Handjes op elkaar voor de Bentayga van Lumma

Auteur: , 41 Reacties

Het enige slechte nieuws: leveringen beginnen pas in Q4 2017.

Handjes op elkaar voor de Bentayga van Lumma

De Bentley Bentayga gaat niet de geschiedenisboeken in als het elegantste dat de Britse fabrikant ooit bouwde. Hoeft ook niet, want in deze klasse draait het om status! Vette prijskaartjes, dikke motoren, een koetswerk waaraan zelfs niet-kenners zien dat jij je schapies op het droge hebt en natuurlijk een interieur waar het goed toeven is; da’s waar nieuw geld op zit te wachten en de Bentayga (rijtest) geeft het ze allemaal.

Lumma Design topt dat alles af met een vrij extreme CLR B900-widebodykit met een lekker agressieve splitter, sideskirts en natuurlijk een aangepaste achterbumper. Verder zien we carbon luchtinlaatjes op de motorkap en een bescheiden spoiler op de kofferklep.

De carbon delen kunnen met een blanke lak worden besteld, maar voor wie het wel wat minder sportief mag kunnen de delen ook worden gespoten in de kleur van de koets. Schroef daar een setje 24 inchers onder (de grootste die Lumma ooit maakte). Het interieur kan uiteraard helemaal naar wens worden aangepakt, al vragen we ons af waarom je dat liever in tweede instantie door Lumma laat doen in plaats van dat je het gewoon meteen bij Bentley doet. Verder komen er nog motorische upgrades.

Bentayga41 reacties

Nee dank U. Aftermarket halfords voor tonnen?
@erro: gewoon een 1 op 1 kopie van de AMG pakket. Als je een A klasse in deze trim ernaast zet zie je de gelijkenissen direct…
Ik denk dat wanneer het een groene auto is, alle stripjes en dingetjes in kleur meegespoten en de wielen gewoon aluminium kleurig dat het nog een soort van te pruimen is.
Heeft niets meer met een SUV te maken op deze manier…lijkt nu het meeste op een hele forse, mismaakte stationcar
@cpp1: meer een hele hele hele hele grote hatchback
Kan er mee door. Oogt iig een stuk minder soft dan normaal, wat een plus punt is
@toyotafortuner: ik vind het juist een minpunt. Zo’n auto hoort stijl te hebben, geen swag.
Gaaf! een stuk beter dan het origineel in ieder geval!
Op zich ziet het er helemaal niet verkeerd uit. Maar, als je nou directeur van een groot bedrijf bent, koop je dan zoiets? Kun je hiermee naar je cliënten? Ik denk niet dat je dan serieus genomen wordt.
@fiscaal: Nee. Maar als je topvoetballer bent en wat te compenseren hebt in de kleedkamer dan kun je hiermee prima naar de training.
@fiscaal: nee tuurlijk niet, dit is voor voetballers en rappers. Mensen die hun fortuin met doordachte beslissingen, goed denkwerk en hard ploeteren vergaard hebben, beschikken over het algemeen over een iets betere smaak.
@fiscaal: Niet in Nederland, want dan krijgen mensen afgunst. Zo werkt dat nou eenmaal hier. Al ben je zo goed in je werk, mensen gaan het niet trekken dat je in zo’n auto gaat rijden. Geldt overigens ook voor een standaard Bentley. Het liefst zien Nederlanders jou rijden in Golf Bluemotion. In Rusland boeit het klanten niet in wat voor auto je rijdt. Het is zelfs zo, dat als je een dikke auto rijdt, zij juist kunnen denken dat je goed bent in het gene wat je doet.

OT: zo in het wit is het misschien iets te veel van het goede. Maar in het zwart, donker groen (mat) of donker grijs (mat) zou het er best goed uitzien. Mocht ik in de markt zijn voor een Bentayga, dan zou ik sowieso een aftermarket kit er onder gooien. Misschien niet deze, maar er zijn nog genoeg andere, zoals bijv Startech (onderdeel van Brabus). Wel met de platte uitlaten.
@e550: Ja, de Russen hebben over het algemeen wel een goede autosmaak…
@e550: een bespoilerde SUV getuigd van meer vermogen dan verstand.
Verder vind ik dat iedereen lekker moet rijden, naar z’n eigen portemonnee hor!
Ben ik de enige in NL die deze auto in de basis al lelijk vind?
@flabbertje: idd, gedrocht
Auto’s voor Royston Drenthe, Ryan Babel en Eljero Elia. Lumma kent hun doelgroep goed.
@viezefreddyw: niet te vergeten Tom Beugelsdijk en Melvin Platje. Maar die zullen altijd talentloos blijven rotzooien in de marge.
@schreute01: Beugelsdijk vind ik echt iemand voor een Kadet GSI.
@fmgarcia: klopt. Verder zal ie nooit komen. Maar als ie de kans kreeg…..
@viezefreddyw: ekte BALRSSS
Dat wordt opnieuw ontbijten
Wel dik hoor. Vind het wel wat hebben. Maar als ik in de prijsrange kan shoppen dan is er nog zoveel moois.
Helemaal in het zwart gespoten kan het misschien nog iets zijn, maar zo? Neen, dank u.
Handjes voor mijn ogen bedoel je. Wat een afzichtelijk hok. Wat is hier Bentley aan?
Dat je de kentekenplaat kunt lezen als BLoB 900 is al een aanzwijzing.
Het is inderdaad slecht nieuws dat hij pas geleverd wordt in eind 2017 want van mij mag ie ook wel gewoon niet geleverd worden!
Heeft hij dan ook 900pk? Anders noem je je kit toch niet zo.
Ik vond het al een auto voor hooggeplaatste leden van de Russische maffia. Nu helemaal.
Het kan erger. Daar is ook alles mee gezegd.
Compleet uit verhouding, erg slechte photoshop. Eerst maar eens de ‘echte’ foto’s zien…
@potjak: hoe bedoel je. Deze Bentley heeft een meesturende achteras
Wie dit koopt moet per direct gedeporteerd worden naar Rusland.
@woutel: inderdaad, maar het is wel beter als het orgineel. Kun je nagaan dat het orgineel al slecht is.
Een aap, gouden ring en zo, aanzienlijk of mooi wordt het toch nooit …
Je kan veel zeggen maar de bentley heeft wel een mooiere snor dan de meeste mannen
Het slechte nieuws alleen al is dat ze dat ding überhaupt maken.. het is zowat hetzelfde als Patty Brard in een sportlegging steken, dat doe je ook niet.
nee dank je….te hoog kamper/petjes gehalte
**BARF** Het is al too much als ‘ie van de band rolt, maar het kan dus makkelijk nog veel erger worden! Maar.. kwestie van vraag & aanbod dus dit wordt gewoon besteld door een voetballertje/DJ/drugsbaron/kroegbaas/vlogger/enz, niks mis mee!
via Android app
Zum kotsen. En dan nog een keer. Dat kreng is al lelijk (ben sowieso al geen europese SUV-fan, ook de Levante, Q7 en Stelvio vind ik drama ) maar dit is toch echt van de zotte. Mansory heeft bij wijze van nog meer stijl.
Bijna beter dan origineel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).