Heftig: Rolls Royce aangerand door Office-K

Auteur: , 29 Reacties

Of is dit stiekem wel lekker?

Dit is een apart gevalletje. Via de Japanse vrienden bij Office-K zijn we doorgaans wel gewend aan een totale afranseling van een automobiel. Maar vanuit bepaalde hoeken lijkt deze Roller niet eens zo heel erg verkeerd. Afgezien van het feit dat een Rolls Royce tjoenen eigenlijk al totaal fout en smakeloos is, maar daar moet je even doorheen kijken. Geef je eraan over en het het lijkt nog wel ergens op. Persoonlijk zou ik een zwarte kleur kiezen om het maffiagehalte op te krikken. Maar hé, dat ben ik.

Wat opvalt zijn de 24″ Forgiato frietensnijders in het zwart, die een ietwat negatief camber lijken te hebben. De Ghost zal ongetwijfeld zo ongeveer al haar veercomfort hebben moeten inleveren na deze molestatie. Maar dat is niet erg, want je ziet er totally fly uit. Of hoe je het ook wil noemen. En dat komt goed uit, want deze tunejob is niet enkel all looks no go. Nee, onder de motorkap heeft Office-K ook wat lopen kietelen.

Ze noemen het zelf ’t ‘V-Spec Model’. 30 pk extra krijg je. In totaal is dat 600 pk uit de V12. Normaal gesproken zou je die motor in je Rolls nooit van je leven horen, maar ook daar hebben ze wat op bedacht. Ze installeerden een kei-dik variabel sport-uitlaatsysteem waar je kinderen bang mee maakt. Dat is toch komisch. De bumpers, skirts en overige opsmuk is trouwens afkomstig van Wald.29 reacties

Nee dit is niet lekker. Dit is afgrijselijk.
OEI!
Moderne Rollsen zijn eigenlijk nooit stijlvol naar mijn mening. In mijn beleving zijn het waanzinnig corpulente, patserige en kitscherige auto’s. Dus dit kon er ook nog wel bij. Het is nu ook weer niet zo dat deze Rolls nú pas fout is, dat was ie daarvoor ook al. Daarbij, in GTA zou je hem ook zo samenstellen.

Ik doel puur op het uiterlijk met al die glimmertjes en uberhaupt gewoon de afmetingen. technisch gezien zijn het zeer bijzonder knappe auto’s en het comfortniveau is ongekend, maar man wat een Liberace-bakken…
Welke voetballert zal hier in gezien worden?
Ze hebben van een supermooie model een goedkoop hoertje gemaakt
@zeki88: supermooi is ook overdreven. De klasse is er wel af en de huidige rr zijn standaard al redelijk vulgair.
Van een volleyballer.
Als je repper bent of voetballer is dit helemaal je ding.
Dit is dus per definitie niet smaakvol en al helemaal niet stijlvol.
Ik snap niet dat tuners dit mogen van Rolls, toen iemand stickers op zijn Ferrari plakte ging Ferrari al helemaal uit zijn bol. Dat was wat overdreven, maar iets meer je merkwaarden beschermen dan Rolls doet lijkt me ook niet verkeerd….
Lekker ingebouwd dat extra schermpje op de dash.

Waar t voor dient??
Tja, de tijd dat Rolls Royce en Bentley was voor mensen met klasse is voorbij.
@dutchdriftking:
Ach joh, het is altijd opzichtig en decadent spul geweest voor mensen die er absoluut geen moeite mee hebben om gezien te worden.
Het heeft zo wel iets weg van een Chrysler 300C
@ivardh: zelfs bij het interieur moest ik even denken aan mijn vorige 300c!
NOOOOO WHYYYYYYY
Ik ben altijd wel benieuwd naar de verkoopcijfers van zo’n bedrijf. Hoeveel mensen daar nu werkelijk in rond willen rijden
Achterkant vind ik iets stiekem wel leuk
Ik zou persoonlijk eerder gaan voor ’n Novitec Spofec Ghost Series II als je dan toch absoluut je Rolls Royce wil tunen : http://www.novitecgroup.com/spofec , nog vele malen beter dan deze Chinese versie voor mafkezen, nee, geef mij maar liever een Bespoke versie van de Ghost : https://www.rolls-roycemotorcars.com/en-GB/bespoke.html , dan is hij vele malen mensvriendelijker als je absoluut wil blinken, alleen zijn diegenen die hem kunnen bekomen meestal nogal excentriek van karakter . . .
Ik dacht even dat ze een oude Rover 75 van een RR voorkant hadden voorzien. Dan had ik het nog wel grappig gevonden ( maar ook niet meer dan dat), nu is het gewoon zonde van de Roller. Zouden ze in Goodwood eigenlijk wel blij zijn met de wanstaltige creaties van Office-K?
Als je de foto boven het artikel zit dan gaat mijn eerste gedachte eigenlijk meteen uit naar een heftig uitgebouwde Rover75, niet op de juiste manier dat dan weer wel.
Verder hoeft het van mij niet zo nodig. Volgens mij was het “vroeger” zo dat als je een sportieve Rolls wilde je dan een een Bentley kocht. Die reed je dan zelf uiteraard in plaats van dat je op de achterbank zat en een ander dat voor je deed. Maar dat was vroeger.
@milan0: gelukkig ben ik niet de enige. MG had de ZT met een V8. Die had ook zo’n lipje op de achterkant. Daarnaast ook een doorlopend chromen lijntje. Heeft er echt veel van weg.
Doe mij dan maar een Rover 75… Lijkt er m.i. nogal op.
Los van de velgen, vind ik hem best dik
Er worden hier nogal eens grappen gemaakt dat men net gegeten heeft en dat men moet overgeven van sommige creaties hier op AB….het begon mij na het zien van deze netvlies vernietigende beelden dusdanig te draaien dat ik maar snel naar de wc ben gerend..
Dit is geen aanranding, dit is gewoon verkrachting..
Lijkt zo net een rover 75.
Ben ik de enige die vind dat deze Rolls op een Rover 75 lijkt..?
Ik vind het wel meevallen eigenlijk
Fucking nice
Nee. Gewoon nee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).