Deze McLaren 675LT is MSO’s beste ooit

Auteur: , 22 Reacties

McLaren Special Operations (MSO) is je vriend als je een standaard McLaren wat te gewoontjes vind. Dat pakt overigens niet altijd heel goed uit, soms lijkt er niks veranderd behalve de lakkleur. Deze 675LT zet dat recht.

Toen McLaren de 675LT officieel onthulde, was er bij velen toch een lichte teleurstelling van het gezicht af te lezen. LT staat voor Long Tail en is een verwijzing naar de fantastische McLaren F1 GT(R) Long Tail, die met zijn langere achterkant iedereen het snot voor de ogen reed. In de praktijk heeft de 675LT helemaal geen lange kont en zijn ook de familiebanden met de F1 niet nauwer dan bij de reguliere 650S.

Gelukkig hebben we MSO. Niet dat zij de kont van dit exemplaar langer hebben gemaakt, maar die roofscoop doet al veel goeds. Geen idee of het veel nut heeft, waarschijnlijk niet, maar de 675LT kan het prima hebben. Net zoals de carbonfibre luchtopeningen boven het voorwiel. Nutteloos waarschijnlijk, maar lekker. En dan die kleur: Polestar-blauw met een knaloranje interieur, wat een gouden combi!

Dit exemplaar is vorige week door McLaren San Francisco aan een ongetwijfeld dolblije klant afgeleverd. Nu maar hopen dat deze er ook echt mee gaat rijden en dat de auto niet over vijf jaar met 1000 km op de teller opduikt, voor dubbel de originele aanschafprijs.22 reacties

Shmee is jaloers
@autofreaker: Want hij wilt er in 2 tegelijk rijden?
@autofreaker: deze is indd veel gaver dan die van Shmee..
@gieltj: De bestuurder van dit ding waarschijnlijk ook. Wat is die Shmee een saaie gozer zeg.
Wel lekker een beetje die gulf kleuren
Oranje stoelen beetje te, wel porno overigens
De gehandicaptenparkeerplaats keurig leeg gelaten…
@cbr600rr: Dit is een parkeerplaats bij Mclaren neem ik aan. Laat ze lekker zelf weten waar ze een auto even neerzetten voor wat foto’s
@bartteeuwen: ik had ‘m JUIST op die plek gezet: dan valt die afschuwelijke kleur niet zo op…
@cbr600rr: in m’n geheugen was dat hele vak blauw…
Shmeemobile
In Chicane Grey met dit interieur en deze calipers is ‘ie perfect.
MSO had er beter vanaf kunnen blijven vind ik.
Zit te wachten op de eerste ombouw met een stoel en stuur in het midden!
Ik vind hem zo in smurfenuitvoering nog altijd niet mooi. Al is het kleurtje heerlijk.
De roofscoop is zeker functioneel, de snorkels lopen via de cabine richting de motor:

https://farm1.staticflickr.com/598/23062209150_eedaf3c272_o.jpg

Meer fotos:
https://www.flickr.com/photos/mclarensanfrancisco/albums/72157661760015955
@Texhnolith: lekker dat je het plastic velletje van het multi media scherm er zelf af mag trekken! schloeflix! geluidje…
Ik kan mezelf niet een fan noemen van McLaren. De Mp4/12C heb ik nooit mooi gevonden, de 650S evenmin, de 570S vind ik dus echt heel erg lelijk en de P1 vind ik de minst mooie hypercar op het moment. Maar deze 675LT vind ik dan weer wel erg mooi en in deze samenstelling ook erg lekker.
Nice!!
Ik vind hem gaaf zo! Net als alle andere mclaren’s. Ze zijn goed bezig in Woking.
Zit weleens op de Facebook pagina van McLaren San Fransisco te kijken en die leveren met regelmaat heerlijke McLaren’s af in bijzondere samenstellingen. Onder tussen hebben zij als dealer al 11 x de P1 weten te verslijten!! Hebben ook vaak gave occasions staan zoals nu een 430 Scuderia Novitec Rosso.

Laat ik zo zeggen, ik had niets met McLaren, en vooral de instapmodellen in saaie kleurtjes niet. Maar sinds de P1 uit is, ben ik het merk meer begonnen te waarderen.. Zij (McLaren San Fransisco) uploaden vaak mooie foto’s van McLarens in kekke kleurtjes, en moet zeggen dat ik ze stiekem toch beetje bij beetje gaver begint te vinden.
Over smaak valt niet te twisten zullen we maar zeggen….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).