Jaguar duikt de filmbusiness in met de F-Type

Auteur: , 17 Reacties

Voor de promotie van de Jaguar F-Type worden echt alle registers losgetrokken. Zagen we eerder Lana Del Rey een nummer voor de cabrio maken, nu komt Ridley Scott Associates met een dedicated film. Inclusief Homeland-hoofdrolspeler Damian Lewis als James Bond-imitatie.

Jaguar duikt de filmbusiness in met de F-Type

De hoofdrol wordt natuurlijk vertolkt door een rode Jaguar F-Type V8 Supercharged. Tenminste, dat wordt gezegd, terwijl er af en toe een V6’je te horen is. Helemaal op z’n Hollywoods. De film draait om een dame in nood (Shannyn Sossamon) en haar ex-man, een doorgedraaide drugslord, terwijl Lewis alleen maar probeert een auto af te leveren. Meer verklappen we niet.

Gooi een zak popcorn leeg in een opeetschaal, trek nog een koffie uit je cupsapparaat en neem een comfortabele zithouding aan. Bekijk Jaguar’s Desire op bioscoopjunk.nl

Oh, en binnenkort meer F-Type-vermaakt op Autoblog. Voorproefje.
17 reacties

Wat klinkt die bak vet zeg!
@jeroen92: maar het blijft een duur speelgoedje dat in mijn ogen slecht afwerkt is voor een wagen in dat segment.. rijden doet ie wel lekker.. maar in die categorie kijkt men ook naar de afwerkingsgraad… en die is niet jaguar waardig in mijn opinie
@tborre: Inderdaad! Heb ook al in de F-type gezeten en moet zeggen dat de afwerking absoluut niet van enig niveau is: het dichtslaan van deuren gaat gepaard met het geluid dat je krijgt wanneer je een motorkap dichtgooit en het interieur rammelt en kraakt langs alle kanten. Droevig want hij ziet er wel geweldig uit..
@ikke8866: Misschien een domme vraag.. maar waren dat al echte productie auto’s dan? Je snapt wat ik bedoel. Geen voorserie exemplaren? Want jullie klacht hoor je toch niet bij de XF en XJ?
@Freewarefreak: Heb zelfde (slechte) ervaring met de afwerking van de (productie) F-types. Die rode RS5 cabrio is een stuk beter in elkaar geschroefd, en wat een geluid was dat vandaag! :-)) (zie RS5 draadje)
Hmmm, koffie met popcorn.
@rotarypowah: Ik leef er op.
Dit zie ik liever als die Fiat’s met een chromosoompje te weinig.
Tsss die oude bak kan m gewoon makkelijk bij houden, goede reclame zeg! :P
Daniel Craig mocht waarschijnlijk geen James Bond-films maken voor JLR.

Op youtube natuurlijk in HD te bekijken:
http://www.youtube.com/watch?v=Trlv9UdIheM
@jolig: Hmm, hij probeert meer Jason Statham na te doen dan Daniel Craig.
Erg leuk filmpje haha. Maar voor wat betreft de auto… ziet er goed uit, maar gezien de prijs van de V8 Supercharged neem ik toch liever een BMW M6 Cabrio. Okee, die M6 is ietsje duurder maar daar krijg je wel een achterbank voor :-)
@VeniVidiVici: Een M6 is dan ook meer een concurrent voor de XK-R.
@Frux: Ja dat wel, maar het ging even over het feit als je dat bedrag gaat uitgeven aan een auto.
Zo dat was een slaapverwekkende 13 minuten. Mooi gefilmd, maar veel te langdradig. Volgende keer in 6 minuten Jag boys!
Altijd leuk om die zure zeikerds te zien zeiken. Vooral op Youtube barst het van die figuren. @jolig dank voor de HD link trouwens. Maar wees realistisch, hoeveel fabrikanten nemen nog de moeite om zoiets in elkaar te zetten? Het is leuk gedaan als je het mij vraagt. Nu kun je weinig fout doen met een F-Type, maar toch. In ieder geval goed om te zien dat Tata wat moois maakt van Jag.
Elke keer dat ik Damian zie denk ik Allahu Akbar :) haha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).