Aston Martin opent allereerste lifestyle dealer

Auteur: , 16 Reacties

Sushi.

Het is geen Dubai, ook niet Abu Dhabi. Qatar? Not even close. Aston Martin koos de andere kant van de wereld uit om een nieuwe flagship dealer te openen. In het Aoyama Dori-district in Tokio, Japan om precies te zijn. Eén van de rijkste gebieden van de Japanse hoofdstad.

De dealer bestaat uit drie verdiepingen. Naast auto’s kun je er ook terecht voor onder meer merchandise, accessoires en schaalmodellen. Met de opening van de nieuwe showroom werd tegelijkertijd de nieuwe Vantage gepresenteerd. De Britse autofabrikant organiseerde launch events over de hele wereld om de nieuwe instapper te presenteren. Onder andere in dealers in de Verenigde Staten, het Verenigde Koninkrijk en China vonden launch events plaats. In tegenstelling tot andere dealers, ligt de focus bij dit pand niet op de verkoop van auto’s.

De keuze om deze dealer in Japan te lanceren was uiteraard geen willekeurige. Het Aziatische geldt als één van de grootste afzetmarkten voor Aston Martin. Bij de opening van de showroom waren onder andere Patrik Nilsson, baas Aston Martin Asia Pacific, en Yoshiki (een beroemde Japanse componist) aanwezig.

Aston Martin is met vijf dealers sterk vertegenwoordigd in Japan. Het merk heeft, naast Tokio, showrooms in Osaka, Nagoya, Fukuoka en Hiroshima.16 reacties

Foto 15, wat ongemakkelijk 😂
@stylez: X gonna give it to ya
@janmetdelangeachternaam: Voor wie het zich afvraagt: die blonde Japanner is Yoshiki van de band X Japan.
Het lijkt meer op een kledingzaak, waar zijn de auto’s?
@dcg: Dat dacht ik ook al, vreemde dealer hoor!
@dcg: @dirkv: het is inderdaad geen traditionele autodealer. Heb wat info toegevoegd aan het artikel. Het is meer gericht op lifestyle-meuk.
@RubenPriest: misschien moet je dan ook even uitleggen waarom of waarin het de “grootste” is… Grootste gebouw? Grootste omzet? Grootste onzin?
Mag ik even een beetje off-topic gaan? Het houtwerk in dat interieur is echt om je vingers bij af te likken. Die trap alleen al! Man wat vet.
@TimoBac: jij bent zeker timmerman? Ik zie gewoon hout. Niks bijzonders of luxe, oogt in deze kleur zelfs een beetje ouderwets.
Leuke toko in Tokio…

Maar wij hebben Marissa van Laarhoven:

http://www.perrysnijders.nl/wp-content/uploads/2015/03/marissa-van-laarhoven.jpg

Mocht ik ooit een Aston kopen dan bij haar, een uiterst charmante en professionele jongedame met benzine in de aderen…
Had al het vermoeden dat het niet in Almere Buiten was.
Jaren zeventig geheel terug..
” In het Aoyama Dori-district in Tokio, Japan om precies te zijn. Eén van de rijkste gebieden van de Japanse hoofdstad ”

Shibuya en directe omgeving ( aoyama zit daar ook bij ) is niet echt super ‘rijk ‘hoor..
Afgaande op wat je er qua auto’s op straat ziet zijn ginza en akabanebashi toch een stuk beter voorzien naar mijn idee..
Fantasieloos
Ik heb me altijd al afgevraagd waar je een lifestyle kon kopen. In een jaren 70 showroom van een autofabrikant in Tokio dus.
Ik denk dat ik het nog wel wat langer volhoud zonder lifestyle.
Sta je daar weer met je telefoontje verticaal de Japanse Batman te filmen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).