Het afscheidsfeestje van ex F1-baas Bernie was gruwelijk

Auteur: , 18 Reacties

Dat blijkt wel uit deze foto. Herken jij de man met de rode pet?

Bernies

Voor de grapjassen onder ons: nee dat is niet Bernie en zelfs niet Sebastian Vettel, maar niemand minder dan Niki Lauda! Vroeger droeg de Oostenrijker jarenlang een petje met Parmalat erop. Sinds dat bedrijf een schandaaltje kende, werd de zuivelgigant echter ingeruild voor investeringsmaatschappij Aabar en later Novomatic.

Andere aanwezigen waren in ieder geval Prins Albert van Monaco, Luca di Montezemolo en Flavio ‘Flava Flav’ Briatore. Dit weten we dankzij de Instagram account van die laatste. De flamboyante liefhebber van topmodellen plaatste namelijk enkele kiekjes van het feestje op het wereldwijde web.

Sushi

Opvallend is wel dat er geen sprake van is dat Max ‘K-Tsjjjjj’ Mosley ook aanwezig was bij het gezelschap. Op basis van de leadfoto lijkt het feestje namelijk op een scène van Eyes Wide Shut uit de hel. Je zou toch zeggen dat de oude wapenbroeder van Bernie zich daar uitstekend thuis had gevoeld.

Enfin, de gezelligheidsexplosie in het Japanse restaurant Sumosan Twiga in Londen duurde ongetwijfeld tot in de late uurtjes. Volgens Falvio was Bernie sorpreso e emozionato door het verrassingsfeestje. Misschien was hij gewoon boos omdat hij eigenlijk nog helemaal geen afscheid wilde nemen, dat kan natuurlijk ook. Doch dat station is inmiddels gepasseerd. Gelukkig hebben we de foto’s van de uitnodiging nog!

Flava18 reacties

Die uitnodiging vind ik dan weet met humor en de nodige zelfspot geschreven.
@granlusso: Wie heeft de uitnodiging geschreven dan? Als het een verrassingsfeestje was zal dat in ieder geval niet Bernie zelf geweest zijn.
@donvincenzo: Dat had ik niet gelezen. Maar dan nog, als z’n vrienden weten dat ie dit kan waarderen, heeft ie zelfspot ;)
@granlusso: “K-Tsjjjj”… erg leuk. Mosley zal tegenwoordig meer tijd hebben voor z’n extracurricular activities.
Prachtig, die uitnodiging. Toch wel een baasje hoor, die Bernie.
Voor hoeveel miljard zal daar nu aan tafel zitten?
@jack_abarth: bernie zn vermogen plus 10 miljoen gok ik…
Niet bepaald de tent waar ik dit gezelschap had verwacht… zal best goeie sushi zijn en ok, hartje London, maar het ziet er toch wat geforceerd uit.
Geniale uitnodiging.
Bernie is ook een beetje ‘cheap’, dus all you can eat voor zijn feestje met goedkope sake en post-mix kinder cherrycola(vd Aldi) is geen verrassend ding. Hoofdpijn garantie en stralen waterpoep voor de volgende dag …. Arme verrassers, Bernie is het gewend, is sowieso al in zijn laatste dagen; walking death – dead man walking meets Dutch graftak ….
@autodrome:
Alleen Bernie’s klokkie zal meer waard zijn dan uwes gehele vermogen en dat is inclusief de halve rol drop in uw rechterbroekzak!
@desjonnies: dat zegt niks over de gierigheid van de man, schijnt legendarisch te zijn.
@desjonnies: en ik deel mijn drop toevallig wel …
Dacht eerst op de laatste foto Eddy Jordan te zien,net nadat hij te horen had gekregen dat de Beep geen gebruik meer van zijn diensten wil maken voor het nieuwste seizoen Top Gear, bleek het Flavio te zijn!
Die Niki is toch wel een petje. Rijdt waarschijnlijk ook met een Golf Gti
Ik herkende die Flavio helemaal niet joh. Zelfs op z’n recente Insta foto’s vind ik hem totaal niet op de Flavio van vroeger lijken.
Na het restaurantgedoe schijnt Patricia Paay nog even langs te zijn gekomen.
Gruwelijk hoor!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).