Huracán LP 620-2 Super Trofeo bij Londense dealer

Auteur: , 13 Reacties

De best verkopende Lambo-dealer ter wereld heeft een exclusief speeltje in handen.

Een échte racer. Dat is deze LP 620-2 Super Trofeo. De Huracán werd door Lamborghini in 2016 gebruikt voor de Blancpain Super Trofeo Series. De stier heeft slechts een halfjaar dienst gedaan en op de teller staan 4.000 gereden kilometers.

Aan H.R. Owen de taak om het ding te verkopen. De auto is lichter, sneller en een stuk extremer dan de reguliere variant. Zelfs de Huracán Performante komt niet in de buurt als het gaat om bruutheid bij deze Super Trofeo. De raceauto weegt 1.270 kilogram en zoals de naam al weggeeft worden alle 620 paarden losgelaten op de achterwielen. Daar staat tegenover dat een kenteken op dit voertuig niet mogelijk is.

De Lamborghini heeft een prijskaartje van 200.000 pond exclusief belastingen gekregen. Dat komt ongeveer neer op omgerekend 231.000 euro. Lul 199.500 pond van de prijs af en je hebt een prima Junkyard-racer! Wel het vermogen wat terugschroeven om aan de regelgeving te voldoen..13 reacties

Lambo rules!!!!
@robbie123: alleen voor de stickers al !!
200.000 pond en dan sluit de motorkap nog geeneens goed.
@chiliconmini: sluit toch prima?
ps de motor zit achter de rijder.
@janjansen: Oops! Iets te snel een reactie geplaatst. Bedankt voor het erop wijzen! Desalniettemin sluit de bodykit, voornamelijk aan de voorkant, niet overal even lekker aan. Niet dat ik deze nu zou afwijzen door de kleine schoonheidsfoutjes, want het is namelijk wel een ontzettend bruut apparaat.
Ook als je er zoveel vanaf lult kost deze junkyard racer je €77,50 teveel: 500 pond is namelijk ongeveer €577,50.
Ik heb eigenlijk een vraagje. Worden die super trofeo’s van de fabriek zo geleverd of worden deze altijd nog geprepareerd door een ander bedrijf?
@wd97: Deze worden door/samen met specialistische subaannemers gefabriceerd, maar verlaten de fabriek wel echt onder de Lambo noemer… zoals hier tussen de regels door te lezen is: https://squadracorse.lamborghini.com/cars/huracan-lp-620-2-super-trofeo
Die oranje ernaast kan net van het vakantiegeld.
Heb liever die Countach die ernaast staat
Die er links naast staat is wel iets voor mijn zoon
Hmmm…. Nee, ‘k vind die stickers niet zo mooi…
Wachten totdat dat schip met mijn centen aan komt varen. Stickers eraf schuren en meenemen. Ja lijkt me een goed idee. Geduld is n schone zaak.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).