TechArt maakt de Porsche Cayman nog dikker

Auteur: , 16 Reacties

Met de looks van de nieuwe Porsche Cayman is eigenlijk niet heel veel mis, maar tuners vinden altijd wel zaken die (in hun ogen) beter kunnen. TechArt kon zich ook niet inhouden en maakte dit ervan.

De enorme velgen van 21 inch springen direct in het oog en zorgen ervoor dat de wielkasten goed gevuld zijn. Het helpt waarschijnlijk ook dat de auto 35 millimeter dichter op het asfalt ligt, als je het met de standaard vering vergelijkt tenminste. Vergeleken met een Cayman met PASM is het verschil 25 mm.

Aan de techniek heeft TechArt niks gedaan, maar ze hebben wel een nieuwe einddemper gemonteerd met, zoals ze het zelf omschrijven, matzwarte verchroomde pijpen. Dat lijkt ons nogal tegenstrijdig.

Ook is te zien dat TechArt het interieur niet vergeten is en rijkelijk heeft voorzien van oranje details. Wellicht dat Willem-Alexander het mooi vind?16 reacties

Mooi gelukt alleen die kermis wielen mogen ze houden!
@rbngrt: inderdaad! Op de velgen na redelijk ingetogen nog voor een tuner, en daarom erg goed gelukt!
@rbngrt: Velgen maatje kleiner (en ander design) en je hebt een erg sexy auto! Meeste porsche projectjes worden er niet beter op maar dit is toch wel een plus
Buiten de velgen die een maatje te groot zijn en niet echt heel mooi zijn tillen ze deze auto toch naar een hoger niveau!
Zo ziet hij er wel erg lekker uit, stuk beter dan standaard! Misschien nog wel mooier dan de huidige 911 (991).
Matzwarte verchroomde pijpen lijkt me gewoon een slechte vertaling van matt black chrome. Black chrome is een donkere variant van gewoon chroom en die kan je prima mat (als in niet glimmend) hebben.

Verder vind ik de Kaaiman echt een dik ding :)
@dondeboer: chroom is toch altijd glimmend? Of ben ik nou gek?
Wat Wim er van vindt bout me niets, ik vind het prachtig. Alleen die velgen mogen een maatje kleiner.
Ik vind m voor de verandering mooier dan het origineel. Bij ons in het dorp rijdt ook een Techart, een Magnum, die vind ik imposant doch foeilelijk.
Wauw, wat een stunner ! Erg mooi. Die velgen ook erg mooi al hadden ze, wat mij betreft wel een inchje kleiner gemogen.
Helemaal goed! Erg mooi! De velgen mogen inderdaad 1 maatje kleiner.
Super mooi! Ready for the future.
Deze Porsche staat dichter bij de 911 uit de jaren 70/80 dan de huidige 911. Dat heeft meneer Lagaay toen toch maar goed bedacht.
Schitterende auto, begin de Cayman misschien toch wel leuker te vinden dan de 911..
Ligt het aan mij of zou hier ook een VW of Audi badge op gezeten kunnen hebben? Dit i.v.m. die lichtstreep in de achterlichten die ook bij VW en Audi is doorgevoerd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).