In 2154 komt Bugatti met een vliegende auto [Elysium]

Auteur: , 41 Reacties

Man, de wachttijd tussen teasers en publieksdebuut wordt ook steeds groter.

In 2154 komt Bugatti met een vliegende auto [Elysium]

Al iets meegekregen van de aanstaande kaskraker Elysium, met Damon en Jodie Foster? De oplettende kijker met een autotic zal het al opgevallen zijn in de vandaag onthulde trailer: op Elysium, het ruimtestation voor rijken ergens buiten onze dampkring, vliegen misdaadbestrijders straks rond in epische Bugatti’s.

Hij is een stuk groter dan de Veyron, en uitgerust met vier straalmotoren. Ook vleugeldeuren ontbreken niet:
Elysium

Het gepeupel op aarde lijkt in het jaar 2154, waarin de film zich afspeelt, geen beschikking meer te hebben over luxemerken. Het is echter wel een geruststellende gedachte dat we over 139 jaar nog steeds Nissan GT-R’s zien rondrijden, getuige deze screenshot van een zwaar gemodificeerd exemplaar:

Elysium

En hier, waar hij bescherming biedt aan Matt Damon:
Elysium

Enfin, over meer dan een eeuw zijn er twee werelden: eentje met premium merken, en eentje zonder. De film wordt geregisseerd door Neill Blomkamp, de man achter het wegkijkfilmpje District 9. Elysium wordt van eenzelfde soort kaliber, maar dan met betere acteurs en een -hopelijk- duidelijker script. Vanaf 9 augustus draait hij in de bios (en op een downloadcomputer in het Vaticaan).

Bekijk de trailer HIERRR.

Elysium41 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
District 9 een wegkijkfilm?

Iemand moet snel wat aan zijn filmsmaak doen.
@Relief: Ja…inderdaad, diegene ben jij.
@imba: Ga jij maar GTST kijken dan, past beter bij jou..
@felix95: Ben jij niet op een queeste naar de betekenis van VAG?
@imba: Niet meer, ik weet door een paar volwasse mensen die geen kleuters zijn wat VAG is. Dat mijn internetbrowser op mn smartphone nou crap is.

IMDB geeft geen reviews, het is een index. Woon jij in een zwakbegaafde instelling, zoals je eerder zei?
@felix95: Knul, IMDb heeft een rating scale. Kijkers hebben dus een film reviewed en geven vervolgen hun rating voor die film op IMDb.
@imba: Kijk even tussen de (…), er staat letterlijk votes. In het engels betekent votes stemmen. Een stem geven aan iets is geen review geven. Ik zie een review iig als iets anders dan een stem..
@felix95: Knul, jij begrijpt overduidelijk niet helemaal hoe IMDb werkt. Ik zou me als ik jouw was me er beter in verdiepen. En als je toch bezig bent zou ik ook eens beter lezen wat ik heb gezegd. Blijkbaar lees jij iets verkeerd.
@imba: Oh je hebt gelijk, ik wilde niet op jouw reactie reageren, verkeerd gelezen. My bad, never mind..

Wat jij over de rating scale typt klopt wel, alleen zie ik IMDB niet geheel als reviewsite. Er zijn namelijk echte critici die een review schrijven, de andere mensen geven simpelweg een rate. Voor die stem hebben ze uiteraard de film/serie gezien en dus een soort ‘review’ geven.
@felix95: denk dat the fast and the furious beter bij @imba: pas gezien het hoge tjoening, spoiler en ricer gehalte.
@melkkoe: ”vorm volgt functie”…The fast and the furious is meer het omgedraaide…en daar hou ik niet van.
@imba: Kijk anders even op IMDB, daar zijn mensen die wél verstand hebben van films. Distrisct 9 heeft een 8,0 voor het geval je nog niet kunt lezen;)
@felix95: Subjectief. Dus die review zal me een zorg wezen.
@imba: De 335.722 individuen die gestemd hebben zullen er inderdaad bij baten dat district 9 een hoog cijfer krijgt op IMDB.
@first: Dat zal best. Maar dat maakt uiteindelijk niet uit. De mening van één is net zo relevant of irrelevant als die van duizend andere.
@imba: je begrijpt dat je nu jezelf uit je eerste post tegenspreekt?
Daar kraak je iemand af op zijn smaak, terwijl je nu zegt dat een ieder zijn eigen smaak heeft.
@El_Bastardo: Die eerste post van me was overduidelijk bedoeld voor trolling and bashing purposes. Hoe jij dat anders opvat interesseert me geen snars.
@imba: Het was wel een EPIC TROLL man…
@felix95: IMDB een site met verstand noemen. Een film die voor jan en alleman leuk wegkijkt met niet teveel moeilijke poespas en een goed verhaal krijgt daar al gauw een 4. En dan een film met briljante dialogen en een moeilijk te begrijpen verhaal krijgt een 8 terwijl die een 6 verdient omdat ie zo slecht te begrijpen is. Persoonlijke meningen en je eigen ervaring moet je een film op kijken. Niet op die van een ander.
Net zoals met een auto. Omdat de websites en magazines vertellen dat het goed rijdt moet jij dat ook maar vinden?
@The_12oach: Volgens mij wordt het zo gedaan; de helft vd cijfer wordt door ‘normale bezoekers’ bepaald, en de andere helft, wat film-freaks zijn met inderdaad veel verstand van het ‘directen’ van een film.

