GTA Spano en Aventador doen survival of the loudest

Auteur: , 16 Reacties

Een heldhaftige Lambo Aventador die het in een rev-battle opneemt tegen een zeldzame GTA Spano, in dé tunnel van Prinsdom Monaco. Puur eargasm, maar wie wint?

De GTA Spano, waarvan er slechts 99 van gebouwd zullen worden, heeft een bombast van een 8.3 liter V10. Dat betekent 820 pk en een top van liefst 350 km/u. Gedragen door een chassis gemaakt van een mix van kevlar, koolstofvezel en titanium. Met zo’n unieke krachtpatser heb je gegarandeerd bekijks.

Tot er een hagelwitte Aventador achter je komt rijden, die genadeloos de spotlight van je probeert te stelen. Want die 6.5 liter V12 klinkt natuurlijk ook niet verkeerd. Het resultaat? Een spectaculair herriegevecht in de tunnel der tunnels van Monaco.

De EU wil graag alle auto’s monddood maken. Tot het zover is, genieten wij nog even van al het ongetemd gebrul. Van dat van de kersverse Lambo Huracan bijvoorbeeld, of de nieuwe Mustang. En er zijn trouwens ook héle luidruchtige EV’s.16 reacties

Die Spano haalt het toch niet helemaal bij het geweld van die Aventador, maar klinkt wel heerlijk!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Komt zelfs nog even een 918 Spyder om de hoek kijken… Dubai who?
Die 918 just passing by :)
Anyday, anytime de aventador :o
Wel leuk dat je ziet datdie aventador hem eerst in ze vrij moet zetten even revven , op de rem en in ze 1 en daarna kan die weer rijden
“De GTA Spano, waarvan er slechts 99 van gebouwd zullen worden”

Dat vind ik vrij optimistisch ingeschat van die mannen. Als ze de 9 al halen, vind ik het veel!
Je zou toch helemaal gestoord worden als je in een toffe wagen rondrijdt in Monaco? Tientallen van die maffe spotters met camera’s, gsm’s, iPads en weet ik veel wat allemaal de hele tijd om je heen? Je zou van miserie een Opel Corsa gaan rijden om een beetje normaal door te kunnen rijden!
@Vincegail: dat lijkt mij dus ook
@Vincegail: Ik denk dat dat juist één van de grootste redenen is dat ze daar rond rijden. Ik heb altijd het gevoel dat die jongens de hele dag rondjes rijden om maar lekker te posen met al hun speeltjes.

On-topic: Wat blijft die Aventador toch een beest. Studeer nu zelf in Boekarest en heb er hier twee gezien, totaal onverwacht in Roemenië.
@xxoodd:
Ik snap niet goed, waarom het je verbaast, om die auto’s in Roemenië te zien. Ook daar zit geld. Waarschijnlijk niet, omdat de eigenaren behoren tot de groep “hardwerkende” Roemenen, maar omdat ze zo slim zijn om bijv. met hordes arme sodemieters naar Nederland te komen, die zich laten registreren, allerlei steunmaatregelen aanvragen en dat geld verder opstrijken en de berooide arme sodemieters met een aalmoes terugsturen. Op een briefje van 500 euro staat immers niet geschreven, hoe je het “verdiend” hebt, toch?
@9000cse: Voordat ik hier kwam had ik het niet verwacht. Nu weet ik ondertussen wel beter, de inkomensverdeling is hier enorm scheef.
Aventador klinkt t mooist..
Ik zal wel hoon en spot over me afroepen, maar ik vind dat “revven” maar kinderachtig gedoe. Sta je daar in een tunneltje in Monaco in de file een beetje “stoer” te doen met een auto van -in ons land- meer dan € 425.000,-.
Pure porno natuurlijk voor het spottersvolk en de jochies, die alleen maar kunnen dromen over het “respect”, dat ze zouden kunnen afdwingen bij hun vriendjes, als ze zich zo’n ding zouden kunnen permitteren.
Ga echter maar eens op reis met zo’n bolide. En dan bedoel ik ook echt afstanden rijden. Iets wat ik zou willen doen, als ik in die prijsklasse zou kunnen shoppen. Eens even een dag of vier, vijf naar Parijs, Berlijn, Praag of Genève of een weekje naar Toscana of zuid-Spanje. Gek zou ik worden in zo’n brulaap. Nee, dan zou ik gaan voor een Rolls-Royce Ghost en genieten van de rust en het comfort en relaxed uitstappen na een rit van duizend kilometer of meer. En dat beslist net zo snel als met een Aventador.
Voorkant spano achterkant lambo!!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).