef toe.. Het is leuk om naar te kijken..
@Dimglor: Ecclestone houdt stiekem meer van naar mannen kijken … en dat komt ‘m nu politiek correct heel goed uit * kuch * kuch *
@knipperlichtje: zonder te discrimineren: u draagt geregeld roze shirts, en uw nationale vlag is de regenboog vlag?
@audicoupe84: ik val gewoon op vrouwen hoor, maar niet specifiek omdat ze de grootste voorgevel of zitvlak hebben. Pitspoezen zijn natuurlijk leuk om naar te kijken, maar ik zou het niet heel erg vinden als ze verdwijnen.
@audicoupe84: Waarom moet je homo zijn om vrouwen niet altijd als lustobjecten weer te geven? Ik heb nooit begrepen wat die, meestal niet knappe dames met opgeblazen balonnen, daar doen.
Het maakt helemaal geen reet uit voor ons Nederlanders, want Sport1/Ziggo Sport heeft toch geen item vanaf de grid zoals Sky, RTL Deutschland en de BBC dat wel hebben. Merken we weinig van, dus!

Overigens, de techniek staat voor niks. Waarom geen digitale grid girls/boys/gender fluids die je met een druk op de afstandsbediening naar je eigen voorkeur kunt aanpassen?
@Edge: neh dan blijf je niet kijken of er een meid tussen staat die in jouw ogen net iets mooier is dan de rest.

Daarnaast is het eigenlijk belachelijk dat er mannen en vrouwen moeten staan. Als de doelgroep vrouwen waren geweest hadden er kerels gestaan. Als we als groep mannen gemiddeld het liefst naar een bos bloemen hadden gekeken dan stonden er waarschijnlijk rode rozen naast de Ferrari.
Dus dit staat in de kern los van de verhouding tussen man en vrouw, het is gewoon een vorm van marketing.

Daarnaast zou de wereld eruit zien als er geen enkele man naar een vrouw keek en omgekeerd. We hoeven ons toch niet beter voor te doen dan we zijn?
Eikelstone! F1 begint steeds meer een halal-behandeling te krijgen met dictatoriaal bestuur, het enige wat mij interesseert is wat Verstappen presteert en de rest mag onder een “zware” steen beëindigen…
Er zijn toch al mannen op de grid… piloten heten ze…
Ik weet niet wat het is, maar iets in het plaatje bij dit artikel trok mijn oog… Ik kan er niet helemaal mijn vinger op leggen…
@C6_R: Ik denk dat het komt door de goeie kwaliteit van de foto. Veel scherpte/diepte, goeie invalshoek en de juiste contrasten zijn vastgelegd.
@C6_R: Je bent zeker stukadoor? Die zien altijd of alles wel strak in de plamuur en siliconen staat.
Feministen, de nadelen van vrouw zijn moeten weg maar de voordelen moeten blijven. Want ze willen wel schone wc’s of wereldkampioen worden bij sporten. Ik snap niet dat er iemand is die zulke lui serieus neemt.

Een mannelijk publiek vermaken met vrouwen is niks mis mee. De vrouwen die er staan worden niet gedwongen immers.
Als het dan toch van plastic moet zijn, doe mij die blondine maar <3
Na het zien van de foto boven dit artikel, waarbij de wilden frisheid van limoenen -een succesvol Braziliaans product zonder twijfel zo te zien- en ik daarna onmiddellijk het kwijl van mijn toetsenbord heb afgeveegd, geef ik eigenlijk al weg hoe ik erover denk.

Lustobjecten in strakke pakjes aub.

De Hawaiian Tropic girls weer terug op Le Mans, de pitspoezen weer bij iedere start.

Liever het lelijkste wijf dan de mooiste kerel.

Het hele gedoe van emancipatie, vrouw onvriendelijk enz. kom op jongens, waar kijken we naar en waar lullen we over?
Zoals een vriendin van me ooit stralend tegen me zei nadat ze uch kilo’s was afgevallen :

“Ze fluiten weer naar me @desjonnies, als ik langs een bouwplaats loop en ik voel me er goed bij ! ”

http://cdn-5.motorsport.com/static/img/mgl/100000/160000/164000/164100/164105/s8/lemans-24-hours-of-le-mans-2004-happy-luc-alphand-christian-lavieille-philippe-almeras-wit.jpg
@desjonnies: kwijl ja, zal wel wat anders zijn wat jij van je toetsenbordje veegt.
@desjonnies: Wat een snoepjes op die foto zeg!
Half blote vrouwen horen gewoon bij auto (shows/races/etc) als ze er dan 2 mannen bij willen doen prima. Maar het is raar om ze te verbannen
Kijk dit zijn nou echte vormen Holy mother maria….
@norge: Ik ben er toch wel vrij zeker van dat daar ook een paar siliconenexemplaren tussen zitten.
@Edge: Boeie er zit ook een turbo op de huidige f1 blokken.
@Edge: een paar? Elk een paar zul je bedoelen
Gezien de nichterigheid van veel F1 coureurs lijkt me dat een prima idee!
Grappig. Ik zie 5 tenen op die foto waarmee je het versje “naar bed naar bed” kan spelen:

Naar bed, naar bed, zei Duimelot
Eerst nog wat eten, zei Likkepot
Waar zal ik het halen? zei Langejan
Uit grootvaders kast, zei Ringeling
Dat zal ik verklappen, zei het Kleine Ding.

