Video: zo klinkt de nieuwe Mustang

Auteur: , 21 Reacties

Nu we allemaal weten hoe de nieuwe Mustang er op studioafbeeldingen uit ziet, kunnen we ons gaan afvragen: hoe smoelt hij in het echt en hoe klinkt hij? Op beide vragen geeft de volgende video antwoord.

Ford is namelijk zo slim geweest om de auto niet alleen via de Go Further-evenementen te pluggen, maar ook een pre-productie-exemplaar af te vaardigen naar de Cars & Coffee-meeting in Irvine, Californië. Ongeveer gelijktijdig met de wereldpremière voor pers en andere bobo’s mochten dus ook de echte liefhebbers zonder perskaart een blik op de auto werpen.

Dat 1) wekt sympathie op door de ‘gewone man’ en 2) peilt mooi de reacties van een flinke club verzamelde petrolheads van allerlei allooi. Smart move, Ford. Aangezien het in de VS was mag jij raden welk exemplaar werd meegenomen, de 2.3 Ecoboost of de V8 (dieseltjes vinden we vooralsnog niet). Juist… VIDEO!21 reacties

De voorkant is echt poeplelijk.. De achterkant is dan weer wel mooi & het geluid zeer zeker ook!
@RazorHead: Goh… dat vind ik persoonlijk nou net andersom…
@kees66: ik ook voorkant is prachtig en achterkant is te plat.
@kees66: ik vind dan juist dat de voor en achterkant mooi zijn, maar juist het zij-aanzicht & het interieur helemaal niet.
@RazorHead:
Wat mij opvalt is dat er tegenwoordig steeds meer auto’s ontworpen worden waarbij de achterlicht partij iets te laag staat… audi a1 / a7… deze ook…
American Muscle Car. High-torque engine. Zooooo lekkerrrrr…..
Wat is nou voor lelijk snerp geluidje?! Een donkere brul is wat je wilt horen bij een Mustang V8!
@jrmpower24: Waarschijnlijk omdat het allemaal gefilmd is met een slechte microfoon. In het echt klinkt hij vast veel dieper.
Dat die 5.0l lekker zou klinken maakte ik me niet zo druk om, het zijn de kleiner motoren waar ik zo mijn vraagtekens bij heb.

Het design is geen revolutie, maar het smoelt wel lekker en de proporties kloppen grotendeels.
ik vind ‘m toch wel erg geslaagd. Vond de vorige ook mooi, misschien wel wat meer een échte musclecar, maar ik heb bewondering voor de beslissing om hem verder te moderniseren ipv hetzelfde trucje nog een keer te doen. Het is herkenbaar een Mustang en hij heeft nog steeds wel een vleugje retro, maar duidelijk meer een origineel ontwerp dan de vorige.
@ar156sw: Wat zeker niet geslaagd is, is wederom een enorm vliegwiel dat ze gemonteerd hebben, dat te horen is in het filmpje..
Zo hey mooie wagen, en dat zeg ik niet snel van Amerikaanse wagens.
De V8 is ook de enige juiste motor voor deze auto.
Je hoeft het filmpje niet zo heel lang te kijken voor je weet dat het dus de V8 is ;)
Ik moet toch nog even wennen. Ik vind hem zo braafjes, een mustang moet toch vies en groot en hoekig zijn. Hij klinkt nog best wel scherp, het geluid had ook wel wat viezer mogen zijn.

Zei ik al vies?
Eerlijk gezegd vind ik het wel de mooiste Mustang sinds de eerste generatie.
Het is de V8….Of het is een strikvraag en is het toch de 4 cilinder…. Of een dubbele strikvraag en is het toch de V8…. Pffffff
Dit is de 2.3 met een 5.0 badge
@ar156sw: Volgens mij is dat ”zware vliegwiel” echter het langzaam opspinnen van de turbo van een 2.3. Tel daar een toerenbegrenzer bij in de P stand en voila.
Iemand hier die 2 ton kan missen? Kan ik hem gelijk over laten vliegen wat een plaatje
Mooie auto alweer…
In eerste instantie dacht ik dat het een lancer evo was aan de voorzijde

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).