Gumball: Afrojack ruilt beschadigde Lambo Aventador SV om

Auteur: , 54 Reacties

Na één dag rijden was Team Afrojack klaar met de Lamborghini.

Twee jaar geleden reed Team Afrojack de rally per Lamborghini Aventador Superveloce en een Bentley Bentayga. Na de rally klaagden zowel Nick als Jeroen over de Lambo. De Aventador is zo’n auto die het geweldig doet op foto’s en video’s, maar in de praktijk is het een échte supercar. Met andere woorden: verschrikkelijk. De zitpositie is niet lekker, het zicht rondom is alles behalve prettig, om nog maar te zwijgen over de automaat die bij elk verzet een klap in je rug geeft. Leuk voor een zondagmiddag, een pijn voor een toer van duizenden kilometers.

Het is dan ook niet zo vreemd dat de Lambo vorig jaar thuis mocht blijven. Een Ferrari 488 Spider kwam ervoor in de plaats, vergezeld met twee Audi’s wanneer wat meer comfort gewenst was. Dit jaar werd de Lamborghini weer van stal gehaald. Dezelfde Superveloce als twee jaar geleden. De poging was van korte duur, want na één dag rijden moet de Lambo weg. “Die Lambo zat echt Superkut”, om ene J. van den Berg te quoten.

De Aventador Superveloce raakte bovendien beschadigd tijdens de eerste rit. De karavaan vertrok gisteren van Londen naar Chantilly, met een korte stop in Parijs. Bij de Eurotunnel ging het mis. Tijdens het boarden raakte drie van de vier velgen beschadigd.

Vandaag staat een rit van 900 kilometer naar Milaan op het programma. Afrojack heeft zijn Aventador ingeruild voor een kersverse Ferrari 812 Superfast. Daarmee bestaat het team dit jaar uit twee exemplaren van het V12-monster uit Maranello en een Audi RS 6 Avant als support car. Vanwege de overhaaste beslissing heeft de Ferrari geen wrap. Enkel de sponsorstickers van de Gumball prijken op de Ferrari. Met 800 pk en enkel achterwielaandrijving kan de 812 Superfast een tricky speelkameraadje zijn. Nu hopen dat droog en zonnig blijft..

Fotocredit: thehomelessguy en Afrojack op Instagram54 reacties

Mwah, twee rijke verwende mannetjes
@wildewesten: zichzelf verwend ja. Dat is wat anders.
@rolov: Precies, iedere euro zelf bij elkaar gezwoegd en geslimd!
@jochempie: Eens. Plus een dosis talent natuurlijk. Ik zou willen dat ik zelf zo goed op PLAY kon drukken – dan was ik nu ook rijk.
@jochempie: Eens. Plus een dosis talent natuurlijk. Ik zou willen dat ik zelf zo goed op PLAY kon drukken – dan was ik nu ook rijk.
@donvincenzo: Het drukken op deze ‘Verzend bericht’ knop gaat je al niet eens goed af inderdaad haha
@wildewesten: Mwah, zure en jaloerse autobloggers.
@sketcher: vind jeroen een prima vent en komt altijd wel sympathiek over maar hoe ze dit naar de buitenwereld communiceren is gewoon verwend. Hou ik niet van.
@wildewesten: gumball 3000 is een pure verzameling van mensen met patser gedrag… bescheidenheid vind je daar niet bij
@wildewesten: ik denk dat het vrij moeilijk is om op een bescheiden manier te zeggen dat je je Lamborghini laat omwisselen voor een Ferrari 😋
@2wheeler: idd lastig…
Wel raar dat ze de 812 niet gewoon meteen hadden meegenomen, dat die lambo niet echt een cruiser is wisten ze toch al!
@wildewesten: Beetje de standaard Nederlandse “doe normaal, dan doe je al gek genoeg” mentaliteit staat hoog bij jou in de vaandel of niet?

Geniet een beetje van het leven en heb schijt aan de meningen van anderen. Geloof me, als jij in hun positie zou staan, zou jij je ook zo gedragen. Waar in principe niks mis mee is ;)
Hoe kan iemand die ‘vannacht’ nog niet eens kan schrijven zoveel geld verdienen?
@dragspert: geen idee maar hij doet het beter dan wij allen bij elkaar…
@dragspert: Door niet te schrijven, praten of lezen maar plaatjes draaien.
@isn1981: dat is die ander, deze verkoopt auto’s
@dragspert: Het is een groot mistverstand dat rijke mensen slim/intelligent zijn. Als je de verhalen goed leest over wat ze hebben gedaan en hoe ze het geld hebben verdient dan zal je vaak zien dat geluk en de juiste mensen kennen meer invloed heeft dan intelligentie en/of hard werken. Hard werken is trouwens ook zo’n mooie.Als hard werken per definitie veel geld zou moeten opbrengen dan zou iedere mijnwerker op deze planeet schatrijk moeten zijn, ik heb een verassing voor je… ;)
@SDM: Jij kunt ook niet schrijven want “hebben verdient” schrijf je niet met een t. 😜
@bartsmit: Je hebt “mistverstand” ( misverstand ) en “verassing” ( verrassing ) nog gemist.
@SimonMc: je kunt over je lul (moet je wel een flinke slurf hebben) fietsen maar ook over je fiets lullen.
@bartsmit: ik vind een mistverstand ook maar wazig 🤓
@sdm: vind een markt waar je talent op aansluit en je kunt rijk worden.
@dragspert: oude van der valk was analfabeet….
Foto 4: ‘ Vanacht’
Man, man, man…
Is dit niet de auto van die kleine vetkuif, Lil Kleine?

