In deze Vinkeveense villa past je auto in de gevel

Auteur: , 30 Reacties

Wanneer mensen MOETEN zien dat ook je auto niet de goedkoopste was.

Eergisteren berichtten we over een dikke villa in Schoorl met een Rolls-Royce voor noppes. De Rolls-Royce dan, het huis kost 4.5 miljoen euro. Vandaag proberen we de iets minder gefortuneerde AB-Lezer te bereiken met dit iets goedkopere optrekje in Vinkeveen. Welkom terug op Fundablog!

De woningen kunnen niet verder van elkaar verschillen. Die in Schoorl is gebouwd in 1998 en de jaren ’90 stijl is goed te herkennen. De villa in Vinkeveen is gebouwd in 2016: dat zie je er gelijk aan af. Het huis telt 375 vierkante meter verdeeld onder 8 kamers. Wat opvalt: in de voorgevel, versierd met kunstzinnige bakstenen, zit een grote glazen wand waar je auto achter past. Voor jezelf leuk dat het overdag een verlichte kamer is. Voor anderen is het duidelijk welke auto je rijdt op het moment dat ze aanbellen.

Naast het moderne interieur is het huis ook uitgerust met een gigantische tuin die direct aan het water grenst. Het huis ligt namelijk aan de Baambrugse Zuwe, een ‘streep’ land dwars door de Vinkeveense plassen. Een mooie vaarlocatie dus, daarom krijgt ook je boot aandacht in een extra garage aan de achterkant van het huis waar je hem kan aanmeren. Al je luxe voer- en vaartuigen krijgen een plekje. Lijkt mij dat je niks mist dus.

Ik had het al over de wat minder vermogende lezers maar zoals je misschien al kon raden is het verre van een koopje. 3.000.000 euro is minder dan de kitsch-villa, maar toch moet je knip flink open. En toch, de locatie, de bijzonderheden, het klopt allemaal. Heb je het geld, dan krijg je een prachtig huis ervoor terug. Ik zeg: doen!

Met dank aan LJ voor de tip!30 reacties

Nog even doorsparen, maar echt top van binnen. Dat is een garage om in te klussen (of beter iemand aan het werk te zetten). Huizen staan wel dicht op elkaar zeg, voor zo’n crib

… stopt met zeuren en gaat terug in zijn doorzon rijtjeshuis
Zo, die is niet verkeerd. Niet hellemaal mijn smaak maar ik zou me hier prima vermaken. Een ‘zichtbare’ garage hoeft van mij dan weer niet. Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij met mijn wagens maar de buurman hoeft er niet 24/7 tegenaan te kijken. Maargoed, ik heb ook geen prachtige Porsche zoals de huidige eigenaar
Dit is toch wel onwijs gaaf en ik heb mindere stekkies te koop zien staan voor 3 mil
Leuk stekje. Ondanks dat het een kast van een huis is oogt het toch huiselijk en erg mooi dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. Lijkt me hier meer dan prima vertoeven.
Interieur ziet eruit alsof je in de jungle woont. Dat smaken verschillen snap ik, maar het past gewoon niet.
@r32turbo: Met de goede auto’s klopt het helemaal…

De Jaguar en de Panda van mijn vrouw zouden zich helemaal in thuis voelen omringd door al die jungle-elementen…

Alleen van de bamboe langs de oprit zou het waarschijnlijk niks overblijven door de Panda, maar dat ligt meer aan de rijkunsten van mijn vrouw.
@moveyourmind: haha held
Laat ik het voorzichtig brengen dat dit huis niet helemaal mijn smaak is. Hoe anders is dat met de Porsche!
Huis is leuk, maar een perceel van slechts 1324m2 voor 3 miljoen ? Er zijn veel betere deals te krijgen, tenzij je een watersporter bent, dan is dit natuurlijk top
Potverdorie eindelijk eens een huis op Autoblog waar je qua interieur geen wielen meer onder het huis verwacht. Als je snapt wat ik bedoel..
@olivier420: Ik snap ‘m. En als ik het huis bekijk is ’t jammer dat er geen wielen onder zitten. De plek, man man man. T lijkt op die foto wel een camping. Hutje matje. Zo’n prachtige kast van een huis, hoort toch gewoon een paar hectare tuin te hebben. Huis top. Locatie flop.
@postzegel: Ja das een beetjes e trend tegenwoordig. Doodzonde want wat móet je met zoveel binnenruimte.
@olivier420: precies, je haalt de woorden uit mijn mond 😊
Ik heb ook zes parkeerplekken voor mijn (doorzon) woning……
Ik wil in mijn garage ook m’n gereedschap en reserveonderdelen kwijt kunnen, dat gaat dan wel ten koste van het uitzicht van de buren. En ik zie mezelf ook niet sleutelen in de etalage. Nee, voor mij een garage waar je niet zo in de kijker zit.
Verder wel een mooi huis, maar moet er niet aan denken om het allemaal bij te houden.
Voor Nederlandse begrippen is dit huis een koopje.
Ze had een mooi huis, stond de Porsche te wassen, maar toen moest plots’ling de Vinkeveense plassen..
Niet onaardig zo’n protspaleis aan de Vinkeveense plassen maar ik zou tóch even goed checken wie exact dit huis in 2016 liet bouwen en er nu al vanaf wil/moet; als ik wat locale mag geloven al sinds jaar en dag een plek waar nogal wat penoze vertoeft. Voor je het weet stiefel je ‘s ochtend in je badjas met sigaar in je mond naar de brievenbus voor je krantje en dan.. krakakaaa!
@happyhonda1977: en de kwaliteit van de Hitman’s is ook niet meer wat het geweest is. Als je die liquidaties in 020 ziet, meer geluk dan wijsheid.

Maarja wat wil je als je tegenwoordig voor 5 ruggen iemand al kan omleggen.
@olivier420: yup, heb je zelf gewoon de loterij gewonnen en niks te vrezen, ben je straks collateral damage!
@happyhonda1977: Geen probleem toch? Dan ga je gewoon met je favoriete architect en aannemer daar langs om inspiratie op te doen en laat je een vergelijkbaar huis neerzetten op een plek die wat minder crimineel aangelegd is. Kun je meteen dat extra stuk tuin erbij nemen wat de meesten hier missen.
@edge: ja, dat zou ik ook doen, een paleisje mét fulltime equiped werkplaats ergens op de Veluwe (Hoenderloo, Beekbergen, Hoog Soeren).
@happyhonda1977: *edit* fully equiped…
Het valt mij op dat dit soort huizen altijd zo ‘moeilijk’ zijn ingericht. Alsof ze eigenlijk niet weten wat ze aan moeten met alle ruimte.
@poes: nou nou, daar hebben mensen een heuse cursus binnenhuisarchitectuur bij de LOI voor gevolgd.
Het heeftwel wat… Das-Boot-Haus……
Heel toevallig woon ik in Vinkeveen. Leuk in de zomer als ze op de Baambrugse zuwe hun auto’s gaan uitlaten :D
@bostonsdaf46: ja man lekker ook met al die drempels elke 50 meter, wanneer ben je er het laatst over heen gereden. Totaal geen doen meer. Was 15 jaar geleden wel betere koek met die afgevlakte lullige drempeltjes in het midden waar je plankgas over heen kon!
Lelijk hok
Zegt de lutser van 4 hoog achter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).