Introductie Lamborghini Urus gepaard met record

Auteur: , 30 Reacties

Alle Lambo's verzamelen!

Aangezien de nieuwe Urus wereldwijd moet gaan scoren, vinden overal op de wereld uitbundige introducties plaats. Dat was in Singapore niet anders, tijdens de Aziatische launch van de SUV. Het ArtScience Museum in Marina Bay Sands organiseerde een evenement speciaal voor Lamborghini fans.

Tijdens het evenement werd een record gebroken. Maar liefst 122 Lambo’s kwamen bijeen om de straten van Singapore onveilig te maken. Niet eerder kwamen in Azië zoveel Lamborghini’s bij elkaar. Onder de deelnemers waren onder meer twee Sesto Elemento’s en twee Reventon Roadsters.

Het continent is een zeer belangrijke markt voor het merk. De verwachting is dat de Urus het vooral in China goed gaat doen. In het Aziatische land heeft de Urus een vanafprijs van 3.130.000 CNY, omgerekend zo’n 402.000 euro. Mede vanwege flinke belastingen is de luxe SUV een deftige aankoop in China. Een Huracán kost er meer dan een half miljoen euro en de Aventador kruipt tegen de miljoen aan. Dan zijn de Nederlandse prijzen opeens een lachertje.30 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Leuk, zoveel Lambo’s bij elkaar, maar echt indruk maak je toch niet met een Aventador of Huracan. Was meer onder de indruk geweest als er een paar Miura’s of 400 GT bij waren geweest….die zijn pas bijzonder!
@ttr6: ik ben het zo verschrikkelijk met je eens! Een 400 GT…. Weke knietjes hoor.
@tenaci: inderdaad.. venturi 400 GT.. porno! 😜
@jonkerlan: ook mooi hoor! Maar dan nog liever de 300 Atlantique
@tenaci: die is ook mooier, maar heeft totaal niets van een Lamborghini..
Altijd mooi om te zien, zo’n regenboog aan kleuren! Dat zie je bij een rijtje Ferrari’s niet.. Die zijn altijd rood, wit of zwart. Lamborghini > Ferrari.
Doe mij maar een sesto elemento 😎🏎
Net een zakje skittels met die kleurtjes!
Leuk, met een enorm aantal sportwagens door een (drukke) stad kruipen…
@trustmeiamanengineer: ach, echte mannenauto`s zijn het toch niet meer. ik durf te wedden dat het gross van deze auto`s lekker met een automaatbakje door de straat joekeld. leuk is anders, maar houd er geen stijve kuit meer aan over.
Als ik de naam Urus zie staan blijf ik aan één of ander uiteinde denken…
@cossiekiller: jeuk aan je Urus? Zoiets?
De Urus lijkt een beetje op een Oreo van voren met al die laagjes. Alsof er een klassieke Lambo bovenop een ander onderstel gehurkt zit. Maar het is wel anders dan de rest. Indrukwekkend staat niet altijd gelijk aan mooi.
@dare2think: ik zat meer aan een Scania te denken bij foto 6
Het record van de meeste mensen die al kotsend hun eigen ogen hebben kapot gestoken zeker?
@berlinetta: en wie vroeg om jou negativiteit?
@480turbo: Dus jij interpreteert de realiteit als negatief. Aldus ben jij degene die negatief is. En ja, het is een rijdend schijthuis voor voetballers en Kardashians.
@connielingus: wauw. Ja jij weet het hoor. Berlinetta uitte zijn mening en ik ook. Maar jij verteld wel even hoe het zit. Iedereen mag zijn eigen mening hebben. Je hoeft het niet door me strot te duwen. Dat jij iets vind maakt het nog geen feit.
@480turbo: Ik ben eens met je reactie, maar je geeft zelf al aan dat ik mijn mening uitte. Dat recht heb ik toch op AB?
@berlinetta: klopt zeker. Ik vond hem alleen wel erg negatief dus uitte ik mijn mening ook weer ;p
@480turbo: Haha ja ik kan er ook niks aan doen dat Lamborghini een auto heeft gebouwd die ik graflelijk vind.
@480turbo: Pannenkoek.
En er is er niet één in de fik gevlogen?
Goed uitzicht over singapore vanaf het deck bovenop het hotel.

OT: Die urus zal vast super rijden maar het blijft een lelijk ding
Wat ik meer indrukwekkend vind is als al die Lambo’s (zeker die speciaaltjes) ook op Singaporees kenteken staan. Aangezien je daar een permit moet kopen om 10 jaar in je auto te mogen rijden, welke net zo duur is als je auto zelf.
Jammer dat de klassiekers die het merk zo groot hebben gemaakt hier niet tussen rijden. Een Miuria, een Countach, een Diablo… Ik zie nu vooral veel Audi’s. Maar dat mag je niet hardop zeggen geloof ik.
@viezefreddyw: ben ik anders wel blij mee, die rijden gelukkig nog in Europa rond.
2 sesto’s nog wel… De sesto elemento is wat mij betreft de gaafste lambo van de laatste 20 jaar!
Zo’n Sesto is toch niet straatlegaal? Ofvergis ik me nu?
Wat een ordinaire rotbak is die Oeros. Zoals die daar op de foto staat in het wit met die zwarte wielen en al dat plestik op de koets. Wat een sjonniebak!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).