Dus als die een 6 geven en de bezoekers een 8 is ’t uiteindelijk een 7.
Althans, zoiets was het.
@kaasboerin: Zo is het volgens mij nog steeds. Maar IMDB of zoals @felix95 zegt moet je maar geloven want imdb gebruikers vinden dat. Tenminste zo komt het op mij over.
overigens ik heb District 9 nog geen eens gezien dus ga maar is kijken of ik het ermee eens ben dat ie zo geweldig is.
@The_12oach: Nee hoor, eerst kijk ik op IMDB, dan trailer en vervolgens de film. Maar het cijfer geeft wel hoe een film is, aan een 5 begin ik nooit.
@kaasboerin: Metascore (critics) is 8,1. Een naar jouw mening slecht film, kan wel goed zijn. Wellicht is het jouw smaak niet.
@The_12oach: Daar hebben we er nog zo één die zijn eigen mening zooo belangrijk vind…
Ga er nou maar rustig van uit, dat als bv. gerenomeerde autobladen als ‘EVO’, ‘Autocar’ en ‘SportAuto’ door middel van vergelijkende tests ontdekken dat een auto shit is of juist briljant, jij dat met jouw eigen meninkje voor zoete koek kunt slikken.
Hetzelfde geld voor een internationaal gerenomeerde filmsite als IMDB. Er van uit gaande dat er genoeg mensen hun mening hebben gegeven over een film, kun je er gerust van uitgaan dat de waardering van een film op reden gebaseerd is.
Dat de koper maar snel de grond raakt
De kont van deze EB Elysium 2154 gaat nog wel, de voorkant is derhalve erg lelijk.
Je zou verwachten dat op “earth” allemaal in Hiluxes en Landcruizers zouden rijden, dat zijn de enige auto’s die het dan nog doen!
@dotternetta: Een auto die 145 jaar meegaat?
Lijkt me errug optimistisch van je.
@dotternetta: Probleem met die auto’s is alleen dat ze tegen die tijd ->allemaal<- omgebouwd zijn, door de diverse 'Haat-baard-organisaties, tot mobiele raket lanceer installaties. En is er dus niet meer normaal mee te rijden. Dat is nu al de enige uitvoering die ik op TV nog zie van de Hi-Lux.
Weer zo’n onrealistische film, daar geef ik geen geld aan.
@toroloco: wat was de beste realistische film die je gezien hebt?
@betonstaal:
Daens vind ik wel de moeite waard om te zien. :-)
@alfa156: voor geschiedenismensen wel een goede film eerlijk gezegd…
@kaarboerin
Topgear..hilux..onverwoestbaar,,
ik denk dat dotternetta daarop doelde..
Wat fijn! Daar zullen de kinderen van de kinderen van mijn kinderen wel blij mee zijn..
die GT-R vliegt dus toch, alleen de verkeerde kant op he ;)
2155: Een bugatti heeft een airbus a390 aangevlogen met 1001 doden tot gevolg…
District 9, een van de betere SF films gemaakt met een beperkt budget. Maar dan moet je wel verstand hebben van SF en niet iedereen heeft dat. Ik ben benieuwd wat deze film wordt, eerst dit weekend maar naar Oblivion.
@ricardo “met Damon en Jodie Foster?”

What you did there. I see it. Zou hij zo ook de telefoon opnemen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).