GEL – UK – 812
@moveyourmind: waarom zou die van Lil’ Kleine zijn? Als er al iemand bekend staat om z’n geluk kentekens is het Afrojack wel, of La Fuente. Maar in werkelijkheid kan iedereen die zijn auto registreert in het Duitse Geldern een “Geluk” kenteken aanmaken.
@2wheeler: Ik las gel, dat spul wat je in je haar smeert.
@moveyourmind: of bedoel je met het “uk” gedeelte dat het op Kleine slaat? Dan heb je zeker wel een punt namelijk!
De trein bij Calais is ook vrij small. Mijn Discovery past ook maar net tussen de ‘stoepjes’ in de trein. Geen probleem want mijn banden zijn veel hoger maar kan me wel voorstellen dat je daar Lambo velgen op kapot rijdt.
@sketcher: die zijn zeker irritant! met aanhangers zit ik ook altijd te pielen dat het net goed gaat. Als er 3000kg op staat en dan de wang even schraapt heb je zo een klapband!
@sketcher: normaal nemen super car eigenaars altijd de vrachtwagen treinen. Raar dat je voor 60.000 euro toelatingsgeld door de gumball organisatie in de te nauwe wagons wordt gepusht met je supercar!

Maar afrojack is gewoon van te scratchen toch?
Ik zou met 911 turbo s meedoen met luchtvering. Afgelopen week 2016 model gereden. Het leek of ik in een comfortabel auto reed. Geen karr gedoe, goeie veren.
@elemento: daar rijden er ook een antal van mee. Wellicht om die reden.
@elemento: een 911 met luchtvering?!
Heeft die Afrojack ooit wel eens een rit afgerond zonder schade?
@E34M5Touring: zelfs gewone ritten kan hij niet normaal doen, het mannetje heeft al behoorlijk wat schades op zijn naam staan dus dit komt ook niet geheel onverwacht.
Ze willen meer comfort en nemen dan de Ferrari…
Toch fijn dat ze deze gebruikerservaringen delen! de Aventador schrap ik meteen van m’n wenslijstje. De 812 staat nu met stip bovenaan…
Hangt die lambo op een brug ofzo? Staat wel erg hoog op de poten zo?
@soundgarden: ophanging verhoogd ivm het naar binnen rijden van de tunnel, voordat je overal overheen schraapt
Vanacht……..
Ik zou voor deze lange rit lekker een nieuwe maserati quattroporte gts nemen ook genoeg aandacht en flair en misschien nog wel meer klasse en dan lekker comfortabel achterin zitten en een prive chauffeur nemen.
@jwcroy82: je rijd de rally zelf omdat je het leuk vind, dan ga je geen chauffeur nemen
Aston Martin voor het betere cruise werk, wel met v12 alleen maar omdat het lekker klinkt
classic eurotunnel fout; niet de extra hoge plek boeken en vervolgens een te brede slee door die nauwe klotetrein moeten rijden. Wees slim lieve lezers; boek altijd de extra hoge versie, die is namelijk ook een stuk breder en net zo duur.
@dappers: de brede trein was wel geboekt. Je denkt toch niet dat Gumball met een registratie á 65k de goedkope wagon huurt?
@rubenpriest: zoals ik al schreef in de anderhalve zin; ’t is evenduur. Schijnbaar, als je echt wil oppassen of weinig aandacht wilt, boek je een prive ferry. Ik heb ooit laten vertellen dat de collectie van Bernie vaak op die manier over gaat, als het meer dan een voertuig of 10 is.
@rubenpriest: zou me niets verbazen eigenlijk als ze dat zouden doen.
Had eerder gedacht dat ze de nieuwe Ford GT wel ingezet zouden hebben. Past die lange stengel Afrojas niet in denk ik.
De Ferrari 812 SupermegagigaultraFast is een hele keus voor een ritje London naar Japan maar ik zou voor de GTC4 Lusso V12 gekozen hebben. In de Lusso zitten gekoelde bekerhouders en een veel betere audioinstallatie. De spiegels op/in de GTC geven ook een veel beter zicht en 4-wielaandrijving + besturing lijkt mij de betere keus. In de kofferbak van de GTC past een complete DJ flightcase voor wat optreden onderweg.
@iphonistvongates: dat is een USB stick tegenwoordig. ;) past in je bekerhouder .
@rolov: Bestaan er USB-stickies die een ingebouwde mediaplayer, mengpaneel, 2 mono-voorversterkers, 1 stereo-naversterker, crossover-filter en DAC hebben? En dat werkt allemaal op 12/24Volt?
@iphonistvongates: als het moet wel ! ;)
@iphonistvongates: of die leg je in de volgwagen natuurlijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).