Heerlijke two-tone Rolls-Royce Phantom Series II gespot

Auteur: , 23 Reacties

Een knallend blauwe bovenkant die gecombineerd is met een zilvergrijze onderkant. Zo'n combinatie zou je eerder ergens in het Midden Oosten verwachten, maar deze Phantom werd toch echt in Nederland gespot.

Rolls-Royce Phantom Series II two-tone gespot

Deze gefacelifte Phantom wist een druilerig Maastricht nog enigszins op te fleuren met zijn opvallende kleurstelling. Spotter wolfssjrd kwam hem tegen en was zo vriendelijk om een serie plaatjes te schieten voor ons.

Grappig is dat shoarmapapa eerder dit jaar een vergelijkbare Phantom tegenkwam, ook in Maastricht. Die Phantom was echter afkomstig uit Duitsland en de bovenzijde was in een donkerdere tint blauw gespoten.

Op het kleinere broertje van de Phantom hebben we de combinatie van grijs met blauw ook al eens gezien. Het ging toen om een zilvergrijze bovenkant gecombineerd met een blauwe onderkant. De Bespoke afdeling van Rolls-Royce was destijds verantwoordelijk voor die combinatie. En iets zegt mij dat Bespoke ook een handje heeft gehad in deze Phantom.

Alle foto’s van dit bijzondere slagschip kan je bekijken op Autojunk.23 reacties

Gewoon een hondslelijke bak, vooral in die kleur en met die plastic wieldoppen.
@alcantara: wieldoppen, meen je dat… Schaam je
@Jipp: Kom nou, ik ga me niet schamen omdat deze lelijke wielen toevallig van Rolls Royce zijn. Als Hyundai zulke wielen monteerde onder een Equus vond iedereen ze waarschijnlijk gewoon lelijk.
@alcantara: jij hebt ook echt op ieder automerk commentaar. Start je eigen merk..
@maxx1: Valt wel mee, design van Rolls bevalt me alleen niet. Bentley valt bij mij een stuk meer in de smaak. En zo zijn en er nog talloze merken waar ik geen kritiek op kan hebben.
@maxx1: alcantara is de nieuwe norge
@alcantara: ja je schamen ja. Ten eerste is het gewoon een LM velg en geen wieldop. Ten 2e, een dergelijke velg hoort onder een dergelijke auto. Bentley heeft het bijvoorbeeld ook. Dat straalt klasse uit. Iets wat ik bijvoorbeeld niet meer heb tegenwoordig als ik een Mercedes zie.

En een Hyundai is sowieso lelijk. Ook met deze velgen.
@Jipp: hoezo schamen? Als hij het niet mooi vindt moet hij het toch lekker zelf weten. Ik vind het zelf ook niet uitzien maar omdat het een RR is het klasse en prachtig…
@stekel01: dat mag hij best, alleen velgen die toch iets duurder zijn per stuk dan de gehele set die hij naar alle waarschijnlijkheid onder zijn auto heeft liggen wieldoppen te noemen is wel redelijk om jezelf te schamen.
@Jipp: Jij laat je mening leiden door marketing en status.
Apart dat iets per definitie mooi en geweldig is omdat het duur is…
@Jipp: jaa snap je een hyundai ga je zowieso niet vergelijken met een RR
Bling bling auto voor gangsters die over money and bitches rappen.
Spuuglelijk zo’n Rolls. BAH!
Wansmaak
Zal wel zalig zijn om in te rijden of gereden te worden, maar … wat een lelijke auto IMO. En dat wordt nog eens versterkt met die afgrijselijke kleur :D Gelukkig zie je de buitenkant niet als je erin zit!
Doe mij toch maar een Ghost..
Stond gisteravond nog bij kasteel Bloemendaal in Vaals. Ziet er in person beter uit dan op een foto, maar nog steeds lelijk.
Ik vind dit echt een heerlijk fout goude bak! Een auto die zich al tien jaar afzonderd van het gepeupel en die gehaal naar eigen wansmaak ingericht kan worden. Een icoon, net al (bijna) elke andere Rolls.
Ik vind het geen mooie combi.
Deze auto, de Phantom, vind ik zo briljant, hoewel na de facelift iets minder mooi aan de voorzijde, maar hij is zo lekker eigenwijs en geniaal.

De kleurstelling vind ik minder, ik heb liever alleen de blauwe kleur, of hem in het “britisch green”, of in het bordeaux rood.
Wat een negativiteit? ik vond hem belachelijk dik! ook in deze kleurencombi!
Blijft natuurlijk een bazenbak!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).