Häftigt! De nieuwe Volvo XC60 in Polestar pak

Auteur: , 19 Reacties

Zo moet 'ie er uit gaan zien.

Polestar

In Genf werd het doek afgehaald va de nieuwe Volvo XC60. Daar iedereen tegenwoordig een Volvo wil, was het een van de populairste modellen van de show. Leuk natuurlijk, zo’n premium mid-size SUVje, doch zoals duidelijk naar voren kwam in onze rijtest met de GLC43 AMG heb je als merk een hete variant nodig om de hetere MILFs aan te trekken.

Of Volvo ook daadwerkelijk op de proppen komt met iets in deze richting valt nog te bezien. Een nadeel voor het merk in dit opzicht is dat ze alleen nog maar vierpittertjes fabriceren. De concurrentie doet weliswaar ook aan downsizing, maar bij hen kan je voorlopig nog terecht voor zespitters.

Om toch aan de nodige pk’s te komen moet Polestar daardoor noodgedwongen inzetten op elektropower voor toekomstige modellen. Volvo Cars of North America eindbaas Lex Kerssemakers bevestigde eerder dit jaar dan ook dat toekomstige Polestar modellen gebaseerd zullen zijn op de techniek in Volvo’s T8 modellen.

Aan de ene kant is dat misschien niet het nieuws waar diehard benzinehoofden op zitten te wachten. Maar we kunnen het ook positief bekijken: er komen dus nog echte Polestar modellen aan. Misschien zelfs wel in dat fijne, felle blauwe kleurtje. Het laatste werk wat we va Polestar gezien hebben was namelijk nogal lafjes.

Photoshop-afficionado X-Tomi heeft in ieder geval vast een voorproefje genomen op een XC60 Polestar. Kan je best mee aan komen zetten bij de IKEA, toch?19 reacties

Off-topic: ik dacht dat Volvo geen beurzen meer zou doen?

On: dat kleurtje blijft lekker hoor! Zal hier wel goed verkopen, de XC60 met schraapdieseltje dan..
@2wheeler: enkel de paar belangrijke beurzen. De rest niet meer. Je ziet dat de rest hetzelfde doet, waardoor de overige beuren steeds minder relevant worden. Zie het verdwijnen van de AutoRAI.
@2wheeler: schraapdiestje v.a. 190pk. Stijg je toch wel boven de gemiddelde bluemotion uit hoor.
Het zal wel echt comfortabel rijden met zulke gigantische velgen. Maar stiekem vind ik hem best gaaf hoor.
via Android app
Met 25″ wielen!
Liever de normale versie eerlijk gezegd.
Ik weet overigens niet meer wie het laatst zei hier, maar die begon over die gekke vouwen in de deuren en nu vind kom ik er niet meer vanaf.
Dat is echt geen gezicht!
@jack_abarth: dit is een shopje, kan best zijn dat de uiteindelijke dit dus niet heeft.
@peug206: De reguliere XC60 heeft die vouw ook al in de deuren zitten, dus het lijkt mij een veilige aanname om te zeggen dat die ook in de Polestar versie komt te zitten.
Hij ziet er gaaf uit maar inderdaad de vouwen?
Geen fan van de nieuwe XC60. Neus van zijn grote broer en de kont van de V90, weinig origineel (met dank aan de Duitse Drie). De vorige had tenminste zijn eigen smoel. En dan hebben we het nog niet over die vreemde vouwen in de deuren en de heel erg smalle wielen.
Hebbon!
via Android app
Leuk dat photoshop. Zet er volgende keer ff FAKE NEWS bij a.u.b. . Prachtig gemaakt hoor, maar ik wacht liever de echte scoop af.
Niets mis met 4pitters hoor de mijne zit op 385pk
Als er nu eens een 5 pitter in kwam….
Als je snel kijkt, kon het ook een hatchback zijn. Verder wel fraai hoor. Erg mooie bak geworden.
ik wil hem wel gooi ik de 4 pitter eruit en leg ik een 5 pitter in van de volvo v70r uit 2004 mooi geluid entog 300pk
T8 of Polestar…..Volvo heeft geen 5 of 6 cylinders meer. Die 4 cilindertjes klinken als een natte zeem

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).