Probeer het maar eens. Het houdt je de hele dag bezig…
Ik begrijp het al.

De achtergrond van het verdwijnen van deze dames heeft helemaal nix te maken met feminisme, mooie meiden; sexuele uitbuiting, prostitueren, maar alles met bepaalde landen waar dames zich alleen gesluierd en compleet bedekt op straat mogen vertonen
Waar dames niet mogen auto rijden.

Wat een Gutmenschen zijn wij toch he, dat we dat over hebben voor de anders denkenden ! Vooral omdat ze gevuld zijn. Tot aan de nok !
Dit moeten de coureurs gewoon niet accepteren. Ik zie Kimi al scheldend zitten in z’n auto.
Wat een plaatje boven dit artikel, heerlijk.
Grappig om in Brazil met een dergelijk punt te beginnen.
Land met de meeste verbouwingen per vrouw en nou niet bepaald het land met de hoogste inkomens of PPI.
Een land waar de vrouw het zijn van lust object gebruikt, in plaats ervan over klaagt! (ja en er gebeuren ook foute dingen in Brazil).

Had me eerder verwacht dat die kenau’s daar in Spanje zouden gaan klagen. Was laatst in Madrid op een zondag middag. Hele stad afgesloten. Paar honderdduizend vrouwtjes + christengekkies stonden te protesteren tegen abortus. Lekker net buiten de binnenstad waar verder her en der een toerist langskwam; verder geen hond, want alles wat toch afgesloten. Geen idee waarom je met zoveel te gelijk gaat demonstreren tegenover jezelf; de enige die het horen zijn de mensen die toch al gelijk denkend zijn.
Overigens was ik op weg naar de kroeg; voor bier, ham en voetbal. Tussen de mannen, die waarschijnlijk al lang blij waren dat de vrouwtjes lekker hun eigen ding aan het doen waren op die zondag.


Hoop dat Rosberg Pole pakt. Hamilton op nummer 2. Bij de start pakt ie Rosberg. Hamilton eindigt voor Rosberg. Later in het kamertje; pakt Hamilton het loser-#-2 petje op en dat miks dat naar ‘ik ben zo zielig’ Rosberg. Dit keer met de begeleidende tekst: “I guess you missed focus during the start because you were looking at that grid-man…”
Schijnheilig geneuzel, autorace is een mannen bolwerk en daarbij horen mooie dames in jurkjes/pakjes , niet alles zo nodig willen veranderen met dat emancipatie geneuzel .
http://esporte.uol.com.br/velocidade/album/2012/04/24/gatas-da-indy-visitam-o-programa-encontro-de-craques.htm

geen dank
@schoent: mijn Braziliaans/Spaans/Portugees is niet zo goed, maar “Encontro de Craques” betekent dat crackhoer?
@escort77:

Nou nou, ’t betekent ‘verzameling van Supersterren ‘

Braziliaans bestaat niet, het is Portugees wat men daar spreekt
@desjonnies: Mwah er zitten wel verschillen in hoor. Als Brazilianen Portugees spreken zoals wij ABN dan is het Portugees uit Portugal echt plat Vlaams. Die Brazilianen versta ik perfect maar als ik een Portugees er wat letter uit hoor spugen…
Hey die met die kamelen teen die ken ik volgens mij!
Ander F1 news.. Horner heeft bevestigd dat RedBull volgend jaar gewoon weer mee doet…
@w0o0dy:

Wat boeit redbull als ze aan onze borsten zitten…?
Die meiden vervullen toch gewoon een functie. De endorfine en testosteron giert de rijders (en toeschouwers) door het lichaam en is prestatie bevorderend. Ik zou m’n beklag doen als de rijder voor je tegen een lekker wijf aan loopt te loeren en jij moet het doen met één of andere metro-lul.
Holy sh*t dat ziet er nog eens lekker uit :)
Alsof de F1 niet al nichterig genoeg is.
Altijd weer fijn om thuis in Brazilië te zijn😎
Wat een onzin.. Het heet niet voor niets gridgirl.. Het moeten gewoon vrouwen blijven!

Seksistisch? Misschien.. maar ik geef niks om je mening en ik ben een man en zie liever een vrouw dan een man sexy te doen voor een auto :-D dat hoort gewoon niet.. :-D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).