In welke Alfa Romeo zit designchef Ramaciotti te grijnzen?

Auteur: , 42 Reacties

Creatief doen met teasers, je doet het goed.

Hahahaha!

Kiek ‘m zitten. Hoofd over de afdeling design bij FCA, Lorenzo Ramaciotti. De halfkale brillendrager zit achterin een nog onbekende auto en deze swagfoto werd gepost op de Insta van Ralph Gilles. Vermoedelijk, iets dat lijkt op een teaser van een SUV (of is het toch een station?). Ramaciotti heeft in ieder geval ruimte zat en een klein ondeugend glimlachje kon niet onderdrukt worden. Check ook dat hippe blur effect op de foto. De boef!

Maar goed, we kunnen het hebben over zijn licht doorschijnende sokken, zaak is dat Alfa met iets nieuws gaat komen. Doe maar ZOIETS Alfa. Vinden we mooi.

Mooie sokken42 reacties

Wel een hippe gozer
@caferacer: dat is elke iteliaan vergeleken met een Nederlander
@xiran: Probeer het nog een keer!
@p0wn3d: azijnzeiker..
@baap: Want?
Ik denk dat het hier een station betreft, de achterbumper lijkt niet dik genoeg voor een SUV. Maar waarom ze de laaddrempel niet gewoon horizontaal hebben gemaakt in plaats van zo’n raar V’tje ontgaat mij volledig, lijkt mij alleen maar onhandig.
@robert110:
Functie volgt vorm Italian style
@robert110: ik denk toch SUV gezien de hoogte-breedte verhouding van de opening en de lijn in de bumper die iets weg heeft van een skid plate…
@robert110: wel een goede afwatering als de achterklep lekt.
Giulia stationwagon?
@jobberns: denk het ook want het is het dashboard van een Giulia volgens mij, al is de rand rond het midden display wat recht maar kan ook komen door de hoek van de foto.
Een van de mooiste vleespetten die er zijn, prachtige omhoog getrokken sokken en mooie kleurenverschillen in zijn pak. En ik heb het idee dat hij in niets bijzonders zit te lean backen.
@viezefreddyw: héérlijk – vleespet
@viezefreddyw: welke lien? Lean back oh!
@victornator95: tante lien!
@viezefreddyw: je bedoelt een tenue de ville en kousen, zoals het hoort onder een businessoutfit?
@viezefreddyw: niks mis mee, goed gesneden los jasje, de broek keurig op lengte, de rest ook keurig. Die sokken, tja…
Zeg Alfa, breng nou eerst maar eens de Giulia op de markt zodat jullie geld verdienen om nieuwe modellen te kunnen bekostigen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Ondanks zijn keuze in kousen zou ik toch kiezen om Opa Ramaciotti uit te nodigen voor een goed glas wijn. Waar we Ralph Gilles hebben te “danken” voor oa de oude Chrysler 300C en nieuwe SRT Viper, was Opa verantwoordelijk voor oa de Ferarri 550, 360, F430, 612; Maserati GranTurismo, Quatroporte en Alfa 4C …
Nou.. Ik weet t nog net niet hoor.. Zou inderdaad zomaar kunnen dat deze fashion-guru in een of ander chinees hok zit.
Breng eerst maar eens de guilia uit in plaats van alleen maar praatjes en nog meer nieuwe modellen laten zien waar toch niks van uitkomt.
Sorry, maar als designer van de toekomstige pareltjes van Alfa Romeo zie ik toch liever een Italiaan, strak in pak of op z’n minst getuigend van wat
Moderne smaak…

Deze gozer komt qua leeftijd, pak, shoes, et etc niet in de buurt.
@ukbob: het zal mij aan mijn reet roesten , ook al was het een transgender .Als er maar dikke wagens uit diegene zijn mouw komen.
@ukbob: ik heb altijd geleerd mensen niet op hun uiterlijk te beoordelen… Als je deze ‘opa’ beoordeeld op zijn palmares denk ik dat je wel anders piept… Al had hij Uggs aan… I couldn’t care less
@ukbob: oops…!
F meneer z’n naam gegoogled en moet dat deels terugnemen…
Meneer is wel degelijk Italiaans en ook nog eens verantwoordelijk geweest voor pareltjes als de 406 coupe, Ferrari 456gt en Maserati GranTurismo ..!
@ukbob: Het hele probleem met automotive designers is dat ze zo druk zijn met hun swag dat daar meer energie in gaat zitten dan die auto’s tekenen.
@sketcher: dus dan liever zo een kerel die volgens de mensen die hem kennen super vriendelijk is. Iets wat met al die ego’s ook zeldzaam is in de auto design wereld.
Beetje jammer dat jullie mijn hele reactie weggehaald hebben, maar goed. Dit is dus Lorenzo Ramaciotti die werd opgevolgd door Ralph Gilles als hoofdontwerper. Lorenzo Ramaciotti is nu speciale adviseur.

Lorenzo Ramaciotti is een absolute held, jarenlang voor Pininfarina gewerkt en vele pareltjes op zijn naam gezet.
Het dashboard herkennen we als die uit de Guilia dus het zou de sportswagon kunnen zijn, wat we ook kunnen zien is dat het een vroeg prototype is. Geen gasveren bijvoorbeeld (de achterklep wordt opgehouden door die stok rechts). Ik hou het op de sportswagon maar het zou idd ook een SUV kunnen zijn.
Ik hoop dat het een Giulia Sportwagon betreft. Zou hoog tijd worden. Beetje opschieten, Alfa, ik moet binnenkort een nieuwe leaseauto uitzoeken.
Hij zit in een Alfa die jaren te laat komt. Helaas. Niet makkelijk voor de dealers die nu eigenlijk maar 1 moderne auto in de verkoop hebben?
SUV of station gebaseerd op de Giulia gok ik. Kom nou eens door met dat ding!
BMW dashboard ?! Lachende kale man (behoudens @casperH :)) in een kofferbak namens Alfa..nope, dat gaat’m weer niet worden.
Gezien de afmetingen van de bak denk ik eerder dat we te maken hebben met een hatchback…
Als het Italiaans is waar de man in zit dan kan het ook nog een Maserati zijn. Stond/staat daar ook geen SUV achtig model op planning?
Of hij lacht zo omdat hij “betrapt”is in een auto die niet in de FCA groep hoort maar eerder door hem ontworpen is of zo.
@milan0: Dashboard heeft de layout van de Giulia, maar carroserie is hoger. Ik gok Alfa SUV.
Ik durf te wedden dat deze man nog met een schetsboek ontwerpt…en zo heurt ‘t.
‘Hai, cum sit with meeee in car’
Sowieso gebaseerd op de Giulia, aangezien het dashboard gelijk lijkt. En ik vrees een SUV, ’t lijkt allemaal net iets te hoog voor een mooie Sportwagon. Maargoed, gewoon op de markt brengen dat spul! Kan ik over 5 jaar mooi een achterwielaangedreven Alfa aanschaffen.
Het heeft wel wat weg van giulia. Wie weet is dit inderdaad de suv? Ik hoop van wel. Ik ben er wel van!
Er komt helemaal geen nieuwe Sportwagon, dit is de SUV.
Ik vertrouw geen designchef die zo’n saai pak draagt. Om over de kousen nog maar te zwijgen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).